reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@nafoczka Nafoczuniu a ja tak półdupkiem w krzakach:) Ale post nad Twoim akurat napisałam;)
dlatego napisała ps :) bo pisałam go rano tylko mi go nie dodało więc sobie wyobraź że byłam pierwsza :*

ale mam dziś wkurw na lekarke wrrr bo wiecie tradycyjne święta to takie u mnie gdzie dzieci są chore / pojechałam dziś z Wikusiem do laryngolog z uszami i prosze ją, żeby go osłuchała bo kaszle, a ta mnie do rodzinnego odesłała, że niby to nie jej zakres- ok moze i racja ale chyba osłuchac mogła?! więc popołudniu jade z jednym z oskrzelami a z drugim z anginą

@iveo - najlepiej jakbyś skonsultowała to TSH z lekarzem, niemniej wg. mnie od razu hormon powinnaś zacząć brać. Nie wiem czy na początek nie zadziałać nawet 50... a potem jeśli zacznie spadać tsh przejść na 25.
Zbadaj sobie też: ft3, ft4, anty TPO i anty TG (to wszystko od tarczycy). Gratuluję bety :) Jaki miałaś ostatnio wynik? Który masz dc?

@nafoczka - masakra z tymi lekarzami:/

reklama
Do góry