reklama
dlatego napisała ps bo pisałam go rano tylko mi go nie dodało więc sobie wyobraź że byłam pierwsza :*@nafoczka Nafoczuniu a ja tak półdupkiem w krzakach Ale post nad Twoim akurat napisałam
ale mam dziś wkurw na lekarke wrrr bo wiecie tradycyjne święta to takie u mnie gdzie dzieci są chore / pojechałam dziś z Wikusiem do laryngolog z uszami i prosze ją, żeby go osłuchała bo kaszle, a ta mnie do rodzinnego odesłała, że niby to nie jej zakres- ok moze i racja ale chyba osłuchac mogła?! więc popołudniu jade z jednym z oskrzelami a z drugim z anginą
Marthi
Fanka BB :)
@iveo - najlepiej jakbyś skonsultowała to TSH z lekarzem, niemniej wg. mnie od razu hormon powinnaś zacząć brać. Nie wiem czy na początek nie zadziałać nawet 50... a potem jeśli zacznie spadać tsh przejść na 25.
Zbadaj sobie też: ft3, ft4, anty TPO i anty TG (to wszystko od tarczycy). Gratuluję bety Jaki miałaś ostatnio wynik? Który masz dc?
@nafoczka - masakra z tymi lekarzami:/
Zbadaj sobie też: ft3, ft4, anty TPO i anty TG (to wszystko od tarczycy). Gratuluję bety Jaki miałaś ostatnio wynik? Który masz dc?
@nafoczka - masakra z tymi lekarzami:/
dżoasia
Kochana mi wyszlo 3,39 to dostalam dawke 0,5tabl 75, czyli 37,5. Ostatnio jak jakies 3 tyg temu badalam to bylo 1,86.@Destino u mnie z recepta nie problem tylko co z dawka. Zawsze miałam dobre w kazdej ciazy i poza tez. Z glupa sprawdzilam. Jakl beta bedzie ok to w srode Malina. Ale Euthyrox od jutra moge
dżoasia
Piekne wyniki, a lutke bralas przed badaniem czy po? Najlepiej krwi upuszczac przed lekami@kas90 a pamietasz jakie miałas i co brałaś?
Moja beta 808 progesteron 31 tylko nie wiem czy to wynik wiarygodny jak biore lutke dopochwowa.
Przyrost jest ok
reklama
Podziel się: