reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Kochana na wątku ivf dziewczyny bardzo często mają plamienia nie wiadomo skąd. Lekarze wtedy podejrzewają, że może być ono z kosmówki, bądź jakiegoś mini krwiaczka, którego nie zawsze można dostrzec na usg, n ze względu na jego umiejscowienie. Trzymaj się :*

Kochana u mnie to plamienia ale też silne skurcze i bóle więc nic dobrego to nie wróży.

reklama
@czarna_mala nie łykam teraz nic. W poprzednim cyklu brałam estrofem od 1 do 15 dc. Najpierw do 10 dc 1x1, a potem 2x1. Pecherzyki się zatrzymały około 14 dc i owu nie było. Bardziej winię accofil niż taką dawkę edtrofemu, bo dziewczyny biorą i sobie chwalą. U mnie endo pozostało na poziomie 7 mm.
Teraz odpuscilam wszystko i daję organizmowi odpocząć. Idę pogadać tylko z ginem z Invimedu co dalej.

@czarna_mala nie łykam teraz nic. W poprzednim cyklu brałam estrofem od 1 do 15 dc. Najpierw do 10 dc 1x1, a potem 2x1. Pecherzyki się zatrzymały około 1 i owu nie było. Bardziej winię accofil niż taką dawkę edtrofemu, bo dziewczyny biorą i sobie chwalą. U mnie endo pozostało na poziomie 7 mm.
Teraz odpuscilam wszystko i daję organizmowi odpocząć. Idę pogadać tylko z ginem z Invimedu co dalej.
Hmmm no to mam problem z moim samolecznictwem, bo ja najkrócej do lipca nie chcę żadnych lekarzy i monitów, więc nie będę też wiedzieć czy owu była [emoji848] może będę psikać sobie Lenzetto ;)

Hej dziewczyny. W którym dniu cyklu najlepiej robić histeroskopię?

Burczuniu, ja słyszałam różne opinie. Jedna to zaraz po zakończeniu krwawienia, a druga to przed @ żeby zobaczyć czy na endo nie ma polipów

@mała79 trzymam kciuki kochana

@magda1208 mam nadzieję ,że wszystko szybko się wyciszy i będziemy pozytywnie patrzeć w przyszłość. Modlitwa

@marshia i ja bym wzięła troszkę tej witaminy E jeśli brałaś 2 razy taka dawkę :p
aby ten accofil już się" wypłukał" byliście z @bertha u tego gin na G.... Bercioszku zaczęłaś stymulacja?

@czarna_mala wróciłaś :):)! Rób sltesty zawsze to mini prawdopodobieństwo a i sexy beda czesciej haha. Brakowało mi tego poczucia humoru
Jeszcze mogłaby się częściej odzywać @bea25ta nasz zboczuś. :p

@iveo dziś wizyta ? Dobrze pamiętam kciuki

reklama
Do góry