reklama
@Marzycielka zaparzalam w garnku, a potem moczylam szanowna 10-20 min. przez 7 dni potem przerwa i znowu. W miedzyczasie mialam antybiotyk i lykalam trivagin. Mialam strasznie wygladajaca infekcje, a w ciazy nawet masci nie mogli mi dac. To pomoglo. Tylko szanowna moczylam ok 3mcy. Dosc szybko bylo widac rezultat.
@bertha [emoji8] gdybym tylko wiedziala jak sie robi dzieci ?
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@bertha [emoji8] gdybym tylko wiedziala jak sie robi dzieci ?
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
marzycielka81
Fanka BB :)
burczuś
@roki_1991 ja to już nawet nie biorę Acardu. Wogóle na tą chwilę nic nie biorę. Choć powinnam wrócić do metformaxu. i acardu.i b-complex.Ale mam bunt:/
marshia
@burczuś odstaw sobie wszystko, ale metforminy nie odstawiaj. Ja tez zrobiłam długą przerwę w metylach i dopiero niedawno do nich wróciłam. Zresztą teraz tez biorę co któryś dzień. Ale odstawienie metforminy niestety rozwala nasz system insulinowy . To już nie chodzi o uzyskanie czy utrzymanie ciąży, ale o prawidłowe funkcjonowanie całego organizmu.
Natychmiast proszę łyknąć po powrocie do domku metę! I słuchać mi się tu starszych!
Natychmiast proszę łyknąć po powrocie do domku metę! I słuchać mi się tu starszych!
roki_1991
@burczuś rozumiem ten bunt. Miałam to samo po zabiegu. Tez stwierdziłam że to wszystko nie ma sensu i odstawiłam. Teraz grzecznie jem nawet zaczęłam ostatnio castagnus, bo mam trochę podwyższona prolaktyne. Muszę też zacząć pić inofem znowu, bo coś moje jajniki były ostatnio dziwne, jakby policystyczne....
Właśnie, może wiecie jak to z tym jest? Czy jak są policystyczne to w każdej fazie cyklu wyjdzie taki obraz usg? Czy te pęcherzyki jakoś się zmieniają zależnie od fazy cyklu??
Właśnie, może wiecie jak to z tym jest? Czy jak są policystyczne to w każdej fazie cyklu wyjdzie taki obraz usg? Czy te pęcherzyki jakoś się zmieniają zależnie od fazy cyklu??
bertha
Joga skoncentrowana na doenergetyzowaniu jajników, nadnerczy, tarczycy i przysadki. Fajne ćwiczenia.
Dooobra dziewczyny.wracam do metformaxu. Ale prawie calą tabliczkę nussbeissera też wciągłam
Oj, chyba tez sobie dzisiaj nussbeisera wciagne
A ja jak nigdy, albo mega rzadko, dostałam @ cichaczem, bez bólu. Albo to po ćwiczeniach przez ostatni miesiąc albo to ten accofil tak ta śluzówkę poprawił ze @ bez bólu!
reklama
Podziel się: