reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Kochana ja o tej Pani Prof jeszcze nic.nie wiem, te rzekome skutki uboczne to wg mojego gina. O wszystko dopytam.na tej.wizycie jak.bede u niej. Pasnik tez mi mowil, ze.te szczepienia nie.maja.zadnych skutkow, ale.mowil tez, ze immunoglobuliny sa bezpieczniejsze jesli chodzi o dlugotrwale stosowanie (np przez kilka lat) bo sa stosowane rowniez i innych chorobach i przez to dokladniej przebadane. Bede dawac znac jak sie czegos dowiem. :)
to sobie skonfrontujemy wiedzę 15 grudnia, bo ja będę po wizycie u Paśnika, a ja z tych dociekliwych więc go przepytam, no chyba że zachowa się jak dr Sydor:p

reklama
to sobie skonfrontujemy wiedzę 15 grudnia, bo ja będę po wizycie u Paśnika, a ja z tych dociekliwych więc go przepytam, no chyba że zachowa się jak dr Sydor:p
Paśnik raczej chętnie odpowiada na pytania :) ja lubię konwersacje z nim, bo widać że ma chłop wiedzę, odpowiada z marszu i tak logicznie...tym mnie kupił hahaha a do tego jest bardzo sympatyczny :)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Paśnik raczej chętnie odpowiada na pytania :) ja lubię konwersacje z nim, bo widać że ma chłop wiedzę, odpowiada z marszu i tak logicznie...tym mnie kupił hahaha a do tego jest bardzo sympatyczny :)

mała a pytałaś go o skutki uboczne szczpieiń? pamiętam że pisałaś że masz tak jak i ja dfs 70 + w ana 3 ale on mówił ze to nie grożne i żeby się nie przejmować, ja mam tylko pytanie, to dlaczego osobom z sm( czy innymi ciężkimi chorobami z autoagresji) nie pozwalają się szczepic?tzn wiem ze chodzi oto żeby choroba się nie zaostrzyła,,, ale skoro szczepienia są bezpieczne to czemu nie???
mała na jakim etapie jesteście? jak endo? uległo twoim staraniom?

mała a pytałaś go o skutki uboczne szczpieiń? pamiętam że pisałaś że masz tak jak i ja dfs 70 + w ana 3 ale on mówił ze to nie grożne i żeby się nie przejmować, ja mam tylko pytanie, to dlaczego osobom z sm( czy innymi ciężkimi chorobami z autoagresji) nie pozwalają się szczepic?tzn wiem ze chodzi oto żeby choroba się nie zaostrzyła,,, ale skoro szczepienia są bezpieczne to czemu nie???
mała na jakim etapie jesteście? jak endo? uległo twoim staraniom?
Może wtedy szczepienia zaburzają wyniki i zaostrzają chorobę? Wiesz coś na zasadzie autoagresji :)
Ja zaczęłam chodzić na siłownię, przed świętami mam histero ze scratchingiem i jak wyjdzie wszystko ok i hormony będą w normie, to crio po Nowym Roku. Endometrium nie mam pojęcia czy rośnie, bo nie chodzę na monity, ale sądząc po moich dwudniowych @ to jest kiepskie ;) robię co mogę, teraz zaczęłam się ruszać i endorfinki robią dobrą robotę :D [emoji8]

Może wtedy szczepienia zaburzają wyniki i zaostrzają chorobę? Wiesz coś na zasadzie autoagresji :)
Ja zaczęłam chodzić na siłownię, przed świętami mam histero ze scratchingiem i jak wyjdzie wszystko ok i hormony będą w normie, to crio po Nowym Roku. Endometrium nie mam pojęcia czy rośnie, bo nie chodzę na monity, ale sądząc po moich dwudniowych @ to jest kiepskie ;) robię co mogę, teraz zaczęłam się ruszać i endorfinki robią dobrą robotę :D [emoji8]

3mam kciuki aby ułozyło się po Waszej myśli, jesteś wytrwała musi się udać, histero ze scr,,,rany ja mam iść na drożność a tak trzęsę portkami:oo2::oo2::-*
najważniejsze pozytywne nastawienie:D
@anetkruczek gdzie się schowałaś?:D

@mickey* A ty kochana probowalas kiedys na zelaznym? Wybacz ale nie moge sobie przypomniec. Mam nadzieje, ze dobrze wypytasz Pasnika. Ja zapomnialam zapytac czy wlewy laczy sie z encortonem.. Bede do niego pisac ale gdybys pamietala to prosze zapytaj :)Widze, ze ty tez chetna jestes na wlewy? Ja jeszcze czekam na te Ana.. Generalnie u Ciebie jaki teraz plan?

@zosiak nie podawalam kwasu foliowego. Bral 1dzien salfazin, 2dzien capivit a+e, 3dzien wit c 1000. Kazalam mu tez wit d3 brac codziennie. Oczywiscie nie zawsze pamietal jak to men [emoji4]

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@mickey* A ty kochana probowalas kiedys na zelaznym? Wybacz ale nie moge sobie przypomniec. Mam nadzieje, ze dobrze wypytasz Pasnika. Ja zapomnialam zapytac czy wlewy laczy sie z encortonem.. Bede do niego pisac ale gdybys pamietala to prosze zapytaj :)Widze, ze ty tez chetna jestes na wlewy? Ja jeszcze czekam na te Ana.. Generalnie u Ciebie jaki teraz plan?
Zapytam, o ile wytrzyma moja ilość pytań, tak byłam na zelaznym, ostatnia ciąża, niestety z wada genetyczna.
Ciekawa jestem co ci pokaże ana.
Plan u mnie to narazie brak jakiegoś szczególnego, myślimy o ivf z kd, teraz na intralipidzie nie wychodzi, chce iść na droznosc. To mój narazie jedyny plan :-) :)

Do góry