reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@dżoł u Maliny sa w srode szczepienia a oni je tam produkuja
@roxie123 cykl Ci sie tak nagle nie skroci i jak sie przestawil jakis czas temu na ok 31 to tak bedzie okres
@Destino mam nadzieje ze dotrwasz chociaz do 36 tyg jak cos sie zaczyna dziac to kazdy dzien sis dluzy
W razie nasilajacych sie skurczow jedz jak najszybciej do szpitala czasem pare dni z magnezem w kroplowce duzo pomoze

Kurde ciekawe czy jakbym poprosila dr to by mi zrobil w srode ? czy to sa "sztywne" wytyczne ze kazdy dr ma "swoje " dni.
Do gda za bardzo mi sie nie oplaca wracac, wiem, ze wychodze przed orkiestre, bo nawet wyniku mlr nie mam ale musze w pracy powiedziec w razie czego.

reklama

Załączniki

• Pod chmurką.jpg
    Pod chmurką.jpg
    740,7 KB · Wyświetleń: 62
yy a co ja pisałam? :)
@burczuś wiadomości priv

@roxie123 apka haha cóż to takiego ja.mam 32 lata haha

@anetkruczek robisz smaka

@dżoł pullowane czy od męża bo jak pullowane to musisz się zapisać wcześniej czyli już najwyżej zadzwoń i powiedz że chcesz się zapisać oczywiście nie uświadamiaj Pań że nie masz wyników itd. Jak by co to odwołasz

@Porzeczka1234 moja młodsza kuzynka rodzi własnie jakos między Wszystkimi Świętymi , cała rodzina jest strasznie podekscytowana... ja zostałam jak wisienka na torcie na sam koniec chyba ....w całej rodzinie tylko ja praktycznie bez dzieci na razie zostałam ;p

Apka aplikacja na telefon taka :) oj tam 32 lata ... młoda kobitka z Ciebie :) ale przyznam , że mój M to też nie komputerowy itd. nie siedzi nie używa więc nie wie a ja musze wiedzieć , bo siedze w programach graficznych itd więc wyjścia nie mam :)

@Porzeczka1234 ja tez chce twoje foto priv ;) masz 32 młoda z ciebie kobitka ja moja córcie urodziłam mając własnie 32:)
@dżoł chyba te dni szczepień sa sztywne ale zadzwoń i zapytaj co i jak....ja kiedys byłam środę i chciałam szczepienie odrazu to niestety musiałam za tydzien jechać znów 200km
@anetkruczek ale smaka narobiłaś mniaaaaaaam

dzwoniłam , niestety nie majac skierowania Pani nie moze mnie zarejestrowac ale powiedziala ze byc moze bedzie tak, ze skoro wizyte mam 07,11 to 09,11 bede miec szczepienia bo oblozenia duzego teraz nie ma. Juz o srode nie pytalam, zapytam Go na wizycie, moze mnie wcisnie.

Kochane odniosę się do postów wieczorkiem. Jestem w drodze do Łodzi.
@Porzeczka1234 Kochana myślę nie ustannie o was i ściskam.
Kolejny monit mam w piątek więc nie wiem jak pęcherzyki w lewym jajniku.
@ burczuś Kciuki za wizytę.
@bertha Kochana oby wszystko przebiegło po waszej myśli.
@bobasek1990 Kochana Malina na drugą ciąże daje 100 więc musi być dobrze.

Kochane pytanie odnośnie badania kariotypu ... Pani przez tel mówiła , że oprócz skierowania potrzebne jeszcze jakieś ,hmm coś tam woli . Obawiam się , że mój gin z NFZ jest za tępy o rodzinnej nie wspomnę...czy mogłybyście mi podesłać jak wyglądały Wasze skierowania ? albo czy gdzieś można pobrać arkusz do wypełnienia ? nie wiem jak mam to zorganizować ...
I na necie sa takie wypowiedzi :O " lekarz rodzinny może wystawić skierowanie ale nie w ramach NFZ. Skierowanie w ramach NFZ wystawia zazwyczaj poradnia genetyczna. "
Czyli mam powiedzieć , że chcę skierowanie do poradni genetycznej ? i powód wpisac poronienia nawykowe ?
Muszę wiedzieć co lekarzom powiedzieć :/

Ostatnia edycja:
@burczuś wiadomości priv

@roxie123 apka haha cóż to takiego ja.mam 32 lata haha

@anetkruczek robisz smaka

@dżoł pullowane czy od męża bo jak pullowane to musisz się zapisać wcześniej czyli już najwyżej zadzwoń i powiedz że chcesz się zapisać oczywiście nie uświadamiaj Pań że nie masz wyników itd. Jak by co to odwołasz

Porzeczka ja mam 31 lat i obcykana w apkach jestem [emoji851][emoji851]
To są aplikacje które ściągasz na tel [emoji847] z takiego App Store . Zależy jaki masz tel .
I możesz ściągnięć sobie BabyBoom na tel i szybko będzie wchodzić .
Fb tez możesz ściągnięć i różne takie fajne rzeczy .
I ja tez chce zdjęcie ;)[emoji79][emoji79]

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

reklama
Kochane odniosę się do postów wieczorkiem. Jestem w drodze do Łodzi.
@Porzeczka1234 Kochana myślę nie ustannie o was i ściskam.

Kolejny monit mam w piątek więc nie wiem jak pęcherzyki w lewym jajniku.
@ burczuś Kciuki za wizytę.

@bertha Kochana oby wszystko przebiegło po waszej myśli.
@bobasek1990
Kochana Malina na drugą ciąże daje 100 więc musi być dobrze.

Jedziesz do Maliny może zapytaj go jak on to widzi czy szczepienie w ciąży ok 6tyg może wpłynąć negatywnie na ciążę że zahamuje rozwój. Chciałabym w to 100procent uwierzyć cieszę się że jestem świeżo po szczepieniu pullowanym i że ten mlr chyba powinien mi ochronić zarodek

Do góry