matulkaa
Fanka BB :)
@Kwiatuszekk23 jesteśmy z tobą i czekamy na malutką [emoji8]
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Powodzenia Kochana! Wszystko będzie dobrze!Dziewczyny jak ktoras jeszcze tu zagladnie przed spaniem, prosze o zdrowaske! Beda mnie ciąć po 22 bo msm cholestaze.
@JoannaRak to dobrze mi się kojarzyło Kobierz to fajne miejsce rzut beretem ode mnie
Kochana ja jeszcze się nie zdecydowałam na szczepienia ale nie dlatego że nie chcę tylko w sumie sama nie wiem w gorącej wodzie kąpana jestem chyba :/ zobaczymy po tym transferze... jak sie nie uda to będę się szczepić@zosiak, zapraszam mieszkam kolo Zurychu.
@burczus, zastanawialam czy sa jakies silne poglady dlaczego by nie decydowac sie na szczepienia, kiedys ktos tez nie chcial ale teraz sobie nie moge przypomniec kto. Czy oby to nie byla @dzoasia??? Nie mam tak dobrej pamieci [emoji44]
Dziewczyny a z innej beczki jestem na obozie sportowym, poce sie jak swinka i probuje glowe przeczyscic. Mam nadzieje ze potym tygodniu wroce mega zmotywowana i gotowa na dalsza walke [emoji847]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kwiatuszek, mam nadzieję że u Ciebie wszystko już ok :*Dziewczyny jak ktoras jeszcze tu zagladnie przed spaniem, prosze o zdrowaske! Beda mnie ciąć po 22 bo msm cholestaze.