reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@kas90 tj.dziewczyny pisaly nie ma diety matki karmiacej.
Szymek tez mial problemy z brzuszkiem. My uzywalismy espumisan pozniej lefax i probiotyk biogaia. Tak naprawde niewiele to dalo. I pediatra zalecila odstawic na jakis czas nabial ze wzgledu na laktoze i to dopiero pomoglo.

@marshia duzo zdrowka dla Mamy i sily dla Ciebie [emoji8]

@Destino calperos i biore nadal przy kp.
Kochanie i nie pociesze Cie,waga na koncowce idzie za szybko w gore. Ale po porodzie zrzucisz szybciutko. Ja juz jakis czas waze mniej niz przed ciaza. Choc u mnie to bardziej wina problemow i stresu.

Szymulka [emoji8]
1511427450-a748ba4bc751b137-aaaaaa.jpeg

1511427472-a62e952c23afee1d-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H340n w aplikacji Forum BabyBoom
Liluli akurat Laktoza nie ma nic wspólnego z nabialem bo to jest cukier i stężenie laktozy w mleku mamy jest stałe niezależnie od tego co jemy:-* ale byc może Twój Szymek wykazywał alergie/nadwrażliwość na białko mleka stąd taka rada lekarza :-*

@Maciejka78 super!!!! Widzisz trzeba wierzyć w bobasa :-)

reklama
Serduszko bije ufff najprawdopodobniej jakis krwiak maly ale na usg nie bylo go widac tylko trofoblasta troche zmieniona wiec pewnie gdzies tam dostalam zastrzyk w dupsko z progesteronu i mam brac 3×1 plus globulki by stara krew szybciej zeszla i nie powstal stan zapalny. Dziewczyny widzialam raczki nozki cos nie do opisania
@Marthi jutro zaczynam 11 tc
Super wiesci!!! :)
A globulki jakie?

@Maciejka78 suuuuuuuper wieści, bosz.... jak ja bym tez chciała to zobaczyć w za parę miesięcy :)
@bertha a dhea można zrobic obojętnie w jakim dniu cyklu? Może tez powinnam? :confused:
@burczuś oczywiscue, że się stosuję. Czasem myślę, ze mam trochę socjopatyczną osobowość o_O, bo i tak zawsze gdzies tam widzę plusy. Jak dziś przy myciu zębów :D
IMG_3741.jpg

Załączniki

• IMG_3741.jpg
    IMG_3741.jpg
    43,1 KB · Wyświetleń: 375
Ostatnia edycja:
@Maciejka78 suuuuuuuper wieści, bosz.... jak ja bym tez chciała to zobaczyć w za parę miesięcy :)
@bertha a dhea można zrobic obojętnie w jakim dniu cyklu? Może tez powinnam? :confused:
@burczuś oczywiscue, że się stosuję. Czasem myślę, ze mam trochę socjopatyczną osobowość o_O, bo i tak zawsze gdzies tam widzę plusy. Jak dziś przy myciu zębów :D
Zobacz załącznik 830091
haha, ale super wypatrzylas usmiech :):):)

nie wiem , chyba kiedykolwiek mozna to dhea. Ja mysle, zeby powtorzyc dhea, inhibine b i amh
ty zrobilas w koncu inhibine?

Zobacz załącznik 830091
O kuźwa, to chyba i ja jestem lekkim socjopatą;) też widzę smaile :D

Zobacz załącznik 830091
Marshia!!! To jest tak piękne że wszędzie dostrzegasz pozytywy pomimo trudności!!

@agatush no właśnie, coś mi nie pasowało! :D wybacz, za fau pax z mojej strony ;p
@Maciejka78 to już w sumie daleko ;) Super, cieszę się, że ok! Ja nigdy nie doczekałam tego widoku, ale łezka w oku się zakręciła, to musiało być coś niesmowitego!!! <3
@marshia - jak zwykle pozytywnie ;*
@roxie123 - wpadło mi dziś w oko, że bierzesz Clostilbegyt poczytałam i jest napisane, że nie powinno się go brać gdy są zaburzenia czynności tarczycy, a Ty chyba masz z nia problem?
Na co i dlaczego lekarz przepisal Ci ten lek? Mialas problem z owulacja? Bede wdzieczna za info.

reklama
Do góry