reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczynki, oto Mały Kwiatuszkowy[emoji259][emoji259][emoji259] Cud ;)
Mały update:
Maluszka Kwiatuszka ma na imię Madzia, waży 3250g i mierzy 53 cm :)
aa58cc07e4f46978113be3ae649e8c6e.jpg

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
@Kwiatuszekk23 gratuluję!! :) dobrze ze juz po strachu i masz mała przy sobie. Teraz już będzie tylko lepiej. Odpoczywajcie i cieszcie się sobą :)
@JoannaRak ostatnio właśnie na fb dostałam powiadomienie że kilku znajomych interesuje się wydarzeniem w mojej okolicy i zobaczyłam że to właśnie obóz Anny dziedzic. Tak mi świtało że ktoś z tad się wybiera, tylko nie pamiętałam kto :) hotel fajny, mój mąż ma tam co roku imprezę firmową więc miałam okazję odwiedzić :) dobrze ze pogoda dopisuje i fajnie ze dużo zajęć macie :) miłego wyjazdu życzę

@kwoatuszekk23 gratulacje kochana!

matylda - kciuki za Ciebie trzymam bardzo mocno![emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry