reklama
agatush
Moderatorka
Dziewczyny.. Lata temu nie szczepiono i dzieciaki umierał na różne groźne choroby, śmiertelność Maluchów była ogromna. Ja wiem rtęć i te inne sprawy... Ale naprawdę myślicie że tej rtęci w szczepionce jest więcej niż w rybach które jecie ? Każda jest odpowiedzialna sama przed sobą za decyzję które podejmuje i nikt nikogo do niczego nie zmusza...
@roxie123 ściskam kciuki. Nie denerwuj się tak Kochana, będzie dobrze zobaczysz.
@Funia90 za Ciebie i Twoją Księżniczkę również!!!
@magda1208 siłaczko! Samych pomyślności.
@nafoczka ja wierzę że z Karolem będzie wszystko dobrze. Ale rozumiem Twój stres i strach.
@matylda23 nie nakręca się Kochanie bo to Maluchowi nie służy.
@zosiak i @iveo kciuki zacisniete.
@dżoasia wspaniałe wieści.
@bertha oby były dwie kreseczki !!!
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
@roxie123 ściskam kciuki. Nie denerwuj się tak Kochana, będzie dobrze zobaczysz.
@Funia90 za Ciebie i Twoją Księżniczkę również!!!
@magda1208 siłaczko! Samych pomyślności.
@nafoczka ja wierzę że z Karolem będzie wszystko dobrze. Ale rozumiem Twój stres i strach.
@matylda23 nie nakręca się Kochanie bo to Maluchowi nie służy.
@zosiak i @iveo kciuki zacisniete.
@dżoasia wspaniałe wieści.
@bertha oby były dwie kreseczki !!!
Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
matylda23
Fanka BB :)
Już trochę wyluzowałam, wiem że stres szkodzi Maluszkowi. Zaczęliśmy z M. Nowy serial i wieczory lecą @Auri_a , w którym się kochasz? Hardy czy Michael ?
W czwartek idę do dr P. Mam nadzieję,że Dzidziuś ładnie urośnie i się uspokoję jeszcze.
@roxie123 , merformina jest w Polsce zakazana w ciąży. Tylko niektórzy lekarze pozwalają brać. Np. Dr P. Odstawia w ciąży od razu, moja lekarka na szczęście jest innego zdania. Metformina (obojętnie czy to siofor czy glucophage czy metformax) są stosowane w innych krajach bezpiecznie przez całą ciążę,więc na pewno nie stanowią dla malucha zagrożenia,a odstawienie nagłe może spowodować poronienie,więc chyba nie warto ryzykować ja dalej biorę dawkę sprzed ciąży,ale pewnie niedługo będę schodzić powoli.
@bertha , kciuki za dwie kreseczki @Funia90 , zwalniaj bertcie brzuszek :*
@marzycielka81 , zdrówka dla synka!
W czwartek idę do dr P. Mam nadzieję,że Dzidziuś ładnie urośnie i się uspokoję jeszcze.
@roxie123 , merformina jest w Polsce zakazana w ciąży. Tylko niektórzy lekarze pozwalają brać. Np. Dr P. Odstawia w ciąży od razu, moja lekarka na szczęście jest innego zdania. Metformina (obojętnie czy to siofor czy glucophage czy metformax) są stosowane w innych krajach bezpiecznie przez całą ciążę,więc na pewno nie stanowią dla malucha zagrożenia,a odstawienie nagłe może spowodować poronienie,więc chyba nie warto ryzykować ja dalej biorę dawkę sprzed ciąży,ale pewnie niedługo będę schodzić powoli.
@bertha , kciuki za dwie kreseczki @Funia90 , zwalniaj bertcie brzuszek :*
@marzycielka81 , zdrówka dla synka!
Ostatnia edycja:
@bertha tylko raz miałam serce w 11 tyg, później roniłam za wcześnie aby coś było widać na usg, zawsze wychodziła bthcg choć za niska na poziomie 60-80 i roniłam. kiedyś starałam się to wszystko zrozumieć tak jak Wy, ale dla mnie jest tego za wiele, uwierzyłam lekarzowi. Teraz widzę że chyba niepotrzebnie ;( Widziałam też w opisie że bierzesz intralipid, Tobie pomógł?
@marshia z tego co piszecie to chyba nie ma nad czym się zastanawiać i trzeba zmienić lekarza. Do gdyni miałam w miarę blisko i wydawało mi się tzn. wierzyłam że mi pomoże. Teraz muszę zmienić tylko na kogo.
Tak jak piszecie myślałam o Jerzak tylko mi zależy na czasie a wy piszecie że ona zleca badania pojedyńczo, nie mam na to czasu, no i dojazdy do w-wy mnie wykończą.
Może faktycznie Paśnik, ale czy on wystarczy czy muszę mieć dodatkowo ginekologa?
Malina szczepi a stosyje też wlewy z intralipidu? Czytałam o szczepieniach i faktycznie sa różne opinie a wlewy z intralipidu chyba nie zaszkodzą a mają dobre opinie .
A dr Litmanowicz coś o nim wiecie?
dziękuje wam wszystkim za tak szybie odpowiedzi
@marshia z tego co piszecie to chyba nie ma nad czym się zastanawiać i trzeba zmienić lekarza. Do gdyni miałam w miarę blisko i wydawało mi się tzn. wierzyłam że mi pomoże. Teraz muszę zmienić tylko na kogo.
Tak jak piszecie myślałam o Jerzak tylko mi zależy na czasie a wy piszecie że ona zleca badania pojedyńczo, nie mam na to czasu, no i dojazdy do w-wy mnie wykończą.
Może faktycznie Paśnik, ale czy on wystarczy czy muszę mieć dodatkowo ginekologa?
Malina szczepi a stosyje też wlewy z intralipidu? Czytałam o szczepieniach i faktycznie sa różne opinie a wlewy z intralipidu chyba nie zaszkodzą a mają dobre opinie .
A dr Litmanowicz coś o nim wiecie?
dziękuje wam wszystkim za tak szybie odpowiedzi
Witajcież
Zaczne od siebie Karolek nie gorączkował juz to kamień spadł mi z serca choć wizyta wciąż przed nami jeszcze raz wam dziękuje, pójde i palne się z mój spanikowany łepek
@matylda23 myślę, że to może być twoja ostatnia wizyta u doktorka bo on tak z reguły kończy 1 trymestr i poda Ci rękę do kolejnego baby ale może nie mi pozwolił brać metke do 12 tc. seriale to świetny pomysł, tez oglądałam ich bardzo dużo a teraz nawet na pogode nie mam czasu
aaaa i wszystkim zestresowanym polecam krzyżówki, one mega wyłaczają myslenie o innych sprawach
@roxie123 już niedługo wizyta i dużo pewnie bedzie się u ciebie działo. Nie przejmuj sie tak bardzo wszystkim bo nie zaskoczy, wazne, ze coż robisz a robisz tyle ile możesz.
@marzycielka81 zdrówka, oj te nasze matczyne serca
@bertha kciukamy
@burczuś odpoczywasz?
@lili78 ja jestem po 4 stratach i każda z serduszkiem choć czasem slabym. Lekarzowi coż troche musisz zaufać ale dzieki nam bedziesz trzymać reke na pulsie i lekko weryfikować jego poglady Ja 4 ciąże straciłam u tej samej lekarki, udało się gdy ja zmienilam choć po zakończeniu 1 trymestru czyli po pożegnaniu sie z doktorek Przybycieniem do niej wróciłam i dobrze bo ona z kolei uratowałam moje maleństwo z szybko wykrytej niewydolności szyjki. Także wiesz... kazdy lekarz ma coś
Miłego dnia!
Zaczne od siebie Karolek nie gorączkował juz to kamień spadł mi z serca choć wizyta wciąż przed nami jeszcze raz wam dziękuje, pójde i palne się z mój spanikowany łepek
@matylda23 myślę, że to może być twoja ostatnia wizyta u doktorka bo on tak z reguły kończy 1 trymestr i poda Ci rękę do kolejnego baby ale może nie mi pozwolił brać metke do 12 tc. seriale to świetny pomysł, tez oglądałam ich bardzo dużo a teraz nawet na pogode nie mam czasu
aaaa i wszystkim zestresowanym polecam krzyżówki, one mega wyłaczają myslenie o innych sprawach
@roxie123 już niedługo wizyta i dużo pewnie bedzie się u ciebie działo. Nie przejmuj sie tak bardzo wszystkim bo nie zaskoczy, wazne, ze coż robisz a robisz tyle ile możesz.
