reklama
Nie mam. MTHFR hetero ale typu A i insulina których i tak nikt nie brał pod uwage. Reszta zespół, przeciwciała, kariotypy, hormony itd bylo okOooo @nafoczka to mnie zaskoczyłaś? Że nawet żadnych przeciwciał nie masz ani nic... Tzn to dobrze,ale zaskoczona jestem
burczuś
Fanka BB :)
No to teraz @nafoczka jestem zaintrygowana z jakiego powodu dochodziło u Ciebie do strat
Żebyś nie myślała, ja jak najbardziej wierzę, tylko człowiek zawsze dąży by się dowiedzieć co nie gra, bo jak wszystko gra, to do jasnej cholerki co może zrobić, by się udało? Fakt jest taki,że masz dzieciaki i to jest najważniejsze oczywiście
Żebyś nie myślała, ja jak najbardziej wierzę, tylko człowiek zawsze dąży by się dowiedzieć co nie gra, bo jak wszystko gra, to do jasnej cholerki co może zrobić, by się udało? Fakt jest taki,że masz dzieciaki i to jest najważniejsze oczywiście
Skarbie ja myślę że jednak to była składowa wielu czynników chociażby drobnych. P obstawial problem już z podziałem chromosomów mimo dobrych wspólnych kariotypów głównie dlatego ze zawsze u mnie bylo ♡ wiec zarodek rozwijał się do pewnego momentu. Niestety nie udało nam się zbadać zarodka w Genesis bo może to by dalo odpowiedz. Podrasowal jajko juz na wstępie ovitrelle mimo wlasnej owu, potem troszkę tego, troszkę tego, w sensie profilaktycznie heparyna steryd metyle gluco i masa progesteronu i poszlooo ♡No to teraz @nafoczka jestem zaintrygowana z jakiego powodu dochodziło u Ciebie do strat
basiawol
@nafoczka czyli wszystko brałaś profilaktycznie. Czyli genetyka to do ktorego tyg rozwija sie dziecko?
Mam dzisaj straszny dzien. Najchętniej ociekłabym do innego kraju i nie wracała już tutaj. OMG .
Jeszcze ta lekarka, która nie zabezpieczyla materialu dobrze.
W poniedzialek ide do dyrektora szpitala na skargę, bo teraz musze w pon. sama zawiesc material do badania. Więc niech zwrócą mi za paliwgólnie jestem nastawiona bojowo za duzo uchodzi plazem tym lekarzom jak bedzie pyskowal do zagroze ze pojde do gazet. Nie jestem msciwa ale przez nich musze znowu przechodzic to jeszce raz a tak dzis bylby wynik. Dobrze ze maly jest jeszce w szpitalu bo juz nic bysmy nei zrobili a dla mnie to mega wazne.
Mam dzisaj straszny dzien. Najchętniej ociekłabym do innego kraju i nie wracała już tutaj. OMG .
Jeszcze ta lekarka, która nie zabezpieczyla materialu dobrze.
W poniedzialek ide do dyrektora szpitala na skargę, bo teraz musze w pon. sama zawiesc material do badania. Więc niech zwrócą mi za paliwgólnie jestem nastawiona bojowo za duzo uchodzi plazem tym lekarzom jak bedzie pyskowal do zagroze ze pojde do gazet. Nie jestem msciwa ale przez nich musze znowu przechodzic to jeszce raz a tak dzis bylby wynik. Dobrze ze maly jest jeszce w szpitalu bo juz nic bysmy nei zrobili a dla mnie to mega wazne.
Porzeczka1234
basiawol
@Porzeczka1234 ale wiesz spróbuje jesli mogę jeszce moze sie uda zbadac. My Jeszce nei odebralismy malego jest w prosektorium wiec caly czas jest możliwość pobrania materiału. Muszę spróbować bo potem bede żałować ze mogłam jesli istnieje szansa a jak juz tego sie nei da to trudno.
Teraz musi jakis odpowiedni lekarz to pobrac.
Wiesz i tak bym nie poszla dalej ale postraszyc mozna
Dobrze ze zadzwonilam przynajmniej tyle ze wiem i nie jest za pozno na ponowne pobranie. Tylko ze to znowu bedzie bolec a juz choc troszke sie zagoilo vserce a tu znowu od nowa.
@Destino a wady rozwojowe nie wyjdą w genetycznych badaniach.? no bo np slyszalam o parze ktora dowiedzila sie w5 miesiacu ze dziecko nie ma żoładka i nie przezyje. Jezu ale u mnie to wazne bo dwa razy pod rząd wadyrozwojowe to nie mozliwe
Teraz musi jakis odpowiedni lekarz to pobrac.
Wiesz i tak bym nie poszla dalej ale postraszyc mozna
Dobrze ze zadzwonilam przynajmniej tyle ze wiem i nie jest za pozno na ponowne pobranie. Tylko ze to znowu bedzie bolec a juz choc troszke sie zagoilo vserce a tu znowu od nowa.
@Destino a wady rozwojowe nie wyjdą w genetycznych badaniach.? no bo np slyszalam o parze ktora dowiedzila sie w5 miesiacu ze dziecko nie ma żoładka i nie przezyje. Jezu ale u mnie to wazne bo dwa razy pod rząd wadyrozwojowe to nie mozliwe
reklama
martaha123
Hej po czasie macham z krzaków. Byłam u dr P. Liczyłam na wiele... ale nic z tego... koncepcja dla mnie brzmi " jak Bóg dał chęci to gadać z nim by dał możliwości" tak podsumował moją wizytę. Wg niego moja immuno jest super a jedynie mthfr może odegrać jakaś rolę ( tego wyniku nie mam ale metyle łykam) czyli wady genetyczne mogą zdarzać się częściej. Zaleca tylko metyle + progesteron. Więc nadal wiem że nic nie wiem....
Podziel się: