Kwiatuszekk23
Fanka BB :)
Nafoczka oczywiscie, ze nikt nie obiecywal, ze bedzie łatwo. Damy rade
Pytalas o termin.mam na 27.03
Pytalas o termin.mam na 27.03
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@Beciiia-87 , tylko mi nie mów,że kir bx jest zły...ja taki mam i myślałam,że to dobry wynik,a że zły jest aa. Ech.. ja mam aktywność nk 28,a po 2h 50,5, a Ty jakie masz po 2h? nie wiem czy wynik jest prawdziwy,bo miałam lekki kaszel(bez innych objawów,kaszlałam może 3-4razy na dzień) i brałam na 5dni przed badaniem przez półtora tygodnia groprinosin,a on zwiększa aktywność układu immunologicznego,nie wiem tylko czy jeszcze działał.chcę te nk powtórzyć. Robiłaś w konkretnym dc?
Ale ja nie po szlaku w klapeczkach ja do autobusu szłam@burczus zazdroszcze tej hali i misia. A klapeczkami sie nie przejmuj. Nie takie dziwy juz tam widzieli [emoji38] Dobrze ze odpoczelad
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
@burczuś ja tez uwielbiam nasze Taterki. Moj nr 1 to dolina 5 stawòw. Ale w klapersach jeszcze nie wracalamWitajcie po weekendzie Podczytywałam Was przez te 3 dni ,żeby widzieć,że wszystko u Was w porządku
Mam nadzieję,że nie ominęło mnie nic złego, czego nie wychwyciłam.
Witam nowe dziewczyny. Postaram się doczytać Wasze historie, bo teraz rzucałam tylko szybko okiem, żeby mieć jakikolwiek zarys co się dzieje
U mnie weekend w Tatrach intensywny na miarę moich możliwości Pięty mam zdarte tak,że nie ubiorę żadnych butów! Mądra ubrałam nowe buty na cały dzień wędrówki;p Drugie dzień był jeszcze ciekawszy Wracałam z Zakopca w klapkach...Wyobraźcie sobie osobnika ubranego w czapę,ale na nogach klapki W Krakowie też trzeba było poczekać na przesiadkę 3h...w klapeczkach Mama nadzieję,że nie będzie mnie nigdzie na internetach;p
Hala Gąsienicowa jest przepiękna, a nad Czarnym Stawem Gąsienicowym spacerował sobie Misio
@marshia kiedy masz wizytę? a Ty @Maciejka78 ? Proszę niech ktoś zrobi skrót wydarzeń