reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@roki_1991, jestem na obozie organizowanym przez Anke Dziedzic, tydzien dla siebie w hotelu spa, dwa treningi dziennie, lekcje make-upu i zdrowe jedzonko :)
A przy okazji czas na przeczyszczenie glowy!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@JoannaRak to dobrze mi się kojarzyło :p Kobierz to fajne miejsce :D rzut beretem ode mnie :)

Tak, hotel nazywa sie Kocierz, naprawde fajnie jest tutaj, a pogoda juz w ogole rewelka! To jak masz chwilke to zapraszam na kawke do hotelu i male spotkanie :) Chociaz plan dnia na maxa wypelniony ale zawsze sie cos znajdzie [emoji8]

@zosiak, zapraszam :) mieszkam kolo Zurychu.

@burczus, zastanawialam czy sa jakies silne poglady dlaczego by nie decydowac sie na szczepienia, kiedys ktos tez nie chcial ale teraz sobie nie moge przypomniec kto. Czy oby to nie byla @dzoasia??? Nie mam tak dobrej pamieci [emoji44]

Dziewczyny a z innej beczki jestem na obozie sportowym, poce sie jak swinka i probuje glowe przeczyscic. Mam nadzieje ze potym tygodniu wroce mega zmotywowana i gotowa na dalsza walke [emoji847]

Kochana ja jeszcze się nie zdecydowałam na szczepienia ale nie dlatego że nie chcę tylko w sumie sama nie wiem :p w gorącej wodzie kąpana jestem chyba :/ zobaczymy po tym transferze... jak sie nie uda to będę się szczepić

@Kwiatuszekk23 jak tylko bedziesz mieć siłę to napisz ,że wszystko oki. Chyba że ktoś ma prywatny kontakt z kwiatuszkiem to może coś wie??
A my dziś jedziemy do Krakowa. Jutro z rana badanie MLR i test LCT. Na zlecenie doc.Paśnika. Potem mam mu wysłać wyniki i zobaczymy co dalej. Czy szczepienia, czy jednak coś innego. Jestem pod wrażeniem,że On potrafi do każdej z nas oddzwonić, odpisać maila, bez opłacenia takiej konsultacji.
Miłego dzionka:)

Ostatnia edycja:
reklama
@Kwiatuszekk23 pewnie już jesteś po i odpoczywasz z Malenstwem przy piersi ❤
Czekamy z niecierpliwością :)
@matylda23 jest lepiej jak piszesz. Jestem zatem przekonana, ze szybko dojdziesz do siebie. A te nasze ciążę to niestety bywają problemowe na pocieszenie ja dziś noc też nieprzespana przez jelita. Poszalalam na imieninach u bratowej (wspaniale gotuje;) a ja puch marny bez umiaru to efekt taki,że jelita nie dają spać. Nospa słabo pomogła więc próbuje teraz lactulosum. No i oczywiście leżę i łapki na brzuszku czy mała się rusza. Także no tak podobnie też u mnie.

Dziewczęta a ze już nie śpię to wykorzystam sytuację zyczac Wam miłego, wspaniałego poniedziałku :D zdrówka dla Chorowitkow i popieram @iveo sporo ciąż w okresie infekcji się pojawia choć nie powiem, że nie rozumiem obaw ale fakt jest faktem ;)

Do góry