reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dzien dobry Dziewczeta witam sie i ja ;)
@roxie123 widze, ze rzeczywiscie ranny ptaszek z Ciebie. Ja gdybym nie musiala brac encortonu to pewnie do teraz bym zalegala w lozku :D
Dziewczyny chyba libido mi sie zwiekszylo od kilku dni ciagle sny erotyczne mam albo to po obejrzeniu Greya. No ale ja to o pozycji od tylu moge pomarzyc :p po ostatniej akcji z plamieniem celibat na czesc przyjemnosci niestety
Milego dzionka
@Ilis91 dobrej wizyty
@roxie123 &&& za testowanko
@magda1208 Madziu przesylam cieple mysli ❤

@Maciejka78 ja dziś od 5 bo mnie muli nawet nie dałam rady iść do kościoła xD oj ja tez uwierz mi też bym sobie spała codziennie gdyby nie steryd a muszę godz wcześniej brać jeszcze letrox więc codziemnie 6 30 [emoji12]
Ooo to dobre sny masz [emoji3]
I dzięki [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej [emoji4]
@roxie123 czekaj i cwicz cierpliwocs[emoji4]

@kas90 robilam Twoja saltke z nachosami i jest przepyszna [emoji5]polecam wszystkim sprobowac ,nie dosc ,ze pyszna to super sie prezentuje.

@Maciejka78 u mnie tez czasem takie sny ,a celibat od 4tc bo juz byly plamienia.

@Destino jak tam po holterze?[emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 calkiem dobrze. Wczoraj bylismy na dzialce trzode (psa i kota) wypasac, bo w domu wariuja. Od kilku dni robimy masaz krocza. Czy tez juz robisz? A sofii to ci sie trafila. Mnie to normalnie brzuch w oczach rosnie, a twardy ze hej. Nie wiem jak ten dzieciak sie w nim miesci, bo ruchy juz tylko na przeciaganiu. Az mi go zal taki musi byc poskladany.

@magda1208 coz moge ci powiedziec. Bardzo mi przykro, ze znow to przezywasz. Przytulam mocno, choc licze na cud w dalszym ciagu

Buziaczki dla mamus i pociech, glaskam wszystkie brzuchatki @matulkaa gratuluje corci, testujacym zycze cierpliwosci, starajacym sie wytrwalosci i bardzo sprzyjajacych warunkow dla jajeczka i kijanek, a diagnozujacym sie dociekliwosci i madrych lekarzy

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Destino ciesze sie ,ze dobrze[emoji5]moj brzuch rosnie z dnia na dzien i kocham ta kruszynke jak nie wiem[emoji5]
W ogole na styczniowkach mamy pierwsza zywa dzidzie od tygodnia i druga sie szykuje chyba.
Hmmm masaz krocza polozna chyba mowila od 37 tc ale moge dopytac jutro na szkole.
Poki co cwicze miesnie kegla

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzien dobry Dziewczeta witam sie i ja ;)
@roxie123 widze, ze rzeczywiscie ranny ptaszek z Ciebie. Ja gdybym nie musiala brac encortonu to pewnie do teraz bym zalegala w lozku :D
Dziewczyny chyba libido mi sie zwiekszylo od kilku dni ciagle sny erotyczne mam albo to po obejrzeniu Greya. No ale ja to o pozycji od tylu moge pomarzyc :p po ostatniej akcji z plamieniem celibat na czesc przyjemnosci niestety
Milego dzionka
@Ilis91 dobrej wizyty
@roxie123 &&& za testowanko
@magda1208 Madziu przesylam cieple mysli ❤

@Funia90 mozna zaczac miedzy 30-34tc. Ja zaczynam bo cos tak mnie tam wszystko boli, ze narazie tylko pierwsza czesc masazu daje rade wytrzymac.
Kegla to cwicze cos od 20 tc. Widze jednak, ze cos kiepskawo to wychodzi. A mnie chyba i tak wypadnie cesarka.
A na styczniowkach byly grudniowe, no chyba ze wczsniaki sie trafily.
Nasz synus sie cisnie, ale choc do swiat moglby wytrzymac. Skurcze juz miewam i to dosc bolesne. W sobote musialam wziac nospe, bo sie dziady regularne robily

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Destino niech jeszcze chwilkę posiedzi w brzuszku [emoji4] chociaż wyobrażam sobie jak się nie możesz doczekać żeby go przytulić [emoji8]

@Ilis91 od wczoraj tez założyłam pasek św Dominika i nie bede sciągnąć na razie ...

@magda1208 jesteśmy z Tobą; *
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Do góry