reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@burczuś przybijam piątkę.... U mnie dziś 3 dc i zastanawiam się skąd w moim organizmie tyle krwi.... Odstawiłam acard żeby nie nie wykrwawic przez to wszystko.... :(

reklama
@Marzycielka zaparzalam w garnku, a potem moczylam szanowna 10-20 min. przez 7 dni potem przerwa i znowu. W miedzyczasie mialam antybiotyk i lykalam trivagin. Mialam strasznie wygladajaca infekcje, a w ciazy nawet masci nie mogli mi dac. To pomoglo. Tylko szanowna moczylam ok 3mcy. Dosc szybko bylo widac rezultat.

@bertha [emoji8] gdybym tylko wiedziala jak sie robi dzieci ?

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@burczuś odstaw sobie wszystko, ale metforminy nie odstawiaj. Ja tez zrobiłam długą przerwę w metylach i dopiero niedawno do nich wróciłam. Zresztą teraz tez biorę co któryś dzień. Ale odstawienie metforminy niestety rozwala nasz system insulinowy :(. To już nie chodzi o uzyskanie czy utrzymanie ciąży, ale o prawidłowe funkcjonowanie całego organizmu.
Natychmiast proszę łyknąć po powrocie do domku metę! I słuchać mi się tu starszych! :D

@burczuś rozumiem ten bunt. Miałam to samo po zabiegu. Tez stwierdziłam że to wszystko nie ma sensu i odstawiłam. Teraz grzecznie jem :p nawet zaczęłam ostatnio castagnus, bo mam trochę podwyższona prolaktyne. Muszę też zacząć pić inofem znowu, bo coś moje jajniki były ostatnio dziwne, jakby policystyczne....
Właśnie, może wiecie jak to z tym jest? Czy jak są policystyczne to w każdej fazie cyklu wyjdzie taki obraz usg? Czy te pęcherzyki jakoś się zmieniają zależnie od fazy cyklu??

@bertha co to joga hormonalna?

Powodzenia na wizycie.
Joga skoncentrowana na doenergetyzowaniu jajników, nadnerczy, tarczycy i przysadki. Fajne ćwiczenia.

Dooobra dziewczyny.wracam do metformaxu. Ale prawie calą tabliczkę nussbeissera też wciągłam:errr::baffled:

Oj, chyba tez sobie dzisiaj nussbeisera wciagne :p

A ja jak nigdy, albo mega rzadko, dostałam @ cichaczem, bez bólu. Albo to po ćwiczeniach przez ostatni miesiąc albo to ten accofil tak ta śluzówkę poprawił ze @ bez bólu!

28500910_1856762691023844_18823826_o.jpg Przepraszam dziewczyny ale chciałam udowodnić @kas90 że Milenka to pulpa na naturalnym mleku ;)

Załączniki

• 28500910_1856762691023844_18823826_o.jpg
    28500910_1856762691023844_18823826_o.jpg
    221,4 KB · Wyświetleń: 151
reklama
Do góry