reklama
Iris34
Fanka BB :)
Alus.ia super wiesci
usg przez brzuszek jest mniej dokladne, a wczoraj dowiedziałam się że moze się pomylić do 0,5 kg przy szacowaniu wagi.... więc ten tego.... przy takich kruszynkach jak nasze nie ma co się niepotrzebnie stresować
zapisalas się juz na genetyczne?
G
gość 94049
Gość
Alusia super
Gratulacje
Ja przez brzuch miałam dopero genetyczne.
Pietrucha, pewnie, dzidziolek najważniejszy. Ja tak jak Iris nie cierpie szpitali, zawsze chciałam szybciutko do domu. Ale u Ciebie to inna sytuacja.
&&&&&&&&&&&&&&&&
Misiejek jak u Was? M wrócił już do pracy?
Dziewczyny czy którejś z Was zdarzają się plamienia implantacyjne?
Pietrucha, pewnie, dzidziolek najważniejszy. Ja tak jak Iris nie cierpie szpitali, zawsze chciałam szybciutko do domu. Ale u Ciebie to inna sytuacja.
&&&&&&&&&&&&&&&&
Misiejek jak u Was? M wrócił już do pracy?
Dziewczyny czy którejś z Was zdarzają się plamienia implantacyjne?
Kruszka mnie się zdarzają - chcesz nam coś przekazać? :-)
Alusia jeśli się martwisz pomiarem, to powiem Ci, że ja miałam 2 razy usg w tym samym dniu, oba dopochwowe, na różnym sprzęcie. O 12:00 dzidziuś miał 6 mm, o 17:00 9 mm. Raczej nie urósł o 1/3 w tym czasie
Gdyby te badania były w odwrotnej kolejności, to blady strach przecież by był.
Alusia jeśli się martwisz pomiarem, to powiem Ci, że ja miałam 2 razy usg w tym samym dniu, oba dopochwowe, na różnym sprzęcie. O 12:00 dzidziuś miał 6 mm, o 17:00 9 mm. Raczej nie urósł o 1/3 w tym czasie
Ostatnia edycja:
G
gość 94049
Gość
Ewa :-) nie wiem... Miałam takowe raz, przed ostatnią ciążą. A mierzę temp i dziś nie powinnam dostać @, wysoka była. No ale miałam plamienie kawa z mlekiem. Strasznie mnie tez rozbolało w krzyżu (ale to akurat mam codziennie) i trochę w podbrzuszu. Uspokoiło się to to. Jednak się martwię.
G
gość 94049
Gość
Iris podejrzewam, ze 12-sty. Dziś 36,95 a tak to do 37 st.
Mierze się, bo chce wiedzieć czy doszło do owulacji. Kiedys mnie bradzo bolało przy owu, a teraz odczucia są dużo lżejsze. Pomiary zaczęłam w połowie poprzedniego cyklu. A wcześniej mierzyłam cykle przed ciazą z Frankiem. Jednak już dawno nie mam do nich dostępu.
Mierze się, bo chce wiedzieć czy doszło do owulacji. Kiedys mnie bradzo bolało przy owu, a teraz odczucia są dużo lżejsze. Pomiary zaczęłam w połowie poprzedniego cyklu. A wcześniej mierzyłam cykle przed ciazą z Frankiem. Jednak już dawno nie mam do nich dostępu.
reklama
Podziel się: