reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@JoannaRak jak polaczysz leczenie paru rzecy to mysle ze sie uda tylko musisz tez moec dobrego gina bo Pasnik to tylko immunolog a nie patrzy na hormony insuline czy tarczyce
@olaa90 w Krak dr Sacha tylko szczepi i daje accofil a dr Sydor to b dobry immumolog ale az tak sie tym nie zajmuje
Iveo, u mnie Paśnik patrzył jak wygląda panel tarczycowy ;)

@marshia szok! No, ale i tak zazdro Wam wszystkim, które po jednym bzyknięciu macie dodatnie bety :p
@Auri_a ja mam 14dc (bezowulacyjnego), czekam na @ i jadę z koksem. Ostatni raz w tej klinice i ostatni raz na immunoglobulinach - tym razem przed transferem + accofil. Został mi ostatni bąbel - trochę słabszy bo z 6tej doby, nie wiem jakiej klasy... Ale nie chcę wiedziec, bo i tak zrobię dla niego wszystko co mogę. Potem najwyżej z czystym sumieniem zbieram hajsik, zmieniam klinikę i walczę dalej.
A Ty przyznaj się w końcu kiedy działasz? :) Czy pochwalisz się już po porodzie? :p Immunoglobuliny nadal w planach?

@Funia90 @Destino @Kwiatuszekk23 cudne dzidziolki i brzuszek :)

@magda1208 kciuki za działania na obu frontach!

Wszystkie cieplutko pozdrawiam!! Ostatnio czytam Was z krzaków, bo w pracy maraton po 12-14h dziennie, padam na pyszczuch.

Ostatnia edycja:
reklama
Auri dlaczego nie zadziałał nie wiem. Miałam podany przy becie 34. Dalej beta rosła dobrze do 1900 i zaczęłam plamic. Beta.w dół i koniec.

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@iveo, widze ze uzywasz ziola ojca Sroki, prosilam meza aby mi kupil bo slyszalam ze pomagaja i przywiozl mi chyba z 8 paczuszek roznych ziol a ja bylam przekonana ze to jeden woreczek juz wymieszany a Pani mu powiedziala ze to samemu trzeba przygotowac. Wiesz moze gdzie moge znalezc cos na ten temat? Jeszcze nie wglebilam tematu bo dzis dopiero mi przywiozl.

@Funia90, sliczna corusia :) Moja immienniczka [emoji173]️

@marshia, jesli chodzi o cd4/cd8 to u mnie pokazuje wartosc referencyjna 0.7-2.9 a wiec moje 3.06 jest poza norma. Zastanawiam sie czy w razie czego bede musiala czesto przyjezdzac na to leczenie czy moge to ze Szwajcarii robic, ale wiecej sie dowiem juz od Pasnika w marcu na wizycie.
Przykro mi bardzo ze znow biochem Cie spotkal, z tego co piszesz i probuje sie zapoznac z waszymi historiami to Twoja tez dluga [emoji19]jedynie co moge dodac to fajnie ze zachodzisz bez problemu bo u mnie niestety dosyc ze nie moge utrzymac to jeszcze nie moge zajsc, po prostu pecherzyki nie rosna, brak owulacji i mozna sie bzykac ile sie chce i tak nie ma rezultatu [emoji19]A to komplikuje jeszcze bardziej sprawe!
A jak u Ciebie z NK? To jest powod tych strat?

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

@marshia , dopiero jak drugi raz przeczytałam Twój wpis, dotarło do mnie, co napisałaś. Przykro mi.. dobrze,że tak podchodzisz do tego. Trzymam mocno kciuki,żeby accofil był dla Ciebie lekiem na wszelkie zło i żeby za tym 6razem się już udało :*
@Funia90 , Asieńka cudowna <3
@JoannaRak , trzymam kciuki za dobry i owocny plan Paśnika :)
@magda1208 :*
@Kwiatuszekk23 , śliczny brzuszek i całkiem spory :)

Ostatnia edycja:
@marzycielka81
[USER=166571]@kas90
Co u was kochane.?
@Funia90 Pozdrawiam malutką i jej mamę.
@Destino Mały kradnie serca . Cieszę się ogromnie z waszego szczęścia.
@bertha @dżoasia Kciuki za wasze starania i wytrwałość.
@dżoł @Marzycielka81@czarna_mala @mała79 @marshia Jak u was starania.?
@matylda23 Twoja ciąża ciągle wywołuje emocje marzę sobie czasami że była bym w tym samym miejscu . Cieszę się , że wszystko pomalutku zmierza do szczęśliwego finału.
@iveo Owocnych starań .
@matulkaa Jak u was mijają pierwsze dni z maleństwem.
@Maciejka78 @Kwiatuszekk23 Wasza kolej kochane.[/USER]
Dziękuję że pytasz:* czytam Was, czytam. U nas czasem ciężko ale wspaniale co by nie mówić. Asia skonczyla już 4 mc

@Funia90 sliczny misiaczek. Coo ty chcesz jak na zdjeciach taki Anioleczek :D

witam,
@Auri_a @marshia wkleiłam to co istotne o Accofilu, dziękuje że pamietacie :)
Link do: Ciaze po poronieniach zakonczone sukcesem- badania, przebieg
@Funia90 piekny aniołek, a na to że bedzie grzeczna to nielicz bo to Asia :) a może @Kwiatuszekk23 może ty masz w tym cudnym domku Asię junior?
@JoannaRak zostań juz z nami :) tak jak @iveo pisze ja też zioła pilam a potem nimi dilowałam :p znajdziesz je na allegro i bedzie też skład. to chyba mieszanka nr 3
@magda1208 dziękuję z całego serca :*
@burczuś @czarna_mala @bertha fajterki! :*

@JoannaRak ja kupowalam na allegro gotowe wymieszane. Jednak jak wpiszesz w google zioła ojca sroki 3 sklad to tez znajdziesz np na ovufriend w jakich proporcjach sobie wymieszac.
Zaparzam dzbanuszek ok 400 ml lyzka zioł i pije. Cykle po poronieniach miałam 32-34 dni jak dawniej 29 a teraz wróciły do ok 30 dni.
@marshia nie podejmuj prób bez leków i to konkretnych dawek bo encorton 5 to nie zaszkodzi nie pomoze np - to juz nie dla nas takie próby

Nafoczka absolutnie, zadna Asiunia :p mąż by osiwial przy dwóch :p zreszta juz jest siwy :p u nas najprawdopodobniej bedzie Madzia. Ale to juz M ma definitywnie ustalić. Mi sie podoba Julia, ale gdzie nie usłyszę, to wszędzie Julka, Julka. A Madzi mało :) dzis Księżniczka ma dzien lenia. Od rana straszyla, nie ruszala sie. Ja juz panika. Ale zjadłam pół czekolady (poki mi jeszcze wolno i zwale kg na ciążę) i zaczela skakac jak szalona.

Ja dziewczyny wypadlam z rytmu. Nic Wam.nie doradze w kwestii badac i nowych sposobów leczenia. Baaa nawet nie pamietam jak to bylo ze szczepieniami, bo już 2 lata od tego mija.

reklama
Do góry