dżoasia
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Clexane biore od dnia transferu, dawka 0,6 i dr kazal co drugi dzien, ale ja biore rowno co 40godz (leki biore co 8 godz wiec i clexane wypada zawsze w porze jakichs lekow). Steryd jednak tak, encorton ale dawka tylko 7.5mg wiec tez do konca nie wiem czy to ma jakis sens... ale biore@dżoasia Super!!!! Wg. mnie to beda piekne dwie kreski! Kiedy idzisz na bete? A kochana ty od kiedy bierzesz clexane i w jakiej dawce? Steryd jednak bierzesz? Z progestseronu co bierzesz?
Ja w temacie acardu sie nie znam wiec chyba nie ja to pisalam@dżoasia A acard bierzesz? Ja sie wlasnie boje troche brac clexane od owulki..Kaza brac od pozytywnego testu. W ostatniej ciazy bralam clexane 0,4 od owulki i acard 75 mg. Teraz acard proponuja mi 100 mg ale kojarze ze kiedys pisalas aby uwazac na inne niz acard specyfiki typu aspriyn cardio 100 mg. Moze sie myle i to nie ty pisalas? Jak u was dzieczyny biora na watku clexane i acard?
Trzymam mocno kciuki za bete!!!
Pixi super to bedzie dopiero jak urodze i bedzie/beda zdrowe... poki co dobrze wiecie ze strach jest wiekszy niz radosc...@olaa90 A mialas tez clexane? Ponic w nowych zaleceniach proponuja dawke 100 mg a nawet 150 mg acardu. Mama ginekolog tez o tym pisala.
Jednak ja boje sie troche laczyc to z clexanem 0,6 od owu. Mi polecaja acard caly czas a clexane dopiero od testu.
@dżoasia No to jutro będzie super dzień!!!Pisz jak tylko będzie beta A wlewy juz bralas?