@Funia90 dziś miałam ktg jutro cc. Oj dajcie spokój kupisz perfumy na iperfumy i kto będzie wiedział czy w Douglas czy gdzie [emoji14] cieszę się , że wizyta udana nasza Asiulka odpocznie kochana Pani budyniowa
@marshia kochana ja wydałam 35-40 tyś nie licz bo bedziemy musieli przejść na super minimalizm. Trzymam kciuki nieustannie za Was
@roxie123 myślę niestety , że możesz budowac dom zwiedzać swiat itd a niestety prawda jest taka , że jak sie człowiek stara o dziecko i nie wychodzi to tak na prawdę nie cieszy go wiele rzeczy. Takie jest oczywiście moje zdanie i to u nas kobiet nazywa sie instynkt macierzyński i trudna rada jak nas dopadnie.
@bertha dlatego Ciebie i twą wypowiedź rozumiem bez mrugnięcia okiem. Roxie wiesz ja zaczynałam z eutyroxem 25 a wiesz że juz jestem na 100 nie wiem dlaczego ta tarczyca tak szaleje nigdy nie miałam z tym problemów. Kochana moje 2 ciąże były zdrowe a zarodek i dzidzia po prostu umarło. A babkę masz wyjątkowo wredna
@bertha trzymam kciuki za testa wierze , że będą tam dwie kreski
@iveo [emoji173]kochana mam nadzieję ,że będziesz bardziej optymistyczne nastawiona po wizycie. Trzymam kciuki
@Ilis91 [emoji173].
@magda1208 ja też uwielbiam zakupy bardzo. Ale teraz jestem juz gruba i nic nie kupuję od pewnego czasu ale nie szkodzi najważniejsza niunia ja tu liczę na grudzień i koniec będą 2 kreseczki
@Locja witaj dziewczyny tu pomoga ale lekarza musisz znaleźć bo niestety recept nie wypiszemy a szkoda. Ja mam 32 skończone i czekamy na 1 dziecko 2 straty + starania i leczenie od jakiś 5 także chyba za stara nie jesteś.
@bea25ta tak okazało się ,że ubranek żadnych mam nie brać dla małej tylko pampki chusteczki i witaminę d. Dobrze że wczoraj zapytałam Was i tyle było zdań to przynajmniej dziś zapytałam rady bezcenne.
Cholera ale produkujcie
Byliśmy dziś na kolacji w ormiańskiej knajpie to już ostatnie podrywy moich ulubionych kuchni dobte było jutro już na głodzie będę haha