reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bea25ta oj, faktycznie mam jeszcze suwaczek... Nie umiem go usunąć z telefonu, oczywiście to już nieaktualne :(.

Jestem ze Szczecina, mam 34 lata i chyba już jestem za stara na dzieci...czasem wydaje mi się, że mój organizm ma 60 lat

Generalnie ta strata rozłożyła mnie na łopatki, od zabiegu nie wstałam jeszcze z łóżka (zabieg był 24.10).Wiem,ze musze się pozbierać ale już teraz myśl, że muszę w środę wracać do pracy paraliżuje mnie bardzo. Mam nadzieję, że uda mi się przedłużyć zwolnienie.

reklama
@Locja czy masz juz jakies dzieci?Mysle ze po prostu potrzebujesz czasu i sily niestety duzo jest kobiet ktorym rowniez sie nie udalo popatrz na nas im szybciej sie pozbierasz i staniesz na nogi tym szybciej zaczniesz staranka;)

@Funia90 dziś miałam ktg jutro cc. Oj dajcie spokój kupisz perfumy na iperfumy i kto będzie wiedział czy w Douglas czy gdzie :p cieszę się , że wizyta udana nasza Asiulka odpocznie kochana Pani budyniowa

@marshia kochana ja wydałam 35-40 tyś nie licz bo bedziemy musieli przejść na super minimalizm. Trzymam kciuki nieustannie za Was

@roxie123 myślę niestety , że możesz budowac dom zwiedzać swiat itd a niestety prawda jest taka , że jak sie człowiek stara o dziecko i nie wychodzi to tak na prawdę nie cieszy go wiele rzeczy. Takie jest oczywiście moje zdanie i to u nas kobiet nazywa sie instynkt macierzyński i trudna rada jak nas dopadnie. @bertha dlatego Ciebie i twą wypowiedź rozumiem bez mrugnięcia okiem. Roxie wiesz ja zaczynałam z eutyroxem 25 a wiesz że juz jestem na 100 nie wiem dlaczego ta tarczyca tak szaleje nigdy nie miałam z tym problemów. Kochana moje 2 ciąże były zdrowe a zarodek i dzidzia po prostu umarło. A babkę masz wyjątkowo wredna

@bertha trzymam kciuki za testa wierze , że będą tam dwie kreski

@iveo ❤kochana mam nadzieję ,że będziesz bardziej optymistyczne nastawiona po wizycie. Trzymam kciuki

@Ilis91 ❤.

@magda1208 ja też uwielbiam zakupy bardzo. Ale teraz jestem juz gruba i nic nie kupuję od pewnego czasu ale nie szkodzi najważniejsza niunia ja tu liczę na grudzień i koniec będą 2 kreseczki

@Locja witaj dziewczyny tu pomoga ale lekarza musisz znaleźć bo niestety recept nie wypiszemy a szkoda. Ja mam 32 skończone i czekamy na 1 dziecko 2 straty + starania i leczenie od jakiś 5 także chyba za stara nie jesteś.

@bea25ta tak okazało się ,że ubranek żadnych mam nie brać dla małej tylko pampki chusteczki i witaminę d. Dobrze że wczoraj zapytałam Was i tyle było zdań to przynajmniej dziś zapytałam rady bezcenne.

Cholera ale produkujcie

Byliśmy dziś na kolacji w ormiańskiej knajpie to już ostatnie podrywy moich ulubionych kuchni dobte było jutro już na głodzie będę haha

@roxie123 Twoja babka jest przeokropna:/
Ludzie nie maja totalnie wyczucia[emoji53]ale badz silna,ladnie sie zachowalas[emoji5]

@Porzeczka1234 super,ze to juz jutro ale cudownie[emoji5]jestem spokojniejsza,jeszcze raz dziekueje,ostatni tydzien byl dosc trudny dla mnie ,szczegolnie weekend.
Widzialam Twoja pania doktor ,taka sympatyczna mi sie wydawala[emoji4]
Jutro trzymam mocniutko kciukaski[emoji5]
Ja juz z dwa ,trzy razy zamawialm z tego iperfumy ,nie bede przepalacac w sephorze czy dougalsie[emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Funia90 ja też kupuję na iperfumy czasem z promocji w tych " znanych" sklepach i zawsze ładnie pachnę :pMoja Pani dr jest super fajna młoda taka moja koleżanka w zasadzie cieszę się że ja znalazłam

@Porzeczka1234 Porzeczuś jutro możesz już nie odczytać, wiec dziś: TRZYMAM BAAAAAARDZO MOCNO KCIUKASY ZA WAS ♥️♥️♥️ Będę myślała o Tobie i małej Zosieńce dopóki nie dasz znaku, ze już tulisz ją do serducha.
Czekamy na nią z niecoerpliwoscią. Buziole ogromne :* :* :*

reklama
Do góry