reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@roxie123 mam wrazenie ze ta strona bardzoej teskniaca jestem ja polozylam sie do pokoju obok i ogladam azje ekspres. Jitro zamierzam spedzic fajnie dzien z nim czy bez niego zaplanowalam sobie co najmnoej godzinny spacer jak noe pojdzie ze mna to sama pojde z psem niby wyjazd mial nam pomoc a nas oddalil od siebie

@zosiak ja mam wyciskarke wolnoobrotowa,moja akurat byla bardzo droga dalam 2 tys[emoji15]dzis wzielabhm tansza ale nie wiem jaki model,wtedy to jakis maly wybor byl i wszytskie jakies tandetne mi sie wydawalay.
Przed ciaza robilam soki codziennie a teraz?hmm brak czasu i jakos mniej ale na pewno do tego wroce[emoji5]
Co Ty ja nie sypiam w dzien,nie mam czasu[emoji4]ciagle latam,przed chwila ze szkoly rodzenia wrocilismy.

Kochana postaraj sie jutro nie reagowac i nie prowokowac klotni,lepiej w razie czego porozmawiac przy kolacji o tym co Cie boli.
MezcZyzni sami od siebie tez nie rozumieja o co nam chodzi,im trzeba prosto tlumaczyc[emoji4]

@marshia kurcze ja mialam torbiele dwa razy w ciazy i o wymiarach prawie 4
Cm ,dupka mialam na to.
Mam nadzieje,ze obejdzie sie bez usuwania.
Z Mama bedzie na pewno dobrze ,nie bierz innej opcji pod uwage,ale stres rozumiem,jestesmy z Wami[emoji5]

@matulkaa chyba tak,chociaz aplikacja pokazuje mi ciagle niedowage ale niech spada na drzewo[emoji4]
Teraz tyje tak 2 kg na miesiac a Ty tyle chyba jestes za mna[emoji4]

@Destino zdroweczka dla Was[emoji8]

@llis91 kochana musisz troszke ochlonac i wtedy sobie wszytsko przemyslisz aczkolwiek jeszcze nie wszytsko przesadzone i postaraj sie tak nie stresowac bo jak dzidzi rosnie to zaszkodzisz stresem.
Zycze Ci wszytskiego najlpeszego[emoji8]

@magda1208 u Ciebie tez licze na wymarzony cud i zycze wszystkiego najlepszego[emoji8]

@kas90 13 to super wynik[emoji4]wygladacie przepieknie[emoji7]Asienka cudowna ,no i powiedz mi gdzie Twoj arbuzik?hihi

@agatush coz za piekna waga i wzrost[emoji7]

@Maciejka78 kochana trzymam kciuki[emoji5]ja tez fanka zdrowego jedzienia,a w ciazy hmm roznie to czasem bywa [emoji4]a Asi nic nie jest wiec to nie do konca tak dziala[emoji6]

@roxie123 ooo dzieki ,ze wytlumaczylas moja nieobecnosc[emoji4]zeby nie bylo ,ze sie lenie bo ciagle cos hehe,juz mam tydzien do konca zapalnowany[emoji15]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry