reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@magda1208 to wiadomo rob jak czujesz. Ale rzeczywiscie za duzo masz na głowie troszeczkę trzeba zwolnic albo nie wszystko na raz. Życzę szybkiego powrotu do formy. Ale wspomne jeszcze raz ze kilka moich koleżanek co sie trochę staraly zaszlo wlasnie w trakcie infekcji i nawet antybiotyku wiec cos w tym moze byc.
Ja wierze ze na wizytach ciazowych u Maliny sie niedlugo bedziemy spotykać

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@matylda23 Kochana będzie wszystko dobrze musi być.
@Destino Cieszę się , że z małym wszystko dobrze oby tak dalej.
@czarna_mala @marshia Kciuki za testowanie .
@Kwiatuszekk23 Powodzenia.

U mnie masakra chyba już nigdy nie zacznę starań co chwilę coś.
Leżę z zapaleniem spojówek pierwszy raz mam to choróbsko oka nie widać opuchło mi z każdej strony i pod okiem aż jestem przerażona Wydaje mi się , że nie mam oka.Do tego przeziębienie ból ucha. Ryczeć się chce.
@magda1208 na zapalenie spojówek to chyba najlepiej jak pójdziesz do lekarza. Jak jest lekkie zapalenie to mi pomaga płynne srebro kupuje w aptece. A co do wyjścia z chorób to nie pekaj ja jutro idę do pracy po 3 tyg. zwolnieniu. Lekarze najpierw leczyli mnie na zapalenie nerek później podejrzewali zoltaczke i kamienie nerkowe s okazało się ze mam dyskopatie i chodzę do fizykoterapeuty który dopiero mi pomógł. Do tego mam zapalenie zatok i antybiotyk także nie pekaj! Będzie dobrze

@magda1208 na zapalenie spojówek to chyba najlepiej jak pójdziesz do lekarza. Jak jest lekkie zapalenie to mi pomaga płynne srebro kupuje w aptece. A co do wyjścia z chorób to nie pekaj ja jutro idę do pracy po 3 tyg. zwolnieniu. Lekarze najpierw leczyli mnie na zapalenie nerek później podejrzewali zoltaczke i kamienie nerkowe s okazało się ze mam dyskopatie i chodzę do fizykoterapeuty który dopiero mi pomógł. Do tego mam zapalenie zatok i antybiotyk także nie pekaj! Będzie dobrze

Oj kochana to u ciebie też armagedon
Życzę dużo zdrowia.
Byłam w szpitalu na ostrym dyżurze mam antybiotyk maść i krople. Ostre zapalenie spojówek ostatnie stadium.

Oj kochana to u ciebie też armagedon
Życzę dużo zdrowia.
Byłam w szpitalu na ostrym dyżurze mam antybiotyk maść i krople. Ostre zapalenie spojówek ostatnie stadium.
No u mnie jakoś ostatnio czarne chmury się zebrały ale idzie wiosna i będzie tylko lepiej, Tobie też życzę szybkiego powrotu do zdrowia. Tylko niech Twoja druga połówka uważa bo zapalenie spojówek jest zarazliwe.

Wszystkim chorowitkom dużo zdrówka. Staraczkom dwóch grubych kresek :)
Ja już w szpitalu. Na szczęście leukocyty dziś w normie. Możliwe,że w piątek tak skoczyły po wymiotach. Malutka oki, nawet matce od 3 dni daje o sobie znać :) brzuch dalej boli, ale nie non stop jak dotychczas. Mam nadzieję,że się to uspokoi i będzie dobrze..trochę mam tych wrażeń dzięki Malutkiej, ale nie chcę narzekać,bo choć to trudna ciąża, od samego poczatku różne "przygody" , to wiem,że wiele z Was chciałoby być na moim miejscu. Tego dosłownie Wam nie życzę, lepsze nudne bezproblemowe ciąże i takie miejcie :* Jeżeli mi się uda dotrwać do lipca i szczęśliwe urodzić Malutką,nie jestem już taka pewna czy zdecyduję się jeszcze kiedyś na kolejne dziecko. Psychicznie jestem już bardzo zmęczona, a musimy jeszcze wytrzymać 16tygodni co najmniej. Oby do lipca!

reklama
Do góry