Nadja_n
Fanka BB :)
@Lili81 ja mam corke prawie 12letnia,dlugo po Niej nie chcialam drugiego dziecka a zaczelam sie starac prawie 3 lata temu.dżoł ja tez leczyłam się u dr Suchanek brałam 25 encortonu który zbijał mi NK do max 21% ale za to rozbijał mi cały cykl i miałam 60 dniowe cykle w dodatku bezowulacyjne później zmieniła mi na pabi dexametason który też sobie nie poradził i pani dr powiedziała że mam to odpuścić.
marshia i bertha zawsze ronie do 6-7 tygodnia, lekarz twierdzi, że nie wiem czy teraz dobrze powtórzę ale, że moje jajowody nie przeżucają jajeczka dalej i dlatego umiera, in vitro implantuje jajeczko z ominięciem jajowodów i dlatego ma to pomóc, co wy na to?
Nadja_n a w końcu próbowałaś in vitro? dlaczego myślisz że pomogłyby mi wlewy i co to jest? a ty na co masz szczepienia, jeśli jesteś tak jak ja po kilku poronieniach i masz też dziecko to może i mi pomogłyby te szczepienia?
a tak ogólnie to strasznie dużo tu się dzieje, nie wiem jak znajdujecie czas aby tak szybko i tak dużo odpisywać. Może kiedyś ktos napisze prace na podstawie tego forum to pewnie będzie łatwiej wielu dziewczynom.
jeszcze nie rozszyfrowałam tego jak robicie to że jak odpowiadacie konkretnej osobie to widać to w powiadomieniach i jest cytowany na niebiesko nick
Tez ronie 6-7tydzien ale u mnie byla 3 razy juz serce u zarodka.Potem obumiera,nie mam plamien ani boli,zanik objawow ciazy i potem poronienia wywalane tabletkami.
Nie probowalam i nie bede in vitro.
Za duzo by pisac,moze gdyby maz chcial to bym sprobowala ale to kupa kasy a problemu z zachodzeniem nie mam tylko utrzymaniem.Jezeli masz Ty czy ja skopana immunologie to in vitro nic nie da.
Szczepionki u mnie bo mam mlr 23% a powinno byc 40%miniumum.
Tez mam aktywne NK 21%.to niby maja szczepionki obnizyc.
Ja malo sie udzielam na forum i sa tu dziewczyny ktore wiecej wiedza,duzo sie szczepilo i urodzilo, ale duzo tez nie.
Intralipid jest na NK,poczytaj forum albo internet duzo jest o tym.
Polecam Ci wizyte w Lodzi u dr Pasnika wizyta 150zl a immunolog Ci wszystko wytlumaczy.
A u Ciebie bylo juz tetno zarodka?poza sterydem jakie leki stosowalas?