reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Asiula11111 życzę Ci z całego serducha, żeby się jeszcze rozkręciło.
@czarna_mala a jak ten king Kong, ding dong? Czujesz zmianę w cyklu???
Czy ktoś ma kontakt z @mickey* ? Ciekawe co u niej.
@nafoczka szacun za bieganie..... ja jestem takim leniwym leniwcem, ze wole zapłacić za pudełka niż biegać. Wiem, ze to okropne, ale nie cierpię się męczyć i niestety sport to żadna dka mnie frajda. W przeciwieństwie do chipsikow i winka albo drinka ;)

reklama
@marshia jakiejś specjalnej zmiany nie czuję, pytanie czy w endo jakieś postępy są ;) korci mnie iść na usg, ale poczekam do lipca z monitami, bo będę się stresować jak endo nie urosło, a jak urosło to będę wiązać jakieś złudne nadzieje [emoji39]

Witam się z pracy od ponad 40minut...[emoji51]

@iveo - czyli tak jak myślałam ;) metka. Ojej, Ty już prawie 11 tc? :) ale mkniesz... :)

@Auri_a - pochwal się co u Ciebie :) tajemniczo milczysz :p

@nafoczka - miałam skierowanie od lekarza i normalnie było napisane, na nim, że glukoza na czczo, po 1 i 2h i tak samo była opisana insulina.
Myślę, że albo babki w recepcji wystawiły źle dokument do labu i się nie przyznają, albo ten gość namieszał coś z tymi nalepkami z kodami (bo przy mnie coś tam zalepiał).
Badanie robiłam w labie, przy klinice do której chodzę i jestem pewna, że oni nie raz już to badali, także... nie sądzę by coś źle zrozumieli ;)

@marshia - ja u siebie w mieście testowałam z 3 firmy kateringowe i w sumie ten BodyChief nie był taki zły, przyznam Ci szczerze. Co prawda u nich miałam diete sportową, więc na końcu haftowałam miesem z kurczaka na samą myśl, ale w moim przypadku najlepiej zdali egzamin - z nimi wówczas przytyłam moje upragnione 3 kg. Z pozostałymi firmami się to nie udało, a jedzenie było często bardzo monotonne.

@Hatice - dziękuję za informację odnośnie badania insuliny. Kurcze, teraz mi nie na rękę czekać pół roku :( Chyba jednak zaryzykuję i powtórzę to badanie może w przyszłym tygodniu...

@nafoczka - nadal biegasz? :D WOW. Czyli zakup butów nie poszedł w piach.

@Asiula11111 - póki serduszko bije, nic nie jest stracone. Trzymam kciuki.

@Totois30 - powodzenia. Który to tc u Ciebie?

@czarna_mala - ja zaczęłam też dzisiaj pracę parę minut po Tobie ;) ah lubię to, że mogę przyjść na którą chcę :D dzięki czemu zawsze staram się być przed 7 by przed 15, o 15 wyjsc :D

@Asiula11111 trzymam mocno kciuki

@Totois30 jestem pewna że serduszko pięknie bije a maluch pomaga mamie na usg

@marshia cholera to ten accofil ładnie ci zamierzał wiesz ja ci powiem że ja też bym się chyba na iv już zdecydowała bo pewnie ciśnienie jest coraz większe chodź z drugiej strony wiem że zachodzisz naturalnie i tu taki zgryz jest. Niemniej wspieram bez względu na decyzję.

@Marthi ale masz przeboje z tym labem ja pewnie bym poszła od razu na badanie ale też coś mi się obiło ze co 6 miesięcy trzeba zrobić przerwę

@czarna_mala życzę Endo na 12 mm w owu i niespodzianki w postaci bobasa

@marshia @nafoczka ją też kupiłam piękne Adidas do biegania haha ja z tych leniwców :):p

@dżoasia kochana ile kalorii pudełkowa dieta jak karmię co????może coś mi doradzisz

@Porzeczka1234 to zalezy wszystko od twojego zapotrzebowania kalorycznego. Znajdz sobie w internetach kalkulator CPM i sobie obliczysz. A nie wiem jak to jest z obnizaniem kalorii przy karmieniu, ale my np raczej odradzamy nasze pudelka kobietom karmiacym ze wzgledu na mega ilosc blonnika i ogromna roznorodnosc produktow (straczki, duzo swiezych warzyw, sery plesniowe, ostre przyprawy, duzo roznych ziol itp). Chyba, ze naprawde wszystko jesz lub znajdziesz catering, ktory realizuje diety indywidualne :)

Laski dziś mam "catering na diecie", się nazywa firma. Zaplułam się z radości jak otworzyłam torbę. Wczorajszy katering to dno i 5 m mułu w porównaniu do tego co mam dzisiaj. Na śniadanie Pasta z Cieciorki taka że palcem wylizałam do końca pojemniczek. Na drugie śniadanie koktajl czekoladowo orzechowy z awokado i gruszką. Umarłam z rozkoszy. Na obiad będzie Dziki Ryż i chili z indykiem i selerem naciowym. Na podwieczorek karmelowy deser z porxeczką i amarantusem. Już przebieram nóżkami do 17.... na kolacje się tylko nie popisali: tortilla pszenna. Wkład ok: pieczony schab i papryka + serek.
Chyba mnie kupili tym dniem dzisiejszym ♥️
@Totois30 kciuki :)

reklama
Do góry