reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Dziewczynki ostatnio się nie odzywałam miałam trochę problemów. Siostra miała operację nogi, do tego mój zachorował na grypsko. Nic nie idzie jakby się chciało. Muszę starania przełożyć na styczeń. Bo wiadomo stan podgorączkowy osłabia nasienie i 3 miechy z głowy.
Do tego cykl obecny mam bardzo dziwny 2 dni śluzu rozciągliwego ovu 10 DC nigdy tak szybko nie miałam. Przed stymulacjami miałam normalne owulki 13 czy 14DC jajniki bolały teraz nic ;/
Organizm mi się coś rozjechał.
Teraz zajmuje się obniżeniem NK. Pod koniec listopada po 5 wlewach mam kontrolę NK.

marshia Nie martw się AMH, znam wiele osób którym udało się z takim lub AMH zajść w ciążę. To nie wyrok. Nie jesteś ani stara ani brzydka, ani nie wiadomo jaka. Czasem myślę że na niektóre rzeczy trzeba poczekać, bo nie cierpliwością nic nie da się zrobić, jedynie pogorszyć.
kas90 Gratuluje córci. śliczny bobasek
Maciejka78 Ja badałam tylko 2 razy kwas foliowy, zawsze miałam podwyższony, mam mutację Też sikam na żółto, ale nie wiem od których witamin. Ja jedynie sprawdzam poziom homocysteiny, ważne aby ona była w normie. Kwasu jak jest za dużo wydala się z moczem więc się go nie przedawkuje.

@dżoł u Maliny sa w srode szczepienia a oni je tam produkuja
@roxie123 cykl Ci sie tak nagle nie skroci i jak sie przestawil jakis czas temu na ok 31 to tak bedzie okres
@Destino mam nadzieje ze dotrwasz chociaz do 36 tyg jak cos sie zaczyna dziac to kazdy dzien sis dluzy
W razie nasilajacych sie skurczow jedz jak najszybciej do szpitala czasem pare dni z magnezem w kroplowce duzo pomoze

@iveo ostatnio miałam w 37dc okres :p dupka treraz brałam tydzień i odstawiłam 25 i czekam może szybciej ruszy bo czuję się jak na @ ale wiem , że muszę poczekać ... mam nadzieję , że clo przestawi troche cykl

Nooo, to nadrabiam cały weekend i wczoraj, 3,2,1... :D

Witam, Was, kochane! ;*

U mnie generalnie w ten weekend już ostatnie wesele w tym roku było u znajomych i teraz chyba już spokój ;) Nikt więcej się na razie na ślub i wesele nie szykuje ze znajomych ;p

Byłam wczoraj na badankach krwi, zrobiłam panel tarczycowy znów, wit. D, homocysteine i hormony... 250 zł w plecy, czekam na wyniki.... będę je odbierać w czw. najpewniej i wówczas Was poproszę o interpretację! ;*

@marzycielka81 - idę w czw. do Kruszyńskiego z MedArt na wizytę. Do Kubiaczyk turbo kolejki, a niby polecają tego gina... Znasz tego lekarza może?? Ma dobre opinie niby w necie...

@ovli22 - ale tam gadasz! masz pięknę bimbałki :D w ogóle laska jesteś! :))

@bobasek1990 - dlaczego w pt. beda Cię zestresowała? :( Jak na 26 dc to chyba ładna! No i zobacz jaka piękna beta w poniedziałek!!!! <3 <3 <3 oby tak dalej!!!! Zazdroszczę i życzę powodzenia ;*

@zosiak - witaj na naszej grupie! ;) dziewczyny już CI na pewno udzieliły wszystkich ważnych informacji ;*

@Funia90 - dzięki za info kochana ;*

@Destino- niech rośnie ten mały przystojniaczek! <3

@nevergiveup - świetnie, gratuluję! nie wiedziałam, że zaszłaś, a kojarzę Cię z forum z wcześniej... :* <3

@bea25ta - popieram, ja mojego też usamodzielniam na każdym kroku :D

@roxie123 - niezłe miałaś przeżycia, aż mi się łezka w oku zakręciła teraz jak to czytałam... ahh, a ja się tak odsunęłam od Tych spraw.

@Doris:-) - cieszę się, że napisałaś! ;* Wszystkiego dobrego.

@Avita - witaj Avita! ;* zdrówka dla Twojej małej <3

@matulkaa - super, że maluszek kopie <3

@Ilis91 - ehhh, przykro mi z powodu straty Babci i złych wyników Cioci. Moje kondolencje :(

@kas90 - nie wierzę!!!! to już?!?!?!?! <3 <3 <3 ale numer!!!! !GRATULUJE!!! :* <3 az mi lezki polecialy!!!

O nieeeeeee tylko nie bimbałki [emoji79][emoji79][emoji79]ha ha ha

2008 pierwszy aniołek [emoji1356]
2013 drugi aniołek [emoji1356]
2015 trzeci aniołek [emoji1356]
2016 czwarty aniołek [emoji1356]
Problemy ; niedoczynność tarczycy , pcos , hashimoto , komórki Nk , przeciwciała kariolipinowe

@Destino oj te nasze strachy. Kochana trzymaj się będzie dobrze chodź czasem trudno w to uwierzyć pewnie po takim tygodniu.

@Maciejka78 ja badałam kwas w ciąży byl 17 norma do 16 . Zmiejszyłam z 0,8 na 0,4 więcej nie badałam i oczywiście fembion 1. Z tym kwasem to faktycznie gdzieś wyczytałam o tym autyźmie i z moją gin o tym rozmawiałam nawet. Ale autyzm nie ma nic wspólnego z wadami genetycznymi i obumieraniem czy poronieniem. Przynajmniej tak mi powiedziała moja gin.

@ovli22 bimbałki haha no super padłam

@iveo szczepienia też u Maliny w poniedziałek

@roxie123 to trzymam kciuki za wredną

@Marthi dziekuje za przyjecie u mnie sie nic ciekawego nie dzieje oprocz tego ze stwierdzilam ze girzej zmutowanym czlowiekiem to ja juz nie moge byc zreszta jakiekolwiek zrobie badania to az strach mnie bierze przy labo co znowu nie tak znalazlam na to sposob po prostu mam juz to wszystko wywalone od kilku dni pije winko wieczorami slucham muzyki i stwierdzilam ze widocznie mi dziecko nie jest pisane to juz bardziej sobie nie moge zaszkodzic.

@Maciejka78 tylko miej na uwadze , że na 90 % bedziesz miała przekroczony żebyś się nie wystraszyła i nie panikowała wiem po sobie chociaż moja gin powiedziała , że ta 17 to i tak super wynik przy metylach w takich ilościach. Przed ciążą brałam 0,8 kwasu metylowego, fembion 1, inofem 2 saszetki tak kazał malina do tego b12 i b6 ale w 30 i 20 tygodniu homocysteina 3,5 nigdy takiej nie miałam

reklama
Do góry