reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Alus.ia super wiesci ;) usg przez brzuszek jest mniej dokladne, a wczoraj dowiedziałam się że moze się pomylić do 0,5 kg przy szacowaniu wagi.... więc ten tego.... przy takich kruszynkach jak nasze nie ma co się niepotrzebnie stresować ;) zapisalas się juz na genetyczne?

Alusia to wspaniale :-D Bardzo się cieszę!
Ja miałam usg dopochwowe - doktor ostatnio próbował przez brzuch, ale mam takie tyłozgięcie, że nie udało się nawet macicy znaleźć :laugh2:

Alusia super :) Gratulacje :) Ja przez brzuch miałam dopero genetyczne.

Pietrucha, pewnie, dzidziolek najważniejszy. Ja tak jak Iris nie cierpie szpitali, zawsze chciałam szybciutko do domu. Ale u Ciebie to inna sytuacja.
&&&&&&&&&&&&&&&&

Misiejek jak u Was? M wrócił już do pracy?

Dziewczyny czy którejś z Was zdarzają się plamienia implantacyjne?

Kruszka mnie się zdarzają - chcesz nam coś przekazać? :-)
Alusia jeśli się martwisz pomiarem, to powiem Ci, że ja miałam 2 razy usg w tym samym dniu, oba dopochwowe, na różnym sprzęcie. O 12:00 dzidziuś miał 6 mm, o 17:00 9 mm. Raczej nie urósł o 1/3 w tym czasie :) Gdyby te badania były w odwrotnej kolejności, to blady strach przecież by był.

Ostatnia edycja:
Ewa :-) nie wiem... Miałam takowe raz, przed ostatnią ciążą. A mierzę temp i dziś nie powinnam dostać @, wysoka była. No ale miałam plamienie kawa z mlekiem. Strasznie mnie tez rozbolało w krzyżu (ale to akurat mam codziennie) i trochę w podbrzuszu. Uspokoiło się to to. Jednak się martwię.

Iris podejrzewam, ze 12-sty. Dziś 36,95 a tak to do 37 st.
Mierze się, bo chce wiedzieć czy doszło do owulacji. Kiedys mnie bradzo bolało przy owu, a teraz odczucia są dużo lżejsze. Pomiary zaczęłam w połowie poprzedniego cyklu. A wcześniej mierzyłam cykle przed ciazą z Frankiem. Jednak już dawno nie mam do nich dostępu.

Kruszka. Ja też sie długo obserwowałam. Zawsze miałam dwufazowe wykresy i w tym czasie robiłam monitoring , niestety mimo że wykresy były ok do owu nie dochodziło :( miałam LUF.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry