@roxie123 oj teraz to jest wszystko a dzieciazkow.
@Destino puszczam jej ta melodyjke z serduszkiem w tle,podoba sie jej,mysle ,ze jak sie urodzi to ladnie bedzie ja uspokajac bo ja pozna[emoji5]
@Porzeczka1234 domyslam sie jak Ci sie serduszko kroi na widok chorego oczka[emoji29]mam nadzieje,ze jutri bedzie juz lepiej.
Caluski[emoji8]
A Ewan super,dzieki za polecenie[emoji5]spiworek ...hmm zobaczymy czy sie sprawdzi ,ale jak czlowiek nie sprobuje to nie wie[emoji4]wzielam wiekszy do 2 roku zycia takze w koncu go polubi,mozna tez na sanki go uzywac.
@Maciejka78 maskara to samo co u llis91 ,ja nie wiem jak ludzie tak moga:/
Ale moze jest tak jak mowisz ,ze jesli sami tego nie przeszli to nie zrozumieja:/
Ja to do dzis sie boje chwalic i w sumie nikomu nie mowie .
Nie wiem jakos tak juz mam ,jestem uprzedzona choc wierze ,ze bedzie dobrze to nie uwazam ,ze wszyscy znajomi musza wiedziec.
@marshia super,ja bym sie nie przyznawala,lekarz spojrzy bardziej przychylnie,mozesz zablusnac wiedza ale nie mowilabym o wizycie[emoji6]
@magda1208 dobrze ,ze zeiekszykszyliscie luteine,musi byc dobrze[emoji8]trzymam kciuki za Was nieistannie
@iveo super ,ze malutki rosnie[emoji5]przypomnij prosze w ktorym tygodniu sie urodzil?
@nafoczka noo zadowolona ,mysli ,ze dal niej to wszystko,biedna sie rozczaruje psineczka[emoji5]
Dziewczyny jakbym ja brala takie dobre metyle jak Wy to zezarlabym je w jeden dzien skoro one malinkami smakuja[emoji16]
Moze Wy za duzo jecie i stad te nadmiary potem [emoji39]?
@anetkruczek przyznaj sie ,ze sie uzaleznilas i stad wyniki byly podwyzszone[emoji16]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom