reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Mamusie miałyście twardnienia macicy na moim etapie (24tc)? @Maciejka78 , Ty się chyba skarzylas na skurcze?Biorę sporo magnezu, luteiny, teraz też nospe. Praktycznie codzienne jak się obudzę czy to rano czy w nocy na siku, macica twarda jak kamień. W ciągu dnia też się stawia i bardzo mnie to niepokoi. Do tego od wczoraj znowu jelita wariują, mega często się załatwiam, a dziś to mam biegunkę. Jutro idę do lekarki. Ciągle coś :(
Wszystkim staraczkom życzę powodzenia! :*
Któraś pytała o pai 1, ja biorę przy tej mutacji i mthfr a1298c hetero clexane 0,4, nie będę mieć zwiększanej dawki

Ostatnia edycja:
@Szczescie1986 jak mam PAI i Mthr i do tej pory dostawalam heparyne 0.4.

Maz dzwonil do Lewandowskiego i w 10 dv tylko usg. Jesli uzna, ze ok poda zastrzyk na pekniecie i po 30 godzinach punkcja. Mam miec punkcje na naturalnym cyklu.

@nafoczka wspolne wyjscie swietny pomysl jak juz wymecze grype to o tym pomyslimy

Napisane na LG-M700 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Szczescie1986 jak mam PAI i Mthr i do tej pory dostawalam heparyne 0.4.

Maz dzwonil do Lewandowskiego i w 10 dv tylko usg. Jesli uzna, ze ok poda zastrzyk na pekniecie i po 30 godzinach punkcja. Mam miec punkcje na naturalnym cyklu.

@nafoczka wspolne wyjscie swietny pomysl jak juz wymecze grype to o tym pomyslimy

Napisane na LG-M700 w aplikacji Forum BabyBoom
A powiedz mi czy jestes Lub byłaś w ciazy mając taki współczynnik ?

Do góry