reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@dżoasia ta dziewczyna Twoja (poczytuję drugi wątek, żeby mieć informacje na przyszłość być może) to strzelec wypada w takim razie :) Idealnie - najbardziej pozytywny znak :) Kciukasy :)

@dżoasia ta dziewczyna Twoja (poczytuję drugi wątek, żeby mieć informacje na przyszłość być może) to strzelec wypada w takim razie :) Idealnie - najbardziej pozytywny znak :) Kciukasy :)

Potwierdzam! Strzelce są the best! [emoji1]
Kciuki dzoasia ogromne!!

Iveo, super betka :)

U mnie @ wczoraj się zaczela, od środy zaczynam antykoncepcję (tak dziwnie w 4dc). M na badanie idzie w czwartek. Rozpoczynamy trzecia procedurę!!!! :)

A nadążasz z czytaniem? :laugh2: ja czasem po robocie do poznej nocy siedze i doczytuje:rofl: czyli jakies przymiarki czynisz? Jaki plan na ten cykl? Bo raczej przerwa nie wchodzi w rachube, cio?:)

Potwierdzam! Strzelce są the best! [emoji1]
Kciuki dzoasia ogromne!!

Iveo, super betka :)

U mnie @ wczoraj się zaczela, od środy zaczynam antykoncepcję (tak dziwnie w 4dc). M na badanie idzie w czwartek. Rozpoczynamy trzecia procedurę!!!! :)
Bertha mam nadzieje, ze niedlugo widzimy sie na ciezarowkach !:)

Hej dziewczyny mam pytanie w imieniu koleżanki, robiła nk i chciałam zapytać czy wynik jest ok .
% specyficznej aktywności 11.8 , % specyficznej aktywności po dodaniu II-2 35.7 ( norma 14.8-33.4)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

@dżoasia nie ma szans Was tam doczytać :p produkujecie hurtowo jak u Chińczyka :szok: raz dziennie staram się prześledzić 5-10 stron :) Ale to kropla w morzu... ;) Zainteresował mnie wątek annemarie (bo KD) i jest keszcze taka fajna mega pozytywna 41-latka, która teraz o tym myśli - wiesz.... obstawiam zainteresowanie głównie w swoim targecie :D
Ja tez czasu nie mam na przerwy, wiec jak nie wyjdzie naturals wspomagany intra i acco, to uderzam po poradę do swojego gina z Invimedu, który jeszcze 2 miesiące temu kazał się starać naturalnie, skoro niby zachodzę.... ale ja mam "wiekową" panikę:baffled: i nie chcę czekać nie wiem ile

@monia0208 i 1 wynik, i drugi bardzo dobry. Ta Il2 to prawie jak w normie.... ja mam ponad 90, wiec sama rozumiesz ;) te 35 jest naprawdę ok :) A Nk marzenie :)

@dżoasia nieustannie trzymam kciuki za groszka kochana miałaś ten wlew bo coś mi informacja uciekła

@iveo bardzo a to bardzo się cieszę twoją rosnącą betką musi być dobrze wierzę w naszą Malinkę. Ja jechałam z beta 2235 ( pamiętam )objaśni jak leki stosować ząaszczepisz się i tyle następne szczepienia +wizyta za 2 tygodnie i wtedy usg u nas to było 6+2 i juz była maleńka Zosieńka. Malina raczej bedzie sie zachowywał że na pewno donosisz także mimo naszego strachu on będzie pewny mówię abyś się nie ździwiła zapisz sobie pytania chętnie będzie odpowiadał ściskam Cię jak masz jakieś pytania pisz. Ja bym wzieła eutyrox 50 za tydzień 2 powtórzyła i najwyżej zmniejszyla chodź myślę że 50 będzie w sam raz

@Marthi kochana dziękuję Zosieńka dobrze chodź dziś maruda ale musieliśmy jechać do teściów bo teść chory i nowe miejsce trudno jej się zaklimatyzować do końca pozatym mamy się dobrze nie mogę narzekać .

@dżoł trzymam kciuki Ty jak zajdziesz to ja zawsze to wiem takie przeczucia mam nadzieję że tym razem też tak będzie

@Auri_a where are you ?

@mickey* hop hop

Ściskam wszystkie niewymienione

reklama
@iveo swietny wynik.

@dżoasia powodzenia. Ja za nimi nie nadazam z czytaniem.

@nafoczka dziekuje maly dobrze. Wariuje za 3. Bylismy dzis u hematologa i wg niej wszystko ok. Nawet nie musimy badac morfologii, ktora wyszla zle limfocyty wysokie ale ona twierdzi, ze dzien po infekcji i antybiotyku moglo tak byc. Ale ja sie troche martwie.

@nafoczka powiem Ci, ze Adusia laryngolog tez tak kiedys zrobic ale za to internisci uszy moga badan. Zdrowia dla Twoich chlopakow i duzo sily dla Ciebie.

@Marthi dziekuje juz lepiej. Do piatku na L4 dzis tylko wariatka do oracy poszlam. Ale czulam sie jak po zakrapianej imprezie i stwierdzilam, ze odpuszczam. Grypa ze mna wygrala.

Napisane na LG-M700 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry