reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Mam pytanko jak powinna wyglądać krzywa cukrowa w ciąży mój wynik 84 po godz 86 i po dwoch godz 85 czy ten wynik po dwich godzinach nie powinien byc dużo mniejszy

Kurcze cos ten 1 link sie nie dodaje. Chodzi mi o te strone:

1519669942-218567aeed9265a9-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczynki a co oznacza „flora bakteryjna pochwy: mierna „ ? Ja to interpretuje jak dwója w szkole czyli nie za dobrze ;/ opis z wymazu...

@olaa90 ja to rozumiem tak ze masz zbyt mało flory bakteryjnej... ze ta ochronka pochwy jest niewystarczająca. Ale niech wypowiedzą sie jeszcze dziewczyny. [emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@olaa90 to znaczy ze masz za malo dobrych bakterii Lactobacillus. Na to Provag albo Trivagin doustnie i Lactovaginal dopochwowo.jak ich malo to latwo o infekcje
@bea25ta cudna mala odzywaj sie czesciej brakuje Twojego humorku!

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

@burczuś rozumiem ten bunt. Miałam to samo po zabiegu. Tez stwierdziłam że to wszystko nie ma sensu i odstawiłam. Teraz grzecznie jem :p nawet zaczęłam ostatnio castagnus, bo mam trochę podwyższona prolaktyne. Muszę też zacząć pić inofem znowu, bo coś moje jajniki były ostatnio dziwne, jakby policystyczne....
Właśnie, może wiecie jak to z tym jest? Czy jak są policystyczne to w każdej fazie cyklu wyjdzie taki obraz usg? Czy te pęcherzyki jakoś się zmieniają zależnie od fazy cyklu??
U mnie niezależnie od dc całe jajniki wyglądały jak sito :( Potem po drillingu miałam spokój - w międzyczasie stymulacje do iui i ivf, multum hormonów, antyki, wyciszanie itp itd i jajcoki wyglądały jak normalne, a teraz znów się rozleniwiły i mają w nosie ładny wygląd. Podziurawione z każdej strony i cykle bezowulacyjne :(

reklama
Do góry