reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Porzeczka1234 oj oczywiscie ,ze Zosienka bydluniowa jest zdrowa[emoji5]
Bede mocno jutro o Was myslec,jak kazda tutaj[emoji5]
Duzo sil i spokoju zycze,postaraj sie wyspac[emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
@Porzeczka1234 Kochana przyjaciółko z forum . Nasza dzielna przyszła mamo,
Trochę czasu Ci zostało,Ale finał jest już bliski I zaraz będzie po wszystkim.
I na świecie, po tej stronie Przywitamy szczęście Twoje,Co jak promyk słońca mały
Rozpromieni dom Twój cały,Stając się sensem istnienia Źródłem ciepła i spełnienia.
Bądź więc dzielna i cierpliwa,Niech uśmiechu nie ubywa.Dla nas jesteś wciąż ta sama,
Choć z nowym imieniem MAMA.:):):):)

@Poczeczka1234 jak będziesz miała możliwość, to zrób jutro ostatnie fotko z Bydluniową w dwupaku i wstaw nam na wątek zamknięty zdjęcie brzusia :)

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

@porzeczka [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️kochana to już jutro [emoji188][emoji188][emoji188][emoji1407][emoji1407][emoji1407]trzymam kciuki za was . Wszystko będzie dobrze [emoji847][emoji847]

reklama
@Locja witaj,przykro mi z powodu Aniolkow[emoji29]
Tez mysle,ze na te wyniki musi zerknac lekarz[emoji4]

Ja po wizycie u Sydora.
Bardzo mily lekarz.
Powiedzial ,ze mam sie nie martwic i juz serio odpuszczam bo szkoda mi sil na to [emoji4]badac oczywiscie sie bede i sprawdzac ale nie chce sie tak denerwowac ,szkoda mi malutkiej[emoji4]

Bardzo się cieszę że się uspokoilas :-*
@Funia90 dziś miałam ktg jutro cc. Oj dajcie spokój kupisz perfumy na iperfumy i kto będzie wiedział czy w Douglas czy gdzie [emoji14] cieszę się , że wizyta udana nasza Asiulka odpocznie kochana Pani budyniowa

@marshia kochana ja wydałam 35-40 tyś nie licz bo bedziemy musieli przejść na super minimalizm. Trzymam kciuki nieustannie za Was

@roxie123 myślę niestety , że możesz budowac dom zwiedzać swiat itd a niestety prawda jest taka , że jak sie człowiek stara o dziecko i nie wychodzi to tak na prawdę nie cieszy go wiele rzeczy. Takie jest oczywiście moje zdanie i to u nas kobiet nazywa sie instynkt macierzyński i trudna rada jak nas dopadnie. @bertha dlatego Ciebie i twą wypowiedź rozumiem bez mrugnięcia okiem. Roxie wiesz ja zaczynałam z eutyroxem 25 a wiesz że juz jestem na 100 nie wiem dlaczego ta tarczyca tak szaleje nigdy nie miałam z tym problemów. Kochana moje 2 ciąże były zdrowe a zarodek i dzidzia po prostu umarło. A babkę masz wyjątkowo wredna

@bertha trzymam kciuki za testa wierze , że będą tam dwie kreski

@iveo [emoji173]kochana mam nadzieję ,że będziesz bardziej optymistyczne nastawiona po wizycie. Trzymam kciuki

@Ilis91 [emoji173].

@magda1208 ja też uwielbiam zakupy bardzo. Ale teraz jestem juz gruba i nic nie kupuję od pewnego czasu ale nie szkodzi najważniejsza niunia ja tu liczę na grudzień i koniec będą 2 kreseczki

@Locja witaj dziewczyny tu pomoga ale lekarza musisz znaleźć bo niestety recept nie wypiszemy a szkoda. Ja mam 32 skończone i czekamy na 1 dziecko 2 straty + starania i leczenie od jakiś 5 także chyba za stara nie jesteś.

@bea25ta tak okazało się ,że ubranek żadnych mam nie brać dla małej tylko pampki chusteczki i witaminę d. Dobrze że wczoraj zapytałam Was i tyle było zdań to przynajmniej dziś zapytałam rady bezcenne.

Cholera ale produkujcie

Byliśmy dziś na kolacji w ormiańskiej knajpie to już ostatnie podrywy moich ulubionych kuchni dobte było jutro już na głodzie będę haha
Porzeczka kochana nasza! Jesteśmy sercem i myślami z Wami!! Trzymaj się dzielnie i wycaluj swoje wyczekane Szczęście od nas. Powodzenia :-*[emoji166] [emoji182] [emoji110] [emoji173] [emoji172] [emoji171] [emoji170] [emoji169]

Do góry