@olaa90 jestem z krakowa, wiec tu robilam badania. Jest kilka miejsc gdzie mozesz zrobic. Nawet te podstawowe na poczatek dobrze zrobic. my robilismy analize nasienia, seminogram, chromatyne plemnikowa i posiewy. Nawet kolo siebie mozesz miec lab albo szpital, albo jakas klinike, ktora wam te badania zrobi. Poszukaj na necie. Moj m robil w parens w krakowie te badania. Wszystko odplatnie. Olaa mnie Sydor mowil, ze wit d3 pomaga w podtrzymaniu ciazy, ale nie mowil, ze niski poziom moze sie przyczynic do poronienia. Tak czy inaczej caly czas suplementuje w dawce 2000. Olcaa u mnie takie plamienia z czasem wykazaly wysoki poziom prolaktyny. To ona moze dawac takie objawy.
@burczus cudnie to napisalas. W stratach nie ma winnych. Po prostu cos nie domaga i trzeba to podreperowac.
@Funia90 jak bedzie po porodzie leniuszkiem to nawet odsapniemy. Gorzej jak ten bezruch odreaguje i bedzie adhd [emoji16]
@bertha niesamowity filmik. Jakie to wszystko ciekawe. Zawsze fascynowala mnie biologia
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@burczus cudnie to napisalas. W stratach nie ma winnych. Po prostu cos nie domaga i trzeba to podreperowac.
@Funia90 jak bedzie po porodzie leniuszkiem to nawet odsapniemy. Gorzej jak ten bezruch odreaguje i bedzie adhd [emoji16]
@bertha niesamowity filmik. Jakie to wszystko ciekawe. Zawsze fascynowala mnie biologia
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja: