reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Roxie, tak, jutro testuje, ale to dopiero 8dpo będzie.
Który z tych metformin bezpieczny w ciąży - nie wiem. Zakładam ze skoro w składzie maja to samo, to każdy jest rośnie bezpieczny. Ja sobie sama metformine „przepisałam” wiec biorę co akurat mam. Teraz metformax, mam jeszcze w zapasach siofor, od taty dostałam ostatnio glucophage :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@bertha to kciukuje &&& ;* będę czekać na info :) muszę iść do endo i zapytać co on mi powie też , ale cięzko mi go dorwać od tak sobie , musze go wyłapac miedzy pracą

@roxie123 kochana nie wiem czy pamietasz moja sutacje lezalam w szpitalu i gdybym nie posluchala swojego organizmu i nie poszla do lekarza innego to bym sie przekrecila na inny swiat wiec ja nie mam z tym problemu halo to moj 3 lekarz po drodze jeszcze byl ordynator i inni ze szpitala. Wiem co robie;) ale jesli bede miala problem jak ostatnio z ta homocysteina to napewno zapytam Was kobitki o zdanie choc na razie nie mam o co.
@bertha trzymam kciuki

@roxie123 zawsze jest ryzyko ze moze sie nie udac a co zrobisz jak Tobie sie nie uda zmienisz lekarza? oczywiscie nie zycze Ci tego i nikomu. Jednak sa osoby ktore sataraja sie latami o dziecko i chodza do najlepszych specjalistow.
Dobranoc:* jutro chyb mnie nawiedzi @ cos sie zaczelo pokazywac;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
@zosiak jasne , że jest ryzyko ale przynajmniej będę wiedziała, że byłam u jednego z tych najlepszych i wiedział , z czym ma do czynienia :) my Ci tylko dajemy porady , to wszystko , bo wiemy , jak to jest u takich co " wiedzą " . Tyle w temacie , odpoczywaj , bo pewnie @ da w kość

@marzycielka81 ojej , zdrówka duzo , niech przejdzie mu szybko

reklama
@dżoasia Super wieści oby tak dalej czekamy na pozytywny rozwój fasolki.
@bertha Kochana życzę aby tym razem było pozytywnie z dwoma kreseczkami i małą fasolką.
@matylda23 Kochana nie stresuj się postaraj się wyciszyć i pozwól działać Bożej opatrzności.
@roxie123 Kochana nie nakręcaj się nie potrzebnie bo to w niczym tobie nie pomoże a tym bardziej niczego nie zmieni.
@Destino Kochana cieszę się , że sytuacja pomalutku się stabilizuje oby mleczka przybywało a mały rósł w siłę.
@Funia90 Kochana czekamy teraz na twoją Asiulkę.
@iveo Powodzenia
Całuje nasze forumowe dzieciaczki mamusią życzę wytrwałości cierpliwości spokoju i cudownych chwil z pociechami.
Za staraczki nieustannie kciuki życzę trafnych diagnoz pozytywnych testów i szczęśliwych 9 miesięcy.

Do góry