@bertha kciukamy
@burczuś odpoczywasz?
@lili78 ja jestem po 4 stratach i każda z serduszkiem choć czasem slabym. Lekarzowi coż troche musisz zaufać ale dzieki nam bedziesz trzymać reke na pulsie i lekko weryfikować jego poglady Ja 4 ciąże straciłam u tej samej lekarki, udało się gdy ja zmienilam choć po zakończeniu 1 trymestru czyli po pożegnaniu sie z doktorek Przybycieniem do niej wróciłam i dobrze bo ona z kolei uratowałam moje maleństwo z szybko wykrytej niewydolności szyjki. Także wiesz... kazdy lekarz ma coś
Miłego dnia!
dżoasia
Nafoczka super! Ale nie bij swojej rozczochranej tylko co najwyzej meliske sobie zapodajWitajcież
@bertha kciukamy
@burczuś odpoczywasz?
Miłego dnia!
@matylda23 oczywiście Harvey ♡♡♡ ja zaczynam mieć słabość do starszych facetów cieszę się że dobrze się czujecie a serial choć na chwile potrafi wyłączyć myślenie ))
@dżoasia uwielbiam Twoje poczucie humoru ♡☆
@nafoczka super że z synkiem lepiej ♡
@dżoasia uwielbiam Twoje poczucie humoru ♡☆
@nafoczka super że z synkiem lepiej ♡
Marthi
@zosiak - pewnie, rób tak jak podpowiada Ci serce ;*
@Lili81 - witaj na naszym wątku.
@Destino - dacie radę, wyśmienicie, na pewno! ;*
@dżoasia - super!!! <3 i jaki kochany lekarz, ze Cię "wyprzytulał" <3!!! BOMBA;*
@bertha - trzymam kciuki za dzisiejszy test ;* jaki wynik???
@marzycielka81 - zdrowia dla Adrianka!! ;*
@Lili81 - witaj na naszym wątku.
@Destino - dacie radę, wyśmienicie, na pewno! ;*
@dżoasia - super!!! <3 i jaki kochany lekarz, ze Cię "wyprzytulał" <3!!! BOMBA;*
@bertha - trzymam kciuki za dzisiejszy test ;* jaki wynik???
@marzycielka81 - zdrowia dla Adrianka!! ;*
roxie123
@nafoczka cieszę się ze u Ciebie trochę mniej stresu ;*
Ja też bym chciała już byc po , niby mam wizytę tylko wiesz, że jeśli wynik nie będzie halo nie wiem czy jest sens jechac bo on już mówił co wtedy :/ do tego u mnie M chory a to wiesz gorzej już z dzieckiem się dogadać bo ledwo patrzy na oczy ale nic mi nie jest [emoji23]
@matylda23 aha Oki to już wiem teraz [emoji4]
Za mną kolejną noc w pół śnie... zrywa się , mam jakieś lęki... chyba sama zacznę pić melasę , bo nie ogarniam na razie
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też bym chciała już byc po , niby mam wizytę tylko wiesz, że jeśli wynik nie będzie halo nie wiem czy jest sens jechac bo on już mówił co wtedy :/ do tego u mnie M chory a to wiesz gorzej już z dzieckiem się dogadać bo ledwo patrzy na oczy ale nic mi nie jest [emoji23]
@matylda23 aha Oki to już wiem teraz [emoji4]
Za mną kolejną noc w pół śnie... zrywa się , mam jakieś lęki... chyba sama zacznę pić melasę , bo nie ogarniam na razie
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Roxie to i tak "twardego" masz M. U mnie odwrotnie "patrzy na oczy ale wszystko mu dolega"do tego u mnie M chory a to wiesz gorzej już z dzieckiem się dogadać bo ledwo patrzy na oczy ale nic mi nie jest [emoji23]
dzieki :*
Podziel się: