dżoasia
Fanka BB :)
Iveo, u mnie Paśnik patrzył jak wygląda panel tarczycowy@JoannaRak jak polaczysz leczenie paru rzecy to mysle ze sie uda tylko musisz tez moec dobrego gina bo Pasnik to tylko immunolog a nie patrzy na hormony insuline czy tarczyce
@olaa90 w Krak dr Sacha tylko szczepi i daje accofil a dr Sydor to b dobry immumolog ale az tak sie tym nie zajmuje
@marshia szok! No, ale i tak zazdro Wam wszystkim, które po jednym bzyknięciu macie dodatnie bety
@Auri_a ja mam 14dc (bezowulacyjnego), czekam na @ i jadę z koksem. Ostatni raz w tej klinice i ostatni raz na immunoglobulinach - tym razem przed transferem + accofil. Został mi ostatni bąbel - trochę słabszy bo z 6tej doby, nie wiem jakiej klasy... Ale nie chcę wiedziec, bo i tak zrobię dla niego wszystko co mogę. Potem najwyżej z czystym sumieniem zbieram hajsik, zmieniam klinikę i walczę dalej.
A Ty przyznaj się w końcu kiedy działasz? Czy pochwalisz się już po porodzie? Immunoglobuliny nadal w planach?
@Funia90 @Destino @Kwiatuszekk23 cudne dzidziolki i brzuszek
@magda1208 kciuki za działania na obu frontach!
Wszystkie cieplutko pozdrawiam!! Ostatnio czytam Was z krzaków, bo w pracy maraton po 12-14h dziennie, padam na pyszczuch.
Ostatnia edycja: