Ruch jak w ulu.... jak za starych dobrych czasów
Lubię to
Chociaż ledwo nadrobiłam dziś.
@bea25ta nasz forumowy "pozytywie" sto lat na tę 18 i bądź dalej tak samo pozytywna i zarażaj tym innych :*. I zaglądaj tutaj ciagle
@Kwiatuszekk23 Tobie tez wszystkiego naaaaaj, dużo siły i cierpliwości do Twoich 3 szkrabów. Te 2 starsze wyglądają na zdjęciach jak aniołki, oby najmłodsze tez takie było, a Ty żebyś mogła leżeć i pachnieć
@magda1208 strasznie mi przykro
. Tym bardziej, ze widzę, ze nasza historia jest podobna
W tym złym słowa znaczeniu. Równocześnie nam się prawie trafiły puste jaja, biochemiczna..... wczesniej tez podobnie
Bardzo mocno Ci kibicuję. A czy Wy badaliście plemniki (te wszystkie szczegółowe badania, bo mój m też ogólne badania wydawało się miał bardzo dobre). Jakie masz AMH. Może jednak nie w immunologii leży problem. Nie obraź się, że tak piszę, ale sama zastanawiam się nad tą kwestią u siebie. Może słabe komórki, może słaby plemniki, może dwie rzeczy słabe. Coraz częściej myślę o in vitro, ale w tej sytuacji wybór samego in vitro też pozostawia wiele wątpliwości.
@marzycielka81 kciuki za Twoją punkcję &&
Co do szczepionek wiadomo że się nie wypowiem, bo temat nie jeszcze nie dotyczy, ale mam nadzieję, że będzie. Dlatego porobiłam zdjęcia i mam screeny w telefonie Waszych wypowiedzi. Btw. mam już Milion pięćset sto dziewięćset screenów z forum