reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@czarna_mala moje tez dobre jak cukierki [emoji23][emoji23][emoji23]

Ja się będę przedstawiać na prenatal bo ma wszystko w jednej tabletce co biorę i formy metylowe . Akurat kończą mi się to kupię te z polecenia [emoji4]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ale tak serio to ta B12 o smaku malinowym jest pyszna [emoji851]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

reklama
@bea25ta czy Ty już na porodowce ? Nie chce nic sugerować bo jeszcze czas macie z mala ale ostatnio jak miałaś i odwiedziny @nafoczka to ciąża od ręki? Czyżby za bardzo Cię wyglaskala :D Co u was pisz ❤❤
Anetka @bea25ta prawie "ze mną zaszla" to i urodzić by mogła :D ale damy jej jeszcze czas :) po prostu u nas zbyt piękna pogoda żeby się nudzic
@Destino czekam z niecierpliwością :*
@Funia90 widzę ze psiur tez zadowolony
@czarna_mala ciesze się ze "babcine foczusiowe" pojemniczki ci służą :D
@Porzeczka1234 niestety oczka zdążają się dość czesto i martwią każda mamę. U mnie obaj chłopcy mieli. Musisz monitorować sprawę i będzie dobrze, mówię ci to ja :)

@roxie123 oj teraz to jest wszystko a dzieciazkow.

@Destino puszczam jej ta melodyjke z serduszkiem w tle,podoba sie jej,mysle ,ze jak sie urodzi to ladnie bedzie ja uspokajac bo ja pozna[emoji5]

@Porzeczka1234 domyslam sie jak Ci sie serduszko kroi na widok chorego oczka[emoji29]mam nadzieje,ze jutri bedzie juz lepiej.
Caluski[emoji8]
A Ewan super,dzieki za polecenie[emoji5]spiworek ...hmm zobaczymy czy sie sprawdzi ,ale jak czlowiek nie sprobuje to nie wie[emoji4]wzielam wiekszy do 2 roku zycia takze w koncu go polubi,mozna tez na sanki go uzywac.

@Maciejka78 maskara to samo co u llis91 ,ja nie wiem jak ludzie tak moga:/
Ale moze jest tak jak mowisz ,ze jesli sami tego nie przeszli to nie zrozumieja:/
Ja to do dzis sie boje chwalic i w sumie nikomu nie mowie .
Nie wiem jakos tak juz mam ,jestem uprzedzona choc wierze ,ze bedzie dobrze to nie uwazam ,ze wszyscy znajomi musza wiedziec.

@marshia super,ja bym sie nie przyznawala,lekarz spojrzy bardziej przychylnie,mozesz zablusnac wiedza ale nie mowilabym o wizycie[emoji6]

@magda1208 dobrze ,ze zeiekszykszyliscie luteine,musi byc dobrze[emoji8]trzymam kciuki za Was nieistannie

@iveo super ,ze malutki rosnie[emoji5]przypomnij prosze w ktorym tygodniu sie urodzil?

@nafoczka noo zadowolona ,mysli ,ze dal niej to wszystko,biedna sie rozczaruje psineczka[emoji5]

Dziewczyny jakbym ja brala takie dobre metyle jak Wy to zezarlabym je w jeden dzien skoro one malinkami smakuja[emoji16]
Moze Wy za duzo jecie i stad te nadmiary potem [emoji39]? @anetkruczek przyznaj sie ,ze sie uzaleznilas i stad wyniki byly podwyzszone[emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Anetka @bea25ta prawie "ze mną zaszla" to i urodzić by mogła :D ale damy jej jeszcze czas :) po prostu u nas zbyt piękna pogoda żeby się nudzic
@Destino czekam z niecierpliwością :*
@Funia90 widzę ze psiur tez zadowolony
@czarna_mala ciesze się ze "babcine foczusiowe" pojemniczki ci służą :D
@Porzeczka1234 niestety oczka zdążają się dość czesto i martwią każda mamę. U mnie obaj chłopcy mieli. Musisz monitorować sprawę i będzie dobrze, mówię ci to ja :)
Kochana, teraz żadne pominięcie dawki mi nie groźne [emoji23] mam nadzieję, że potarłaś przed wysłaniem tu i ówdzie, i przyniesie mi to szczęście [emoji23]

