reklama
marshia
Fanka BB :)
@Maciejka78 Ty tak nie pisz, bo jak @edloteh tu wejdzie i to przeczyta to się za głowę złapie Gdzie mnie do niej Ja to działam na zasadzie "tu przeczytam, tam usłyszę, gdzies mi coś zaświeci", ale, ze gaduła jestem, to sobie gadam Chociaż czasem powinnam się ugryźć w język
dżoasia
Porzeczuniu czuje(my) sie wspaniale, nic a nic.mi nie dolega i nie.wiem.czynie to nie.powinno martwic bo wczesniej to jakas bezsennosc, mokre majtki, cyckobóle, czy jakies inne brzuchowe atrakcje a teraz ciiiiiszaaaa z kazdej strony stwierdzilam, ze teraz nie testuje. No, chyba ze jak mi sie leki beda konczyc@marshia kocham Cię anty-xa
@marzycielka81 dobrze ze chodź samochodem nie musisz już się przejmować. Jak synek?
@Jagoda Jagoda nie zazdroszczę choroby oby wszystko było dobrze my tu w większości encorton wcinałyśmy ja 15 mg do ok 14 tygodnia nie pamiętam dokładnie później 10 mg i 5 mg mamy prawie 5 miesięczną Zosię trzymam kciuki
@dżoasia sia jak samopoczucie kiedy tescik?
@bertha może to 0,4 to za mało ? Przy tym dodatnim wyniku
8Ania8
Marishia, czy konsultowaliście te wyniki z lekarzem, co doradził ? Nie mogę znaleźć w tym gąszczu Twoich innych postów, a u nas wyniki podobne.@Destino walcz o mleko, na pewno wszystko ruszy w końcu. A Natanielek niech walczy o siebie. Wierzymy w Was
My mamy wyniki MSome, ogólne i testMAR. @Porzeczka1234 Ty ponoć spec od tego, ale nie umiem wysłać foty w wiadomisci prywatnej. WstawiM tu, trudno Zmartwił mnie MSOME. Któraś z Was się na tym zna????
Niestety na posiew i chromatyne musimy czekać.
Marthi
@dżoasia - a w jakim sensie nie można łączyć heparyny z accardem?
@marshia - anty Xa robi się chyba do 4h od podania heparyny.
@marzycielka81 - dobrze, ze wywalczyłaś szkode dobrą finansowo.
@Maciejka78 - no tak mi paru lekarzy tłumaczyło, że graniczny i raczej by to odpuścili i przyznam, że olałam...poszłabym do reumatologa, ale nawet nie wiedziałabym co mu powiedzieć, a te badania pewnie i tak musiałabym potwórzyć bo są z przed roku...
@marshia - anty Xa robi się chyba do 4h od podania heparyny.
@marzycielka81 - dobrze, ze wywalczyłaś szkode dobrą finansowo.
@Maciejka78 - no tak mi paru lekarzy tłumaczyło, że graniczny i raczej by to odpuścili i przyznam, że olałam...poszłabym do reumatologa, ale nawet nie wiedziałabym co mu powiedzieć, a te badania pewnie i tak musiałabym potwórzyć bo są z przed roku...
marzycielka81
Marthi
@marzycielka81 - czyli nie jestem sama konsultowałaś to z naszą Panią doktor? bo ja jej już o to ostatnio nie pytałam, na początku na 1 wizycie na to spojrzała, skserowała sobie wynik, ale już nie pamiętam dokładnie co wtedy mówiła...
D
Deleted member 170039
Gość
Moja homocysteina wynosi 8,6
marshia
@matylda23 HELP HELP HELP!!!
Jakaś Teoja koleżanka miała chyba problem z owu po accofilu domaciczny - dobrze kojarzę??? I jakiś lek ją podratował. Coś kojarzysz?
Niestety chyba P ma racje. Pomimo 2 tabsow lamette 1 pęcherzyk - słaby przyrost, endo tez zwykle.... krew w szyjce.... moje naturalne cykle dawały więcej pęcherzyków lepszej jakości
Tyle mojej przygody z accofilem.
Jakaś Teoja koleżanka miała chyba problem z owu po accofilu domaciczny - dobrze kojarzę??? I jakiś lek ją podratował. Coś kojarzysz?
Niestety chyba P ma racje. Pomimo 2 tabsow lamette 1 pęcherzyk - słaby przyrost, endo tez zwykle.... krew w szyjce.... moje naturalne cykle dawały więcej pęcherzyków lepszej jakości
Tyle mojej przygody z accofilem.
reklama
marshia
Marishia, czy konsultowaliście te wyniki z lekarzem, co doradził ? Nie mogę znaleźć w tym gąszczu Twoich innych postów, a u nas wyniki podobne.
Konsultowałam wynik z ginem z Invimedu. W międzyczasie dostaliśmy jeszcze wynik chromatyny i ona też nie powala, bo wynik 19%. Wg gina takie wyniki dają prawdopodobieństwo złego połączenia na poziomie 45-50% . Mój m brał przez miesiąc F.e.r.t.i.l.m.a.n, i wg niego już na prwno jest bossssko, bo powiedział, ze nie widzi sensu zamawiać więcej i brać..... Przeviez brał przez miesiąc. Jprdl..... wiec ja faszeruje sie wsystkim co można, a kto wie, czy to nie bruździ plemnik z wakuolami
Podziel się: