reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Ja od zawsze korzystam z aplikacji:-)

Adus mial 18 ferrytyny a norma od 30. Bedzie bral zelazo. Poza tym u mnie bardzo duzo pracy takze czytam Was tylko popoludniami lub wieczorami

Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom

Coś tu trochę dziewczyn poznikalo z forum...
@marshia weź nie znecaj sie ;*

Bije pokłony tej która wywoła mi @ [emoji23][emoji23][emoji23]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane u mnie dzisiaj znowu stres biorę nospe i magnez ale już nie pomaga mam tępy ból pleców miałam w czwartek iść na betę ale chyba pójdę jutro. Tak bardzo bym chciała cieszyć się ciązą ale historia mi nie pozwala :(

reklama
@llis91 dobrze jest [emoji4] owocnych staranek [emoji8]
@bobasek1990 spokojnie i tak nuc zrobić nie możesz ;* kocyk tv i nie myśl...bedzie co ma być

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry