reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
IMG_8827.JPG

Takze tego... Kobietki nie poddajemy się! W wieku 70 lat nawet można zostać Mamą :O

Załączniki

• IMG_8827.JPG
    IMG_8827.JPG
    144,7 KB · Wyświetleń: 424
Dziekuje. Mam dosc. Jestem zmeczona psychicznie i fizycznie do tego luteina zalatwila mi pecherz. Szczerze mowiac nie mam ochoty sie starac. Maz nadal chce walczyc ja nie

@bertha, nie rozumiem twojego podejscia do m i zawsze przykro, kiedy slyszy sie o rozstaniu. Jednak nigdy nie bylam w takiej sytuacji jak ty. Tez zawsze marzylam o dziecku... mi sie udalo. To cieszy, bo tego pragnelam i smuci zarazem, zwlaszcza w obliczu tak trudnych histori jak twoja. Nie pouczam, wspieram... sama nie wiem, czy w obliczu twojej drogi nie podjelabym podobnej decyzji. Sercem jestem przy tobie. Moze wasz okruszek zadziwinas wszystkich

reklama
Do góry