reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Porzeczka1234 ejjj ja tez chce foteczke[emoji4]
Moj lekarz tez juz nastawiany na pytania i na to ,ze duzo wiem[emoji23]

@llis91 trzymam kciukaski za owulke marzen[emoji16]
Ja bym w drugiej ciazy zaczela brac clexane rano,latem mialam problem jak np szlismy na grilla i trzeba bylo wracac.
Z tego anty xa zrezygnowalam w koncu.

@marshia alez sie ciesze [emoji8]zobaczysz uda sie Wam dzidzi[emoji5]moze przejmiesz moj brzuszek skoro staranka za jakies 2-3 miesiace[emoji14]a jaka dawke clexane masz brac?

@burczuś ciesze sie ,ze jest taki dobry plan[emoji4]M jak cos to p/c przeciwplemnikowe,moj tez robil.

@mała79 przykro mi ,ze biel wyszla:/ trzeba zmienic ten proszek na kolorowy[emoji4]

@dżoł mam nadzieje,ze to jest przyczyma[emoji4]

@bobasek1990 piekna beta[emoji4]

@roxie123 lubie Cie taka optymistyczna[emoji8]

@kas90 jak sie macie?w domku juz z Asiula jestescie?
Powiedz mi jak to sie stalo ,ze trafilas na porodowke?wody Ci odeszly?bo nie bylas jeszcze po terminie a teraz kminie ,ze mialas oxy[emoji16]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja po kontroli. Czyściutko i sliczniutko w środku. Uffffff.
Oczywiście mój doktorek powiedział to czego się od niego spodziewałam. Przy takim AMH in vitro, bo szkoda czasu na naturalne zabawy i tracenie kolejnych muesiecy gdyby znów nie wyszlo. Wg niego niskie AMH to może być słaba jakość komórek jajowych, stad te puste jaja... a stymulacja do in vitro je niby poprasuje, na zewnatrz stworzą zarodek i wpakują do środka. Nue do końca mnue to przekonuje, bo w grudniu miakam puste jako, a wtedy AMH było ba bank w normie. Wiec "dyskutowalismy" - on swoje, ja swoje. Bo ja jeszcze mówię: No dobra wszystko ładnie pięknie. Stworzą nawet zarodek, przetransferują i co..... i wkracza na scenę mój układ immunologiczny, który tylko na to czeka i dupa.
A w ogole to wg niego AMH spadło przez 1,5 roku o tyle aż przez wiek (wrrrrrrr).
Ehhhhh. Niby się spodziewałam tego (Dzisas, jak ja go już znam ;) ), ale hak to powiedział, to ziarnko niepewności żniw zostało zasiane :(

@bobasek oby tak dalej!!! spokojnej i udanej ciąży!
@dżoł ja mialam wynik 37 % ale z Krakowa a Malina stwierdził że w naszym laboratorium sie nie znaja
Dlatego z niecierpliwościa czekam na wynik z Łodzi
On też twierdzi ze nie tylko to wazne tylko jakies tam limfocyty interleukiny i komorki NK chyba kiedys miałaś wysokie a teraz?
@marshia ja się nie zgodze z Twoim doktorkiem bo miałam dość podobnie jak Ty i to typowe immunologiczne odrzucanie na moja logike
Czy kazał ci badac allo mlr i takie różne interleukiny i limfocyty odpowiedzialne za ochrone zarodka
NK komórki też sa wazne.
Moim zdaniem jakbyś nie zachodzila albo naturalnie poraniała to słabe jaja a tak to całkiem co innego
Nie wykluczałabym in vitro w razie w tylko pierwsze trzeba sie dowiedziec co zrobic żeby go nie odrzucilo

@marshia wazne ,ze czysto[emoji4]
Tutaj bedziesz musiala isc za glosem swojego rozsadku i zrobic tak jak Ci serce podpowiada.
Tez bym mysla ,ze u Ciebie problem jest z odrzucaniem.
A jaka dawke heparyny bedziesz miala brac teraz w ciazy?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny mam zapytanie czy, któraś miała taką dawkę 0,5 tabletki . Pytam bo na recepcie Malina napisał 1x1 inaczej niż rozmawaliśmy.? Dziękuję za odpowiedź.

Do góry