reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@smerfik88 wiem wiem , głośno tylko myśle ze moze lekarz zastosuje u mnie cos co pomoze ... ja tylko teraz zaczne brac ovarin a [rzed planowaniem prenatal i tyle reszta zalezy od P

@bertha ♡ ja Ci chyba załatwię jeszcze ten accofil co Ty na to :) ?
Hehe, mogę spróbować, ale musisz mi powiedzieć jak to podawać.

@dżoasia a powiedz mi kochana czy Ty przed stymulacja miałaś zalecony ten lek Link do: DHEA ELJOT | Eljot Group ?

@bertha on Ci zalecal ten kwas ? Zgodnie z tym co piszą na stronie ?
Link do: Forum embriologiczne

Mi nikt żadnych suplementów nie zalecał. Ja sama biorę już od wieeelu miesięcy q10, dha z przerwami ale obecnie od jakiś 2 miesięcy biorę, dhea miałam po pierwszym ivf badane i miałam powyżej normy, niedawno znowu badałam i mam w normie.

Funia, wszystkiego najlepszego, bejbika po urodzeniu aniołka życzę :):)

@agatush a jak tam Michasia ? :) rosnie pewnie pięknie , tak czas ucieka , że zaraz będzie chodzić :D
Pamiętam jak jeszcze na samym początku , Wy zachodziłyście w ciążę , a ja czekałam na kolejny pozytyw bo tak chciałam byc "z Wami " w ciąży i najpierw Ty później Funia , i do tej pory ja całkiem w tyle jestem ;/ Michasia juz duża Funia zaraz na porodówke ...a tak całą ciąże z Funią mówiłysmy , że będziemy "razem " brzuchatki i dupa nie wyszło ... no nie @Funia90 ;*

Kurczę, @ jeszcze do mnie nie przyszła :( martwi mnie to, wolałabym już ją mieć i zacząć nowy rozdział.

@roxie123 grunt to pozytywne nastawienie ! będzie dobrze Kochana

@dżoasia dzięki za info, to czekam, niech spada szybko. Wiecie, że nie wiedziałam o tym :X
@roxie123 ja też mam gorsze, staram się o tym nie myśleć i znajduję sobie co chwile coś do roboty.
Wracam na siłownie, tam się porządnie wyładuje

reklama
@mokka25 ja się pozytywnie nastawiam , to mnie mobilizuje ... nie chce roztrząsać już chce patrzec w przyszłosc chociaz nie wiadomo jaka bedzie , ale nadzieje są . Tak beta musi spasc do 0 i wtedy @ bedzie

Do góry