reklama
Właśnie nie wiem czy mogę takie zdj wstawiac do neta[emoji85] takze jak ktos chce to na priva wyślę. Podeślę Ci w poludnie[emoji4]@anna_kat jasne że chce zresztą możesz wysłać tutaj myślę że dziewczyną ogólnie może się przydać
Marthi
Fanka BB :)
@Porzeczka1234 - dziękuję, że pytasz;* U mnie stara bieda... Czekam na okres, żeby potem móc w końcu robić te badania do Paśnika... A tego, jak nie było tak nie ma... :/ i już schizuje czy zdażę z tymi badaniami przed wizytą w sierpniu bo na wyniki się trochę czeka :| Tak ogółem - jestem wycofana bo nic się nie dzieje, czekam z założonymi rękami, co mnie nieco dołuje i jakoś brak mi wiary ostatnio, że się w końcu uda. Może to przez kolejne porody w mojej ekipie, na zasadzie "wszyscy" tylko nie ja. No, ale życie, nie ma co marudzić
A jak u Was? Jak Zosieńka?
@anna_kat - ja już też takie pogadanki słyszałam, wiem jak to jest... doskonale wiem:/
@basiawol - Dzięki kochana za pamięć, ale dla mnie ta wizyta jest za szybko. Ja jeszcze nie dostałam okresu od ostatniego poronienia, a dopiero po nim mam robić badania w 23-25 dc:/ Mam wizytę na koneic sierpnia i obawiam się czy się wyrobie z tym wszystkim... Co do starań - bardzo chcę mieć dziecko, ale mam mało wiary w sobie, że się kiedyś uda także rozumiem Cię.
@Zzzzzz - tak powinnaś zrobić!
@marshia - Ty wiesz <3 Trzymam kciuki all time! <3
@bertha - u mnie też detoks, obecnie odstawiałam accard, metyle, witaminy, biore tylko Letrox, czasem Selen, czasem wit. D...
@nafoczka - ;* dzięki za pamięć <3 ! Trzymaj męża mocno w ryzach! Bądźcie silni całą rodzinka!
A jak u Was? Jak Zosieńka?
@anna_kat - ja już też takie pogadanki słyszałam, wiem jak to jest... doskonale wiem:/
@basiawol - Dzięki kochana za pamięć, ale dla mnie ta wizyta jest za szybko. Ja jeszcze nie dostałam okresu od ostatniego poronienia, a dopiero po nim mam robić badania w 23-25 dc:/ Mam wizytę na koneic sierpnia i obawiam się czy się wyrobie z tym wszystkim... Co do starań - bardzo chcę mieć dziecko, ale mam mało wiary w sobie, że się kiedyś uda także rozumiem Cię.
@Zzzzzz - tak powinnaś zrobić!
@marshia - Ty wiesz <3 Trzymam kciuki all time! <3
@bertha - u mnie też detoks, obecnie odstawiałam accard, metyle, witaminy, biore tylko Letrox, czasem Selen, czasem wit. D...
@nafoczka - ;* dzięki za pamięć <3 ! Trzymaj męża mocno w ryzach! Bądźcie silni całą rodzinka!
jesteśmy, jesteśmy ale dieta wrzywna już mi uszami wychodzi[
a z malutkich sukcesów Wikuś pozbył sie pieluchy, dumna ja!
@Auri_a co do gadżetów to ja za dużo nie pomogę bo 95% miałam darów, które pamietały czasy... prawie moje
Dziewczyny, głupie pytanie. Próbuję wysłać do @Auri_a wiadomość prywatną i zdjęcia absolutnie mi się nie ładują... Już je nawet zmniejszyłam i nadal nic. A na wersji na komputer w ogóle nie widzę takiej możliwości, żeby dodać zdjęcie do wiadomości a nie do jakiejś grupy. Ktoś mi podpowie o co chodzi?
hahaha wykorzystałam męża siedzacego na L4 wpadki były ale teraz już mniej chyba, ze nikt nie słyszy jego wolania to trzeba wziąśc to na klate najwiekszą frajda na swiecie jest potem odnoszenie i wylewanie zawartości nocnika- i bunt gdy tego sam nie zrobi. Zresztą teraz ma taki etap, ze nie daje sie karmić, sam je widelcem, z lyżką musimy sie jakoś nakombinować, grysik z butelki tez sam.
Wyślę ci filmik jak je a je razem z myciem- tj lizaniem palców
reklama
Podziel się: