reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Witaj @Nadja_n. Tak na szybko wyłapałam, ze bierzesz 5 mg kwasu foliowego - dlaczego nie Folian? I co z pozostałymi B? Tzn B12 i b6? Bierzesz zwykle czy metyle? Bo tego nie napisałaś, a widać, ze wiedzę i doświadczenie masz już niestety niemałe. Wiec nie wiem czy to przeoczenie tylko.
Co do nasienia. Jeśli lekarze sugerują in vitro, to problem musi tkwić w jakości nasienia. Mogą być przecież ruchliwe, ale uszkodzone i całe Wasze chęci idą na marne. W ciążę łatwo zachodzisz, ale materiał genetyczny jest na tyle słaby, ze nie ma siły utrzymać się nawet na lekach.
Robiliście posiew? Chromatynę? Dlatego propozycja in vitro?
Trzymam kciuki, żeby tym razem było inaczej i żeby serduszko pięknie biło w piątek.

Ostatnia edycja:
@Beciiia-87 , tylko mi nie mów,że kir bx jest zły...ja taki mam i myślałam,że to dobry wynik,a że zły jest aa. Ech.. ja mam aktywność nk 28,a po 2h 50,5, a Ty jakie masz po 2h? nie wiem czy wynik jest prawdziwy,bo miałam lekki kaszel(bez innych objawów,kaszlałam może 3-4razy na dzień) i brałam na 5dni przed badaniem przez półtora tygodnia groprinosin,a on zwiększa aktywność układu immunologicznego,nie wiem tylko czy jeszcze działał.chcę te nk powtórzyć. Robiłaś w konkretnym dc?

Ja tez miał po 2h 37. Wszystko co mi jest mam wypisane w stopce ;)
Nie nie robiłam w konkretnym dniu cyklu.. Z tego co pamiętam nie miało to znaczenia który dzień cyklu. a skoro brałaś tablety i Cię kaszlalo to moglo zafałszowac wynik. Koniecznie o tym powiedz dr.
No z genotypem bx nie ma szału wiem @Destino że to lepiej niż aa ale On tez ma duży wpływ na zagniezdzanie :( ja tutaj podejrzewam problem mojego braku ciąż..

Witajcie po weekendzie:) Podczytywałam Was przez te 3 dni ,żeby widzieć,że wszystko u Was w porządku:)
Mam nadzieję,że nie ominęło mnie nic złego, czego nie wychwyciłam.
Witam nowe dziewczyny. Postaram się doczytać Wasze historie, bo teraz rzucałam tylko szybko okiem, żeby mieć jakikolwiek zarys co się dzieje:)
U mnie weekend w Tatrach intensywny na miarę moich możliwości:) Pięty mam zdarte tak,że nie ubiorę żadnych butów! Mądra ubrałam nowe buty na cały dzień wędrówki;p Drugie dzień był jeszcze ciekawszy;) Wracałam z Zakopca w klapkach...Wyobraźcie sobie osobnika ubranego w czapę,ale na nogach klapki:) W Krakowie też trzeba było poczekać na przesiadkę 3h...w klapeczkach:) Mama nadzieję,że nie będzie mnie nigdzie na internetach;p
Hala Gąsienicowa jest przepiękna, a nad Czarnym Stawem Gąsienicowym spacerował sobie Misio:)
@marshia kiedy masz wizytę? a Ty @Maciejka78 ? Proszę niech ktoś zrobi skrót wydarzeń:)

@burczus zazdroszcze tej hali i misia. A klapeczkami sie nie przejmuj. Nie takie dziwy juz tam widzieli [emoji38] Dobrze ze odpoczelad

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Witajcie po weekendzie:) Podczytywałam Was przez te 3 dni ,żeby widzieć,że wszystko u Was w porządku:)
Mam nadzieję,że nie ominęło mnie nic złego, czego nie wychwyciłam.
Witam nowe dziewczyny. Postaram się doczytać Wasze historie, bo teraz rzucałam tylko szybko okiem, żeby mieć jakikolwiek zarys co się dzieje:)
U mnie weekend w Tatrach intensywny na miarę moich możliwości:) Pięty mam zdarte tak,że nie ubiorę żadnych butów! Mądra ubrałam nowe buty na cały dzień wędrówki;p Drugie dzień był jeszcze ciekawszy;) Wracałam z Zakopca w klapkach...Wyobraźcie sobie osobnika ubranego w czapę,ale na nogach klapki:) W Krakowie też trzeba było poczekać na przesiadkę 3h...w klapeczkach:) Mama nadzieję,że nie będzie mnie nigdzie na internetach;p
Hala Gąsienicowa jest przepiękna, a nad Czarnym Stawem Gąsienicowym spacerował sobie Misio:)
@marshia kiedy masz wizytę? a Ty @Maciejka78 ? Proszę niech ktoś zrobi skrót wydarzeń:)
@burczuś ja tez uwielbiam nasze Taterki. Moj nr 1 to dolina 5 stawòw. Ale w klapersach jeszcze nie wracalam ;)
Uprzejmie donosze ze Marshia wizyta jutro takze caly czas &&& a ja czwartek.
U mnie wczoraj bolal mnie jakby jajnik dziwna sprawa ... poza tym tylko piersi spuchly i bola takze co zrobic czekam ;)

@burczuś klapeczki mnie zabiły. Uśmiałam się do łez:D:D:D
Wizytuję jutro o 16:30. Najdłuższy tydzień w moim życiu, odliczany godzinami.... jeszcze 48 godzin, jeszze 30,5..... itd.
Mam zwizualizowane, ze powie, ze mamy piękną ciąże i każe mi otworzyć oczy, żebym to zobaczyła (tak wiem, zakrawa to o chorobę psychiczną do wszystkich moich przypadłości ;) )

reklama
Do góry