reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@burczuś wiem samo życie ale słowo rak wywołuje u mnie stan paniki jeszcze takie małe dzieci ehhh

@Kwiatuszekk23 dużo zdrowia dla dzieci

@smerfik88 trudno powiedzieć w zależności co lekarz postanowi najczęściej to szczepienia ale wiele dziewczyn probuje ze sterydem. W inny sposób nie podniesiesz mrl szczepienia lub wlewy one sa drogie ale jeśli Cię stać tu coś więcej moze napisać naszae specjalistki @Auri_a lub @dżoasia brzuchatka :)

@Funia90 kochana wszystkiego dobrego i tego najbardziej wyczekiwanego zdrowego szczęścia ❤❤

@kas90 jak nie chcecie teraz dzieci to uważajcie bo ja jak to moja doktor mówi jestem po pięknej owu naturalnej a różnie to u mnie bywało wcześniej

Dziewczyna oglądałyście program na TVN o niepłodności i poronieniach dziś fajne było mówili o takich forach jak nasze

reklama
@Porzeczka1234 , ja oglądałam :) w prawdzie nie całe,ale chyba większość dałam radę
@Funia90 , spełnienia marzeń,zdrówka i bezproblemowego rozwiązania:*
@kas90 , ale by było jakby była kolejna dzidzia :D
@burczuś , @dżoasia , kciuki :*
@smerfik88 , ja miałam mlr 0%. Nie zgodziłam się na szczepienia. Dostałam metypred i accofil. Jestem w 12tc.

@nafoczka ja jadę rano na 7 na krakowską więc zalezy jak się tam wyrobimy :) wyślij mi na priv adres gdzie ten szpital itd :)

Poskładało mnie nie wstaje dzisiaj już z kanapy :/ a tak chciałam @ a teraz umieram...;p
I najlepsze jest to , że u mnie nie ma czegos takiego jak plamienia przed okresowe jak przyłazi to pełna parą ...
Kariotypy poszły w górę 420zł za osobe już sobie zycza wczesniej po 380 były eh

@magda1208 oby wizyta jednak dała nowe nadzieje ;**

@matylda23 jak u Ciebie kochana kiedy wizytujesz prenatalne juz co ? :*

reklama
Do góry