reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Kas90 sprobuj Delikol. To kropelki na nietolerancje laktozy. Pomagaja z brzuszkiem. Do tego polecam probiotyk Biogaia

Ps. Doczytalam ze dahesz delicol. Dopiero po kilku dniach moze byc poprawa wiec zuzyj do konca. My tez mielismy okropne problemy z brzuszkiem. Jakis czas bylismy na bebilon pepti ale slabe efekty. Na nutramigen sie nie zdecydowalismy. Teraz syn ma 1.5 roku i niestety ale problemy z kupkami ale zauwazylam ze to od alergii bo jak mu na skore wywala to i od razu problemy z brzuszkiem. Czekamy na alergologa i testy. Pewnie bedzie alergikiem po mamusi. Niestety☹
Mam nadzieje ze u córci szybko problemy brzuszkowe mina
emoji5.png
Kochana odstawilam delicol, dalam espumisan i od razu lepiej. Ja czuję ze to nie alergia, bo piękna skora. Przeczucie mowi mi, ze po prostu się wszystko ksztaltuje i ciezej jej cos strawic.Ona i tak dosc dobrze to znosi.

@Liluli jaki on fajny. I widze ze sofii smakuje. Mam nadzieje, ze mojemu tez posmakuje, bo zyrafa juz stoi na luzeczku
IMG_20171121_164116.jpg

@Maciejka78 ciesze sie bardzo. Napisze ci to co bobaskowi. Nasze ciaze tez ciesza [emoji7] niech ten widok cie niesie.

@marshia sliczny avatar. Niech dodaje ci nadziei i sily [emoji8] Marshia ja tez sie doszukiwalam wlasnie takich radosci. Niezle...

@Kwiatuszekk23 zdrowka dla maluchow i spokoju dla ciebie

Wczoraj przyszedl nam kombinezonik
IMG_20171122_185644.jpg

Wiecie, my tylko z wami dzielimy nasza radosc. Obydwoje mamy duze rodziny, ale one jakies takie zupelnie nie zainteresowane

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_20171121_164116.jpg
    IMG_20171121_164116.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 436
  • IMG_20171122_185644.jpg
    IMG_20171122_185644.jpg
    34,9 KB · Wyświetleń: 440
@Destino super :) widziałam wczoraj w smyku te żyrafy tylko czemu one takie drogie to nie wiem xD
Hm wiesz czasami dla rodziny to takie normalne , że dziecko ma być ... dla nas to jest niesamowite i osobisty cud , a rodzina co nie ma doświadczeń dziecko to dziecko niestety takie realia :/

@Liluli jaki on fajny. I widze ze sofii smakuje. Mam nadzieje, ze mojemu tez posmakuje, bo zyrafa juz stoi na luzeczku
Zobacz załącznik 830128

@Maciejka78 ciesze sie bardzo. Napisze ci to co bobaskowi. Nasze ciaze tez ciesza [emoji7] niech ten widok cie niesie.

@marshia sliczny avatar. Niech dodaje ci nadziei i sily [emoji8] Marshia ja tez sie doszukiwalam wlasnie takich radosci. Niezle...

@Kwiatuszekk23 zdrowka dla maluchow i spokoju dla ciebie

Wczoraj przyszedl nam kombinezonik
Zobacz załącznik 830131
Wiecie, my tylko z wami dzielimy nasza radosc. Obydwoje mamy duze rodziny, ale one jakies takie zupelnie nie zainteresowane

Destino piękna żyrafka! Kochana my tutaj radujemy się razem z Wami... wiem co czujesz... moja teściowa widziała swoją wnuczkę raz przez 2 godziny.... zresztą w ogóle cała rodzina męża... a w iąży słyszałam tylko żebym się nie cieszyła i nie szykowała bo zapeszę.... grunt, że Wy się radujecie!!!! Macie powód!!! Do spotkania z cudem coraz bliżej :) I Ty też jak Funia mogłabyś pochwalić się brzuszkiem :)

