reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia wiesz, zanim zdecydowałam się na jakiekolwiek badanie robiłam mały rekonesans po okolicy :) i uwierz mi w promieniu 15 km np. AMH potrafiło kosztować 118 - 130 ale i do 185 :( więc czasami warto poszukać :) A jestem z małej mieścinki, 40 km od Krakowa

@roxie123 bo w Krakowie przyjmuje w prywatnej klinice (pierwsza wizyta 200, a później niezależnie czy wizyta, czy monitoring 150) a w Tarnowie ma swój gabinet (pierwsza wizyta 200, ale później jest taniej :) jak ja jeździłam to potrafił za monitoring wziąć 80 zeta, a raz nawet nic nie zapłaciłam)

Ostatnia edycja:
reklama
@dżoasia Właśnie polecil mi wlewy przy moich ana dodatnich. Rozumiem, ze bez encortonu? Nie rozmawialismy o szczegolach bo mam sie odezwac jak bede miec panel Ana 3. Moge zdecydowac, ktora droga chce isc. Sterydy tez powinny dac rade u mnie. Ale wlewy chyba sa lepsze.
Dziekuje za namiar na Szlachcia jutro sie umowie w razie w ;)
Kurde to ja już nic nie rozumiem... Do mnie się ostatnio uśmiechnął, jakby w ogóle nie wierzył w te wlewy, zapytał gdzie podają takie drogie rzeczy i urwał temat. Ja od Szlachcica nie miałam sterydów i szczerze mówiąc boję się ich jak ognia, miałam za to accofil. Zobaczę co jutro Paśnik powie, w pon idę do Szlachcica i wybiorę lepszą wersję planu dalszego działania :D

@dżoasia Kurcze ja juz tez niewiele kumam ale ja mam slaba wiedze w immuno.. Wierze, że on patrzac na wyniki wie co u kogo sie sprawdzi? o_O
Dla mnie to super madry facet i szczerze bardzo go lubie :D Zawsze z moim M. wychodzimy tacy podbudowani z wizyty. Mysle, ze my mamy troszke inny problem bo ty chyba nie zachodzisz? Ja to typowe poronienia nawykowe z serduszkiem zawsze :(

Pokaże Wam coś lepszego
1512066341-1cd6b5c23c40dcce-aaaaaa.png

@burczuś czemu tak długo???

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ale koleś :):) aż jestem ciekawa co za magiczne leki on ma zamiar przepisać ;)

@mokka25 12.12 godz.15.40 Jutro musze tam zadzwonic i odwolac wizyte i powiem ze kolezanka wezmie ale musialabys wtedy odrazu zadzwonic? Nie wiem jak to zrobic?
Dziewczyny wystarczy, że jedna z Was zadzwoni, ja tak robiłam 2 razy (tzn dziewczyny z którymi się zamieniałam dzwoniły) podajecie imię i nazwisko, i które daty mają być zamienione. Jeśli Mokka nie była jeszcze na pierwszej wizycie to będzie potrzebny jej nr tel ;)

@dżoasia Kurcze ja juz tez niewiele kumam ale ja mam slaba wiedze w immuno.. Wierze, że on patrzac na wyniki wie co u kogo sie sprawdzi? o_O
Dla mnie to super madry facet i szczerze bardzo go lubie :D Zawsze z moim M. wychodzimy tacy podbudowani z wizyty. Mysle, ze my mamy troszke inny problem bo ty chyba nie zachodzisz? Ja to typowe poronienia nawykowe z serduszkiem zawsze :(
ja naturalnie nie mam jak zajść bo nie miewam owu, czasem mam ale to są spontaniczne. Teraz jestem na etapie IVF i powodzenie 100% - adne komórki, piękne zarodki, z każdego ciąża tylko nie mogę donosić. Raz cb z jednego zarodka a raz poronienie 6tc ciąży bliźniaczej

@matulkaa przynajmniej nie zdziera kasy temu płaciłam 180 ... wierzyłam w żelazny to jeszcze chodziłam bo mi refundacje dawał no ale cóż nie wyszło to wiadomo po co dalej ciągnąć temat
@bertha tego się juz nie dowiemy [emoji23][emoji16]

Zaczą mnie tak brzuch boleć i jajniki jak na okres...tak mi się wydaje bo coraz mocniej :/ także jest nadzieja ...
Może wytrzymam do poniedziałku co ? Bo w sumie zapłacę 3 dychy będę się kluc a może akurat ruszy czy iść?
Co radzicie ?
A może rano dostanę prezent w postaci @

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

ANKIETA :) :)

Które z Was mają odczynnik "-" w grupie krwi?
Ja mam BRh-
W razie transferów ewentualnych, żeby wiedzieć do kogo uderzać ;)

Ostatnia edycja:
reklama
@mashia mój Małż ma minusa, ja mam taką samą grupę krwi jak Ty, tylko ja plusowa ;)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Do góry