roxie123
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ten sam, pewnie musial dobrze nasiaknac, zeby sie cos pokazalo, bo beta taka niska ze musialy sie te czasteczki poprzyciagac
Aha mimo to 3mam kciuki [emoji8]Ten sam, pewnie musial dobrze nasiaknac, zeby sie cos pokazalo, bo beta taka niska ze musialy sie te czasteczki poprzyciagac
Dla mnie to i tak sukces bo dran pierwszy raz pokazal 2 kreche. Nigdy wczesniej nie bylo nawet cienia i nawet po kilku-kilkunastu godzinach. Kciuki i modlitwy prosze o donoszenie:*Aha mimo to 3mam kciuki [emoji8]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
z tymi cytokinami to chyba i każdego jest inaczej, znam dziewczyny co zaszły w ciąże i jest ok, u mnie to też nie jest jednoznaczne czy tu jest w tym 100% problem. Ale ryzykować też nie będe tylko podlecze się wpierw. Najbardziej stresuje mnie branie Equralu leku cyklosporyny, które ma mnóstwo skutków ubocznych. Tak czy siak, najpierw zrób badania, nie ma co się zastanawiać nad szczepieniami, wlewami czy sterydami. Musisz mieć konkretne wyniki a potem będziesz się zastanawiać, szkoda czasu i nerwów na kombinowanie co może być, a potem okaże się, że problem jest gdzieś indziej.@eska29044 a powiem Ci,ze na badania pieniądze mieć będziemy tylko później nie wiem jak z leczeniem - bo domyślam się,ze po 2 stratach ja od razu wskakuje na steryd... tylko jeśli steryd to za mało,to jakieś szczepienia i wlewy o których tutaj dziewczyny piszą, ja się na to nie zdecyduje bo nas finansowo nie będzie stac... a na jakim etapie tracisz ciąże? I ile masz strat na koncie? Czy te cytokiny zabijają to na wczesnym etapie czy na każdym... temat rzeka...
Ja w temacie acardu sie nie znam wiec chyba nie ja to pisalam
Przy ifv przewaznie biora dziewuchy od transferu,czasem od punkcji, czyli jakby od owu ale to chyba zalezy od przypadku. No i niektorym przepisuja heparyne czysto profilaktycznie, bez konkretnych wskazan. Ja sie boje, ze co 48h bo by bylo za malo bo mam.mthfr i dlatego biore co 40, na wiz bede nalegac, zeby brac moze codziennie.
Itez niektore maja tylko heparyne a niektore razem z acardem. Mi acardu nie kazal brac.
Olaa... Rok temu byłam w tym samym punkcie co Ty.... Jestesmy z tego samego rocznika... Też mam dwa Aniołki, a we wrześniu urodziłam córkę.... Badalam dużo rzeczy i wiesz co.... U mnie oprócz wysokiej homocysteine nic nie wyszło... Dostałam metylowane witaminy, acard, dietę BG, fraxiparyne i się udało. Tego życzę i Tobie!!!@eska29044 ja 27 lat mam... i jestem w ślepej uliczce 0 dzieci, 2 aniołki..
@dżoasia kciuki zaciśnięte ;* kochana a mogłabyś mi powiedzieć jakie to są koszty? Takie szczepienia, wlewy ? Muszę się na wszysyko przygotować