@Destino super :) widziałam wczoraj w smyku te żyrafy tylko czemu one takie drogie to nie wiem xD
Hm wiesz czasami dla rodziny to takie normalne , że dziecko ma być ... dla nas to jest niesamowite i osobisty cud , a rodzina co nie ma doświadczeń dziecko to dziecko niestety takie realia :/

Roxie... wiesz to można wyczuć jeżeli dla kogoś "ciąża to ciąża" i po prostu traktuje to jaką naturalną rzecz, a dla innego po prostu nie jest to interesujący temat. I to trochę boli jak najbliższe osoby nie dzielą z nami tej radości :* Ale tak jak napisałam Destino - grunt, że my się cieszymy z naszymi M i mamy tutaj duże wsparcie w sobie ;)

@kas90 nie martw się,przeżywaliśmy to samo,mały był pojedzony,kropelki na wzdecia dane,a mimo to płakał,stekal,i gniutl sie niemiłosiernie,męża nie było na codzień,i jak widział co sie z nim dzieje,kazał mi iść na usg brzucha,pytalam nawet ordynatora pediatrii jak byłam na wizycie,to uspakajal mnie ze nie widzi nic niepokojącego. Wzdecia przy mleku modyfikowanym,butelce z odpowietrzaczem,to codzienność,choc napewno zmartwienie jest straszne. Powiem Ci nie miej sobie nic do zarzucenia,podobno zoladeczek takiego malenstwa jest bardzo niedojrzaly,dlatego ma te wzdecia,kolki,czasem niczym niespowodowane. Nasz syn potrafil nieraz płakać od 22 do 4 rano,to wszystko minie. Chociaz jak nasz syn pierdzi to mozna by pomyslec ze to juz dorosły czlowiek ;-)

@Destino zyrafka pieknie sie prezentuje[emoji8]ja jutro zobacze czy nie ma jakiejs promo bo jest black firday a i tak ide odebrac w smyku zamowienie[emoji1]
Kombinezonik piekny,nasza rodzinka tez sie malo interesuje ale dla mnie to moze i lepiej ,ja wole Was[emoji4]

Dziewczyny lekko skoczyly mi d-dimery jakos o ponad 100,mam teraz 880 ale to chyba spoko,a aptt 26,40 takze przynjamniej nie jestem ponizej normy,moze taki moj urok[emoji4]

Asiula 1,5 kg a szyjka 4 cm[emoji4]
A ponizej cyknkete na szybko foto brzucholka,zarazajcie sie [emoji4]
Dzis zaczynamy 32 tydzien
1511436286-0ce17277304ecf7e-aaaaaa.jpeg
1511436290-6753eef810e2d4f4-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@roxi123, @agathush, @fnia90 dziekuje za czule slowa. Az sie poplakalam. Dziekuje wam wszystkim, ze dzielicie nasza radosc

@Funia90 to jeszcze nie jest duzy wynik ddimerow. Musze sie wybrac na badania, bo mnie zyly juz niemilosiernie pieka. Mam nadzieje ze bedzie dobrze. Ale to chyba w przyszlym tygodniu. No chyba ze jutro zdaze. Pieknie dziewczyna ci rosnie, w ubieglym tygodniu i moj cudaczek tyle mial. Brzus miodzio [emoji4]

My wygladamy tak
IMG_20171120_221016.jpg

Załączniki

• IMG_20171120_221016.jpg
    IMG_20171120_221016.jpg
    33,3 KB · Wyświetleń: 482
reklama
@Funia90 ale Asia wyskoczyła widać że rośnie :** zarażam się zarażam :D :*
@Destino Wy też pieknie rośniecie hoho :* ej dziewczyny co Wy tak na czarno ? ;D ahaaa czarny wyszpula haha ;D uwielbiam Was ;*
@agatush to prawda... chociaż u mnie przynajmniej teściowa jest złota ona jest taka dusza kobieta , i umie dobrym słowem pocieszyć i przytulić :)

Do góry