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

U nas lepiej! Espumisam w kroplach dla dzieci pomaga poki co rewelacyjnie, a co najwazniejsze jest zupelnie bezpieczny bo sie nie wchlania z przewodu pokarmowego i mozna dluzej stosowac. Jelitka się kształtują, bo kupki coraz rzadziej. Za to na dupci troche nowych krostek. Ale juz sie tak tym nie martwię, taką będzie miała sklonnosc i juz.
@Porzeczka1234, też płakałam z małą przy wzdęciach. Życzę, zeby jak najszybciej oczko się zagoilo!
P.s. z cyklu matka wariatka:
jak ukladasz mała w nocy do spania? Moja ma coraz wiecej sily i rozek coraz słabiej sie spisuje. A w spiworku boje sie ze obroci glowę na prosto i uleje i sie udusi. Jakbyscie widzialy moje konstrukcje! Klin, na to Asia w rozku dodatkowo zawiązanym w pasie i odgiętym przy twarzy, na niej kocyk ściśle podwiniety pod rożek, zeby sie nie zsunął, za nią zwiniety w rulon recznik( ktory blokuje tez glowe zeby byla na boku), za nim poduszka przylegająca do szczebelkow, a przed brzuszkiem jasiek.
@magda1208, tutaj prawie wszystkie cudy z "ciąż plamiących". Moze malo progesteronu bylo, albo to od aplikacji luteiny. Niemniej wiem jaki to stres kazda wizyta w wc i taki widok. Ale dasz rade, musisz byc silna, jestes:*

@kas90 dobrze ze kropelki działają [emoji4] w kwestii układania nie pomogę bo nie wiem , ale z tego co czytam mała nieźle obstawiona [emoji4] buziaki ;*

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@mała79 wstawię dziś zdjęcie ❤

@Funia90 mąż dumny bo on ewana znalazł haha :p

@magda1208 będzie dobrze głęboko w to wierzę ściskam Cię to ile szczepien masz w ciąży dobrze zrozumiałam, że 3? Tak malina nie lubi czestego usg czasem potrafił nie robic przez prawie 2 miesiące ale ja miałam lekarza nr 2 i musiałam bo leki też mi przepisywała ale mu po prostu o tym nie wspominałam żeby się nie denerwował. On ma pogląd że się uda donosić jest o tym przekonany i nie potrzebne mu sprawdzanie co chwilę. Chce żeby maluszek spokojnie sobie rósł zawsze w nim to lubiłam bo z wizyty wyjeżdzałam przekonana , że ciążę donoszę i wszystko bedzie dobrze wystarczało na spokój na jakiś tydzień dwa.

@iveo cieszę się , że mały rośnie i przybiera na wadze często o nim myślę również w modlitwie. Oby tym razem mrl szybował ps jak mrl zaczął mi rosnąć to badania też mi się poprawiły chociaż nigdy nie były idealne. Trzymam niezmiernie kciuki

@Kwiatuszekk23 i @nafoczka dzięki dziewczyny za rady daliśmy w nocy kropelki a trzeba je aplikować co 4 godziny i rano niunia jak się obudziła na jedzenie już sama otworzyła oczko nie jest posklejane już ufff

@kas90 ja robię tak pakuje małą w rożek zapinam oczywiście mam klin w łóżeczku kładę na boczek a za plecki daję te nasze waleczki jeden obok drugiego i opierają się one na szczebelkach łóżeczka. Mała nie ma szans się przekręcić a ona jest strasznie łakoma na mleczko i zawsze zje więcej niż może i oczywiście strasznie ulewa. Może daj jej więcej luzu bo nie wiem czy tak jej wygodnie ja ten moj sposób przetestowałam w dzień i się sprawdza

Ja b12- miałam o smaku tropikalnych owoców mhhh dobre było na razie nie biorę metyli bo karmię i się boję żeby nie przedawkować

Ostatnia edycja:
Do góry