reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Moja strata byla z przyczyn anatomicznych mialam przegrode w macicy ktora uniemozliwiala dziecku rosnac. Kiedy osiagnelo max wzrostu a przegroda sie nie rozciagala zaczely saczyc sie wody . Po 2tyg w szpitalu mialam wywolany porod i dziecko w czarnych wodach ciocia polozna tak mowila. Dziecko zmarlo przy porodzie.

@magda1208 strasznie cieszy mnie Twoja waleczna kruszynka ma to z mojej Mileny.

Odpowiadajac na pytanie tak jestem na watku ciazy z sukcesem.

@marshia wszystko w normie Milena 8kg w normie ;) 6zebow na 7miesieczne niemowle tez w normie.;)

@Kwiatuszekk23

reklama
A to jej zebuchh ktore nadal oszczedzaja moj sutek ;)

Załączniki

• 20180629_120954.jpg
    20180629_120954.jpg
    503,6 KB · Wyświetleń: 96
Moja strata byla z przyczyn anatomicznych mialam przegrode w macicy ktora uniemozliwiala dziecku rosnac. Kiedy osiagnelo max wzrostu a przegroda sie nie rozciagala zaczely saczyc sie wody . Po 2tyg w szpitalu mialam wywolany porod i dziecko w czarnych wodach ciocia polozna tak mowila. Dziecko zmarlo przy porodzie.

@magda1208 strasznie cieszy mnie Twoja waleczna kruszynka ma to z mojej Mileny.

Odpowiadajac na pytanie tak jestem na watku ciazy z sukcesem.

@marshia wszystko w normie Milena 8kg w normie ;) 6zebow na 7miesieczne niemowle tez w normie.;)

@Kwiatuszekk23

Dziękuję kochana za odpowiedź.
Codziennie dziękuję mojej dziecinie, że jest tak waleczna chyba czasami bardziej odemnie. Mam nadzieję, że dobrze mi tą histeroskopię Malina zrobił.

@Oczekujaca123 w chorzowie na galeczki54 jest śląskie labolatorium analitczne tam wezmiesz darmowy próbnik tylko powiedz koniecznie do jakiego badania. Z nim idziesz do ginekologa i on Ci z szyjki pobierze wymaz. Na następny dzien oddajesz do tego labu wymaz.
ALE
Szczerze to nie wiem czy ureaplasma moze powodować poronienia. Ja tez ja miałam i lekarz powoedzial że to niemożliwe bo ma ją ponad 80% osob jednak antybiotyki wywalczyłam.

Możesz jak chcesz jechac do Zabrza i oni tam na miejscu pobieraja wiec nie musisz latać. Badanie droższe jest o jakies 20zl.

@Hope24 ANA mialas w normie? W którym tyg stracilas ciaze? Skad te obawy że odrzucasz dziecko? Wyglada na to że masz problemy zakrzepowe. Mam znajomą ktora po 2 nieudanych ciążach z ta mutacją co Ty ma teraz slicza córeczkę :)

@Oczekujaca123 w chorzowie na galeczki54 jest śląskie labolatorium analitczne tam wezmiesz darmowy próbnik tylko powiedz koniecznie do jakiego badania. Z nim idziesz do ginekologa i on Ci z szyjki pobierze wymaz. Na następny dzien oddajesz do tego labu wymaz.
ALE
Szczerze to nie wiem czy ureaplasma moze powodować poronienia. Ja tez ja miałam i lekarz powoedzial że to niemożliwe bo ma ją ponad 80% osob jednak antybiotyki wywalczyłam.

Możesz jak chcesz jechac do Zabrza i oni tam na miejscu pobieraja wiec nie musisz latać. Badanie droższe jest o jakies 20zl.

@Hope24 ANA mialas w normie? W którym tyg stracilas ciaze? Skad te obawy że odrzucasz dziecko? Wyglada na to że masz problemy zakrzepowe. Mam znajomą ktora po 2 nieudanych ciążach z ta mutacją co Ty ma teraz slicza córeczkę :)
Dziękuję, widzę, że jesteś z okolicy.

A masz namiar na to laboratorium w Zabrzu?

witam potrzebuje pomoc czy badania są dobre
Test IMK limfocytów
Leukocyty 6,24
×10´3/µl 4,40 — 11,30
% limfocytów 44,2
% 19,3 — 51,7
Liczba limfocytów 2758
kom/µl 1400 — 3700
% CD19+ (limfocyty B) 12,5
% 7,2 — 22,5
CD19+ (limfocyty B) 343
kom/µl 100 — 600
% CD3+ (limfocyty T) 69,6
% 59,7 — 82,0
CD3+ (limfocyty T) 1920
kom/µl 900 — 2600
% CD3+CD4+ (limfocyty pomocnicze) 48,7
% 30,4 — 51,2
CD3+CD4+ (limfocyty pomocnicze) 1344
kom/µl 500 — 1600
% CD3+CD8+ (limfocyty cytotoksyczne) 22,8
% 19,0 — 38,9
CD3+CD8+ (limfocyty cytotoksyczne) 628
kom/µl 300 — 1200
Stosunek CD4/CD8 2,1

0,8 — 2,5
% CD3-CD16+CD56+ (komórki NK) 16,9
% 7,3 — 24,0
CD3-CD16+CD56+ (komórki NK) 465
kom/µl 100 — 500

reklama
@Oczekujaca123 byłam w tym samym szpitalu z tej samej okazji co Ty i zajmował się mną ten sam docent.
Łap numer na centrale labu tam udzielą Ci informacj :
32 416 25 00
Odniosłam wrażenie że wiedza co robia, ale z drugiej strony jak tu dziewczyny pytają co mi robili A czego nie to juz mam wątpliwości czy zrobili wszystko co mogli ;(

Do góry