reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@iveo - to jak ja ważę 46 kg, to clexan 0,4 powinien starczyć? Czy raczej 0,6? Dodam, że mi wszystko wyszło ujemne...

@Jagoda Jagoda - @marshia pewnie pamięta, jak do niedawna i ja byłam na "nie" co do sterydu... ale im dłużej o nim myślałam, czytałam itd. tym bardziej zaczęłam się na szalce przechylać na "tak".
Podjęłam decyzję z ginem, że zacznę go jednak brać... z obawy o kolejną stratę. I tak jak Marshia napisała - 1 i 2 ciąża u mnie bez sterydu, bez clexane... więc wierzę, że w końcu może ten zestaw mi jakoś pomoże.

@marzycielka81 - ja czytałam kiedyś na Mamieginekolog, że jak są paznokcie pomalowaną np. bezbarwną hybyrydą to jest ok. Ważne by nie miały koloru bo on może blokowac.

@Maciejka78 - dzięki kochana! ;*

@marshia - bardzo poruszający artykuł...

@Marthi jak Ci z zakrzepowych nic nie wyszlo, ze masz to 0.4 powinno dac rade. Potem bedziesz badac d-dimery jak podskocza to najwyzej gin Ci zwiekszy do 0.6. U mnie tak bylo. Dopiero po 25 tc mam zwiekszone do 0.6. Tylko ja mam p/ p beta 2 glikoproteinie choc to podobno takie nic zdaniem Pasnika i gina mego.
@smerfik88 a Ty gdzie Babo sie ukrywasz?

@iveo - tak, Acard już biorę chyba od czerwca non stop.
PAI nie badałam, ale te pozostałe tak - wszystko mi wyszło ujemne, więc dobrze ;)

@Maciejka78 - dzięki kochana za wskazówki. Mi tam nic szczególnego nie wyszło, jedynie jedno La1 i La2 ciut podwyższone, ale nikt mi z tym nie kazał nic robić...
Poniżej wkleje zaraz zdjęcie tego wyniku, to zerknij proszę jak się znasz;*

Dziewczyny wklejam ten wynik co mowilam.
Dodam, że to badanie robiłam jakoś 1-1,5 tyg po poronieniu

1522239566-aaa05992e223a17e-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@dżoasia czekam na okres. Potem pierwszego dnia telefon do Novum. Ty juz bedziesz wiedziala jak tam Twoj kropek. Trzymam mocno kciuki.

@nafoczka dziekuje za rade.

Mam dzis zly dzien. Okazalo sie, ze samochod ma szkode calkowita. Caly czas walczymy z mezem z przeszkodami. Ale czuje sie dobita nic nam nie wychodzi...

Napisane na LG-M700 w aplikacji Forum BabyBoom

@marzycielka81 dokładnie tak jak pisze @dżoasia czasem trzeba przejść taki stan, wiem bo ledwo co z niego się wygrzebalam. Niestety jesteśmy ludźmi, mamy problemy dnia codziennego ale wiem ze cokolwiek napisze to to nie pomoże bo to siedzi w nas. Życzę wiec takiego impulsu który zmieni myślenie, a może wspólne wyjście z mężem?

reklama
Hej dziewczyny dostałam znowu badanie od Pasnika i teraz już wiem,ze mogę się martwić bo badanie jest nie prawidłowe :( wiem,ze tam jest wszystko wyjaśnione ,ale czy któraś może mi powiedziec takim prostym językiem co to jest i czy rzeczywiście powinnam się zacząć martwić i zwalać winę na ten współczynnik ? Czy te wszystkieniepowodzenia są spowodowane tym badaniem?? Plissssss poratujcie bo już teraz to zaczynam faksował

Załączniki

• 8EA46804-00D3-4136-8A00-B9CEB5FA5C29.jpeg
    8EA46804-00D3-4136-8A00-B9CEB5FA5C29.jpeg
    178,9 KB · Wyświetleń: 116
Do góry