reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@roki_1991, jestem na obozie organizowanym przez Anke Dziedzic, tydzien dla siebie w hotelu spa, dwa treningi dziennie, lekcje make-upu i zdrowe jedzonko :)
A przy okazji czas na przeczyszczenie glowy!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@JoannaRak to dobrze mi się kojarzyło :p Kobierz to fajne miejsce :D rzut beretem ode mnie :)

Tak, hotel nazywa sie Kocierz, naprawde fajnie jest tutaj, a pogoda juz w ogole rewelka! To jak masz chwilke to zapraszam na kawke do hotelu i male spotkanie :) Chociaz plan dnia na maxa wypelniony ale zawsze sie cos znajdzie [emoji8]

@zosiak, zapraszam :) mieszkam kolo Zurychu.

@burczus, zastanawialam czy sa jakies silne poglady dlaczego by nie decydowac sie na szczepienia, kiedys ktos tez nie chcial ale teraz sobie nie moge przypomniec kto. Czy oby to nie byla @dzoasia??? Nie mam tak dobrej pamieci [emoji44]

Dziewczyny a z innej beczki jestem na obozie sportowym, poce sie jak swinka i probuje glowe przeczyscic. Mam nadzieje ze potym tygodniu wroce mega zmotywowana i gotowa na dalsza walke [emoji847]

Kochana ja jeszcze się nie zdecydowałam na szczepienia ale nie dlatego że nie chcę tylko w sumie sama nie wiem :p w gorącej wodzie kąpana jestem chyba :/ zobaczymy po tym transferze... jak sie nie uda to będę się szczepić

@Kwiatuszekk23 jak tylko bedziesz mieć siłę to napisz ,że wszystko oki. Chyba że ktoś ma prywatny kontakt z kwiatuszkiem to może coś wie??
A my dziś jedziemy do Krakowa. Jutro z rana badanie MLR i test LCT. Na zlecenie doc.Paśnika. Potem mam mu wysłać wyniki i zobaczymy co dalej. Czy szczepienia, czy jednak coś innego. Jestem pod wrażeniem,że On potrafi do każdej z nas oddzwonić, odpisać maila, bez opłacenia takiej konsultacji.
Miłego dzionka:)

Ostatnia edycja:
reklama
@Kwiatuszekk23 pewnie już jesteś po i odpoczywasz z Malenstwem przy piersi ❤
Czekamy z niecierpliwością :)
@matylda23 jest lepiej jak piszesz. Jestem zatem przekonana, ze szybko dojdziesz do siebie. A te nasze ciążę to niestety bywają problemowe na pocieszenie ja dziś noc też nieprzespana przez jelita. Poszalalam na imieninach u bratowej (wspaniale gotuje;) a ja puch marny bez umiaru to efekt taki,że jelita nie dają spać. Nospa słabo pomogła więc próbuje teraz lactulosum. No i oczywiście leżę i łapki na brzuszku czy mała się rusza. Także no tak podobnie też u mnie.

Dziewczęta a ze już nie śpię to wykorzystam sytuację zyczac Wam miłego, wspaniałego poniedziałku :D zdrówka dla Chorowitkow i popieram @iveo sporo ciąż w okresie infekcji się pojawia choć nie powiem, że nie rozumiem obaw ale fakt jest faktem ;)

Do góry