reklama
roxie123
Fanka BB :)
@smerfik88 wiem wiem , głośno tylko myśle ze moze lekarz zastosuje u mnie cos co pomoze ... ja tylko teraz zaczne brac ovarin a [rzed planowaniem prenatal i tyle reszta zalezy od P
bertha
Hehe, mogę spróbować, ale musisz mi powiedzieć jak to podawać.@bertha ♡ ja Ci chyba załatwię jeszcze ten accofil co Ty na to ?
@dżoasia a powiedz mi kochana czy Ty przed stymulacja miałaś zalecony ten lek Link do: DHEA ELJOT | Eljot Group ?
@bertha on Ci zalecal ten kwas ? Zgodnie z tym co piszą na stronie ?
Link do: Forum embriologiczne
Mi nikt żadnych suplementów nie zalecał. Ja sama biorę już od wieeelu miesięcy q10, dha z przerwami ale obecnie od jakiś 2 miesięcy biorę, dhea miałam po pierwszym ivf badane i miałam powyżej normy, niedawno znowu badałam i mam w normie.
Funia, wszystkiego najlepszego, bejbika po urodzeniu aniołka życzę
roxie123
@agatush a jak tam Michasia ? rosnie pewnie pięknie , tak czas ucieka , że zaraz będzie chodzić
Pamiętam jak jeszcze na samym początku , Wy zachodziłyście w ciążę , a ja czekałam na kolejny pozytyw bo tak chciałam byc "z Wami " w ciąży i najpierw Ty później Funia , i do tej pory ja całkiem w tyle jestem ;/ Michasia juz duża Funia zaraz na porodówke ...a tak całą ciąże z Funią mówiłysmy , że będziemy "razem " brzuchatki i dupa nie wyszło ... no nie @Funia90 ;*
Pamiętam jak jeszcze na samym początku , Wy zachodziłyście w ciążę , a ja czekałam na kolejny pozytyw bo tak chciałam byc "z Wami " w ciąży i najpierw Ty później Funia , i do tej pory ja całkiem w tyle jestem ;/ Michasia juz duża Funia zaraz na porodówke ...a tak całą ciąże z Funią mówiłysmy , że będziemy "razem " brzuchatki i dupa nie wyszło ... no nie @Funia90 ;*
dżoasia
Mokka najpierw beta musi spaść do 0, potem za jakieś 2-3 dni powinna przyleźć...Kurczę, @ jeszcze do mnie nie przyszła martwi mnie to, wolałabym już ją mieć i zacząć nowy rozdział.
@roxie123 grunt to pozytywne nastawienie ! będzie dobrze Kochana
reklama
Podziel się: