reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Roxie, tak, jutro testuje, ale to dopiero 8dpo będzie.
Który z tych metformin bezpieczny w ciąży - nie wiem. Zakładam ze skoro w składzie maja to samo, to każdy jest rośnie bezpieczny. Ja sobie sama metformine „przepisałam” wiec biorę co akurat mam. Teraz metformax, mam jeszcze w zapasach siofor, od taty dostałam ostatnio glucophage :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@bertha to kciukuje &&& ;* będę czekać na info :) muszę iść do endo i zapytać co on mi powie też , ale cięzko mi go dorwać od tak sobie , musze go wyłapac miedzy pracą

@roxie123 kochana nie wiem czy pamietasz moja sutacje lezalam w szpitalu i gdybym nie posluchala swojego organizmu i nie poszla do lekarza innego to bym sie przekrecila na inny swiat wiec ja nie mam z tym problemu halo to moj 3 lekarz po drodze jeszcze byl ordynator i inni ze szpitala. Wiem co robie;) ale jesli bede miala problem jak ostatnio z ta homocysteina to napewno zapytam Was kobitki o zdanie choc na razie nie mam o co.
@bertha trzymam kciuki

@roxie123 zawsze jest ryzyko ze moze sie nie udac a co zrobisz jak Tobie sie nie uda zmienisz lekarza? oczywiscie nie zycze Ci tego i nikomu. Jednak sa osoby ktore sataraja sie latami o dziecko i chodza do najlepszych specjalistow.
Dobranoc:* jutro chyb mnie nawiedzi @ cos sie zaczelo pokazywac;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
@zosiak jasne , że jest ryzyko ale przynajmniej będę wiedziała, że byłam u jednego z tych najlepszych i wiedział , z czym ma do czynienia :) my Ci tylko dajemy porady , to wszystko , bo wiemy , jak to jest u takich co " wiedzą " . Tyle w temacie , odpoczywaj , bo pewnie @ da w kość

@marzycielka81 ojej , zdrówka duzo , niech przejdzie mu szybko

reklama
@dżoasia Super wieści oby tak dalej czekamy na pozytywny rozwój fasolki.
@bertha Kochana życzę aby tym razem było pozytywnie z dwoma kreseczkami i małą fasolką.
@matylda23 Kochana nie stresuj się postaraj się wyciszyć i pozwól działać Bożej opatrzności.
@roxie123 Kochana nie nakręcaj się nie potrzebnie bo to w niczym tobie nie pomoże a tym bardziej niczego nie zmieni.
@Destino Kochana cieszę się , że sytuacja pomalutku się stabilizuje oby mleczka przybywało a mały rósł w siłę.
@Funia90 Kochana czekamy teraz na twoją Asiulkę.
@iveo Powodzenia
Całuje nasze forumowe dzieciaczki mamusią życzę wytrwałości cierpliwości spokoju i cudownych chwil z pociechami.
Za staraczki nieustannie kciuki życzę trafnych diagnoz pozytywnych testów i szczęśliwych 9 miesięcy.

Do góry