reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Bertha,@dżoasia czy do punkcji nie mozna miec hybryd na paznokciach. Wyczytalam w informatorze z Novum, ze jeden paznokiec ma byc nie pomalowany. Rozumiem, ze paznokiec od reki poniewaz bedzie monitorowane serce? Kupy mi sie tez nie trzyma punkcja tego samego dnia jak przyjade w informatorze informacja o 6 h bez jedzenia i picia.

Napisane na LG-M700 w aplikacji Forum BabyBoom

O paznokcie nie dopytywałam bo raczej nie maluje. Ale raczej warto mieć ten jeden czysty żeby widzieli czy nie sinieje.

Zwykle punkcja jest rano wiec po prostu przyjeżdżasz na czczo.

reklama
@Bertha,@dżoasia czy do punkcji nie mozna miec hybryd na paznokciach. Wyczytalam w informatorze z Novum, ze jeden paznokiec ma byc nie pomalowany. Rozumiem, ze paznokiec od reki poniewaz bedzie monitorowane serce? Kupy mi sie tez nie trzyma punkcja tego samego dnia jak przyjade w informatorze informacja o 6 h bez jedzenia i picia.

Marzycielka, jeden przynajmniej musi byc niepomalowany i najlepiej zeby to byl wskazujacy:) @bertha to nie dlatego zeby widzieli czy nie sinieje, bo jakby zaczal siniec to mogloby juz byc za pozno;) po prostu, zeby nie utrudniac pracy temu dziadostwu co go na palec zakladaja :)
Marzycielka, ty kochana w koncu dzwonilas dopytac co autor dokladnie mial na mysli? Troche mi sie w glowie nie miesci ze tak bez monitoringu, bez niczego masz przyjechac i o, punkcja. Wiesz w ogole jaki to wypadnie dzien tygodnia? Ktory to ma byc dc? Jaka godzina? A jak pecherzyk bedzie np jeszcze za maly to przeciez komorki nie pobiora, albo jak peknie wczesniej to cykl w plecy... dostalas w ogole jakies info, cos?

@dżoasia nie dzwonilam. Musze tam zadzwonic. Zrobie sobie hybryde bez wskazujacych w takim razie :-) Mam przyjechac w 10 dniu cyklu i jak bedzie wszystko ok to bedzie punkcja. Dlatego mam miec wszystkie badania zrobione. Jutro sie zbiore i do nich zadzwonie ale nie lubie dzwonic bo Lewandowski i tak nic nie pamieta...no wlasnie bez monitoringow wszystko ma byc. On ocenia na podstawie wczesniejszego cyklu w 12 dc bylo za pozno...

@dżoasia nie dzwonilam. Musze tam zadzwonic. Zrobie sobie hybryde bez wskazujacych w takim razie :-) Mam przyjechac w 10 dniu cyklu i jak bedzie wszystko ok to bedzie punkcja. Dlatego mam miec wszystkie badania zrobione. Jutro sie zbiore i do nich zadzwonie ale nie lubie dzwonic bo Lewandowski i tak nic nie pamieta...no wlasnie bez monitoringow wszystko ma byc. On ocenia na podstawie wczesniejszego cyklu w 12 dc bylo za pozno...

Hmm... trochę odważne posunięcie. A może masz jakiegoś gina, żeby na miejscu zrobic sobie np dzień wcześniej monitoring? No bo jak się okaże, że pęcherzyk za mały czy coś to bez sensu jechać, a chyba kawałek masz do wawy z tego co kojarzę?

Dzień dobry:)
Wczoraj Wam pisałam o wynikach mlr i lct,a dziś dzwonił do mnie dr Paśnik by je omówić. Zaleca ponowne szczepienia. 2 oraz doszczepienie 3ci raz jeśli się uda.
A więc mój nowy plan: badania męża, bo trzeba powtórzyć całą listę, bym mogła z niego się szczepić, następnie szczepienia, następnie pojadę do Katowic do dr Cygal, by wystymulować cykl, następnie, zajść, następnie się doszczepić, następnie parę miesięcy żyć w stresie ale za to w ciąży....następnie urodzić :):):) Dooobry plan;)
@burczuś super plan, aby się wszystko powiodło [emoji110] [emoji110] [emoji110] ważne że wróciłaś do walki i się nie poddajesz[emoji4]
@marshia mam nadzieję że u ciebie też zaskoczy...bardzo ci kibicuję, i oczywiście wszystkim staraczkom[emoji5]
@Auri @mickey co u Was ???

Napisane na HUAWEI ATH-UL01 w aplikacji Forum BabyBoom

@dżoasia Ty masz łeb jak sklep :p ogarniasz 2 wątki i wszystko pamiętasz :o woooooow
Na tamtym watku sie glupole ze mnie smieja ze mam pozakladane teczki haahaaha;) a tu czlowiek po prostu medycyne praktyczna studiuje. Co tam jakies przypadki ksiazkowe, ze ktos tak gdzies tam cos tam odkryl i zbadal;) lepiej takiez zycia wziete przyklady:D
A na serio to was troche tu czytam, ale malo sie udzielam, a tam gnije juz ponad rok, mnostwo ciekawych i cudownych przypadkow sie przewinelo, to troche jak moj wirtualny dom:p

reklama
Do góry