reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@roxie a to nie jest czasem prolaktyna z obciążeniem? Tzn ze pobierają krew zaezywasz jakiś tam lek i po godz znowu pobieraja krew?

@matylda23 coraz większy dzidziolek... Super...

reklama
@roxie123 dostaniesz w laboratorium tabletkę i badanie zostanie wykonane dwukrotnie, coś na kształt krzywej.
@Funia90 wszystkiego najlepszego [emoji8] za chwilę dostaniesz najwspanialszy prezent [emoji4]
@bertha przykro mi
@matylda23 super, rośnie dzidziol cudnie. Powodzenia na prenatalnych.
@iveo robiłam podobnie jak @Destino. U mnie strzałem w 10 okazał się zakup parowaru.
@kas90 ale by było [emoji8]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 , mi nie zlecał,bo ja bez leczenia podstawową prolaktynę miałam w kosmosie. Lekarka się dziwiła,że nie mam guza przysadki z takim wynikiem. Ale kiedyś miałam to badanie z obciążeniem,kilka lat temu. Są dwa wkłucia. Na czczo,potem podają tabletkę i za godzinę badanie jeszcze raz :)

@matylda23 aha , to nie tak źle po godzinie :) a jak później we wtorek znowu na obciązenie pojade to mnie nie zmiecie ? ;p tak mi sie duzo wydaje na raz hahaha ale ja troche histeryk jak mam cos brac a nie wiem co xD no a ja miałam dobrą prolaktyne więc nie wiem po co tak no ale dobra niech by było , niech szuka

reklama
Jaką mam zagwozdkę z tym co we mnie siedzi :/ tak mnie to dręczy ... boje się genetyki , chyba ze moze wyjdzie coś w tych krzywych :/ zaczyna mnie dobijać , że nie wiadomo co... a byłam pewna , że w Krakowie coś wyjdzie i nic , i gdzie szukać eh , może zastosuje coś co pomoze , w zasadzie takie moje leczenie było jak nie leczenie do tej pory

Do góry