reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny mam zapytanie czy była na forum dziewczyna, która plamiła w początkowym etapie ciąży nie mając krwiaka bądź torbieli.?

Magda ja plamilam na poczatku. Chyba z niedoboru progesteronu bo ja problemy z prl mialam. Plamilam na brazowo nie zywa krwia. Ciaze mialam na poczatku o tydz mlodsza. Pozniej sie wyrownalo. Moje [emoji813]️ skonczylo wlasnie 2 latka. Magda wierze mocno w Ciebie i Twojego kropka. Musi byc dobrze

reklama
Biorę acard są to plamienia ciemno brązowe.
Magda odstaw może ten acard. Też obstawiam że to stare plamienia bo krew brązowa. Być może ta luteina Cię podrażnia. Spróbuj inna. Nieustannie pamiętam w modlitwie.
Dziewczyny mam pytanie cyz w tych udanych ciazach chorowalyscie chodzi mi o przeziebienia infekcje itp
@Porzeczka1234 ???
Ja miałam grypę w 10 tygodniu z temperatura powyżej 39.
Tak ja miałam i podczas boboseksow antybiotyk i w czasie ciazy wszelkie plagi egipskie i antybiotyk 2x (rotawirus, szkarlatyna, angina itd) życie nie jest łatwe ;)

PS nie ogarniam takiej pogody, od wczoraj mam wysokie ciśnienie i głowa mi peka. O 4 nad ranem z nocy miałam 145/105
Trzymaj się Foczusiu nasza. Eh to ciśnienia i pogody... Cmok cmok :-*

Dziękuję kochane za odpowiedź.
Bardzo bolą mnie jajniki czasami podbrzusze. Czuje jakby macica mi dosłownie pulsowała. Żołądek to mi tak skręci czasami .
Mój organizm musi bardzo walczyć.
Wydaje mi się, że to co się dzieje z moim organizmem nie jest normalne,że nie dam rady.

Ostatnia edycja:
Dziękuję kochane za odpowiedź.
Bardzo bolą mnie jajniki czasami podbrzusze i czuje jakby macica mi dosłownie pulsowała. Żołądek to mi tak skręci czasami . Mój organizm musi bardzo walczyć. Czasami wydaje mi się,że nie dam rady.
Magda dasz radę! Pomimo trudności. [emoji173] [emoji170] [emoji171] [emoji172]

@magda1208 w udanej pierwszej ciąży tak mi napieprzały jajniki,że myślałam że mam jakieś zapalenie! A tu kropka...moja 9ciolatka się zadamawiała a wiec i Tobie z calego serca życzę takiego szczęscia

@Porzeczka1234 jeny ja to nie wyobrazam sobie straty w takim tyg. Wtedy juz mamy tyle nadziei planow, ze odebranie tego wszystkiego w jednej chwili musi byc cholernie trudne. Cudowne jest natomiast to, ze znalazlas sile do walki i masz swoje Szczescie. Love You :*
@burczuś ale mnie zmrozilo az ciary przeszly. Napiszesz cos wiecej o tej hipotrofi? Moja Mala w 30 tc na usg miala brzuszek mniejszy o tydzien i wyczytalam, ze to moze byc hipotrofia choc lekarz nie kaze sie przejmowac bo i tak nic wiecej nie da mam acard i fraxi. Matko a moze powinnam wymusic szpital na lekarzu? Jutro mam wizyte.

@Maciejka78 słońce! Nie pomyślałam o Was zaciążonych gdy to pisalam. Przepraszam!
Hipotrofia to chyba problem z przeplywami przez co dziecko zwalnia z rozwojem. Przy hipitrofii jest dosć spore ryzyko. Ale Ty z tym się nie zmagasz! No przestań. U Ciebie jest wsxystko wporzo! Nie ma innej opcji kochana:*

Dziewczyny mam zapytanie czy była na forum dziewczyna, która plamiła w początkowym etapie ciąży nie mając krwiaka bądź torbieli.?
@magda1208 Madzia ja w tej ciazy mialam taki epizod i na drugi dzien rano polecialam do gina. Na usg nic nie wyszlo krwiaka nie bylo no ale wiesz trudno tu wyrokowac bo mogl byc malutki i sie oproznial. Tez mialan ciemny braz dostalam zastrzyk z progesterenu w dupencje nie odstawialam acardu ani fraxi wtedy 0.4 bralam a plamienie zniklo.

@burczuś Misiu wiesz jak jest czlowiek zrobi wszystko by utrzymac Maluszka. Dobrze, ze piszesz zwiekszasz swiadomosc zagrozen a wiemy jak jest trzeba walczyc samemu bo nikt nas z tego nie wyreczy. Jutro pomecze ginke o to cholera no martwie sie tym wiec niech cos wiecej powie dlaczego uwaza, ze szpital zbedny bo idzie zbzikowac. Dzis spalam 2 godz w nocy tak pilnowalam czy Mala sie rusza.

reklama
Do góry