reklama
D
Deleted member 170039
Gość
@roxie123 mam wrazenie ze ta strona bardzoej teskniaca jestem ja polozylam sie do pokoju obok i ogladam azje ekspres. Jitro zamierzam spedzic fajnie dzien z nim czy bez niego zaplanowalam sobie co najmnoej godzinny spacer jak noe pojdzie ze mna to sama pojde z psem niby wyjazd mial nam pomoc a nas oddalil od siebie
U
użytkownik m
Gość
@smerfik88 ja również mam mutacje c677t tyle że heterozygotę, czyli od jednego rodzica, Ty natomiast masz homozygotę -czyli Cię obydwoje rodzice obdarzyli tą mutację
ale nie martw się @matulka również ma homo i teraz jej brzuszek zamieszkuje największa wstydnisia forumta mutacja to jeszcze nie taki wilk straszny
jutro dzwonię do Pasnika umówić się na wizytę
ale nie martw się @matulka również ma homo i teraz jej brzuszek zamieszkuje największa wstydnisia forumta mutacja to jeszcze nie taki wilk straszny
jutro dzwonię do Pasnika umówić się na wizytę
U
użytkownik m
Gość
bertuś a robiłaś helicobactera?Cudownie wyglądacie!!! Naprawdę i śliczna sypialnia
Kochane, ide jutro oddać krew na CBA. Chce porobi jeszcze jakieś badania od razu żeby za jednym zamachem pobrać. Np poziom wit b, D.
Coś jeszcze może zbadać?
Maciejka78
Fanka BB :)
@smerfik88 bierz tylko metyle. Nie plamie juz ale kazda wizyta w toalecie przyprawia mnie o zawal. No takie nasze zycie babeczek po stratach ...
@bertha moze mycoplazma ureoplazma chlamydia jesli dawno nie mialas robionych
@bertha moze mycoplazma ureoplazma chlamydia jesli dawno nie mialas robionych
Funia90
Fanka BB :)
@zosiak ja mam wyciskarke wolnoobrotowa,moja akurat byla bardzo droga dalam 2 tys[emoji15]dzis wzielabhm tansza ale nie wiem jaki model,wtedy to jakis maly wybor byl i wszytskie jakies tandetne mi sie wydawalay.
Przed ciaza robilam soki codziennie a teraz?hmm brak czasu i jakos mniej ale na pewno do tego wroce[emoji5]
Co Ty ja nie sypiam w dzien,nie mam czasu[emoji4]ciagle latam,przed chwila ze szkoly rodzenia wrocilismy.
Kochana postaraj sie jutro nie reagowac i nie prowokowac klotni,lepiej w razie czego porozmawiac przy kolacji o tym co Cie boli.
MezcZyzni sami od siebie tez nie rozumieja o co nam chodzi,im trzeba prosto tlumaczyc[emoji4]
@marshia kurcze ja mialam torbiele dwa razy w ciazy i o wymiarach prawie 4
Cm ,dupka mialam na to.
Mam nadzieje,ze obejdzie sie bez usuwania.
Z Mama bedzie na pewno dobrze ,nie bierz innej opcji pod uwage,ale stres rozumiem,jestesmy z Wami[emoji5]
@matulkaa chyba tak,chociaz aplikacja pokazuje mi ciagle niedowage ale niech spada na drzewo[emoji4]
Teraz tyje tak 2 kg na miesiac a Ty tyle chyba jestes za mna[emoji4]
@Destino zdroweczka dla Was[emoji8]
@llis91 kochana musisz troszke ochlonac i wtedy sobie wszytsko przemyslisz aczkolwiek jeszcze nie wszytsko przesadzone i postaraj sie tak nie stresowac bo jak dzidzi rosnie to zaszkodzisz stresem.
Zycze Ci wszytskiego najlpeszego[emoji8]
@magda1208 u Ciebie tez licze na wymarzony cud i zycze wszystkiego najlepszego[emoji8]
@kas90 13 to super wynik[emoji4]wygladacie przepieknie[emoji7]Asienka cudowna ,no i powiedz mi gdzie Twoj arbuzik?hihi
@agatush coz za piekna waga i wzrost[emoji7]
@Maciejka78 kochana trzymam kciuki[emoji5]ja tez fanka zdrowego jedzienia,a w ciazy hmm roznie to czasem bywa [emoji4]a Asi nic nie jest wiec to nie do konca tak dziala[emoji6]
@roxie123 ooo dzieki ,ze wytlumaczylas moja nieobecnosc[emoji4]zeby nie bylo ,ze sie lenie bo ciagle cos hehe,juz mam tydzien do konca zapalnowany[emoji15]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Przed ciaza robilam soki codziennie a teraz?hmm brak czasu i jakos mniej ale na pewno do tego wroce[emoji5]
Co Ty ja nie sypiam w dzien,nie mam czasu[emoji4]ciagle latam,przed chwila ze szkoly rodzenia wrocilismy.
Kochana postaraj sie jutro nie reagowac i nie prowokowac klotni,lepiej w razie czego porozmawiac przy kolacji o tym co Cie boli.
MezcZyzni sami od siebie tez nie rozumieja o co nam chodzi,im trzeba prosto tlumaczyc[emoji4]
@marshia kurcze ja mialam torbiele dwa razy w ciazy i o wymiarach prawie 4
Cm ,dupka mialam na to.
Mam nadzieje,ze obejdzie sie bez usuwania.
Z Mama bedzie na pewno dobrze ,nie bierz innej opcji pod uwage,ale stres rozumiem,jestesmy z Wami[emoji5]
@matulkaa chyba tak,chociaz aplikacja pokazuje mi ciagle niedowage ale niech spada na drzewo[emoji4]
Teraz tyje tak 2 kg na miesiac a Ty tyle chyba jestes za mna[emoji4]
@Destino zdroweczka dla Was[emoji8]
@llis91 kochana musisz troszke ochlonac i wtedy sobie wszytsko przemyslisz aczkolwiek jeszcze nie wszytsko przesadzone i postaraj sie tak nie stresowac bo jak dzidzi rosnie to zaszkodzisz stresem.
Zycze Ci wszytskiego najlpeszego[emoji8]
@magda1208 u Ciebie tez licze na wymarzony cud i zycze wszystkiego najlepszego[emoji8]
@kas90 13 to super wynik[emoji4]wygladacie przepieknie[emoji7]Asienka cudowna ,no i powiedz mi gdzie Twoj arbuzik?hihi
@agatush coz za piekna waga i wzrost[emoji7]
@Maciejka78 kochana trzymam kciuki[emoji5]ja tez fanka zdrowego jedzienia,a w ciazy hmm roznie to czasem bywa [emoji4]a Asi nic nie jest wiec to nie do konca tak dziala[emoji6]
@roxie123 ooo dzieki ,ze wytlumaczylas moja nieobecnosc[emoji4]zeby nie bylo ,ze sie lenie bo ciagle cos hehe,juz mam tydzien do konca zapalnowany[emoji15]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
U
użytkownik m
Gość
po rodzicach masz tą mutacje, po obojgu bo w ukl. homozygotycznym , a sprawdzałaś homocysteine?@mickey czyli że moi rodzice też ją posiadają? Ja to nie mogę tego zrozumieć... Hehe
Podziel się: