reklama
Dżoł ja też od takiej zaczynałam a tsh faktycznie nieciekaweHej kochane.
Czytam regularnie ale zyje w strachu.
Test z 25 dc (10 dpo)
Z 26 dc
Bhcg z 08.07: 5,3
A to wyniki z dzis: tsh jakas masakra [emoji33]
termin @ na najbliższą srode.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
@burczuś @bertha @roxie123 @magda1208 tak wciąż przypomina mi się ten kawał:
-puk puk
-kto tam?
-@
-a spie. ..j!
kciuki za was i nie otwierać :*
roxie123
Fanka BB :)
@dzol cudownie. Narazie beta dobrze rosnie. Tarczyca na takim etapie wysoka ale do zbicia. Ja z 50 wskoczylam od razu na 100. Sama sobie zwiekszylam zanim poszlam do lekarza. Gin tez moze ci letroks czy eutyroks wypisac. Jakby co pisz, jeszcze troche tego mam to choc listek ci podesle. Walcz o cleksan i nie daj sie zbyc. Mutacje nie mutacje niech ci dadza. I powodzenia Kochana
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Porzeczka1234
@dżoł łał ale cudne wiadomości kochana po cichu ściskam kciuki bardzo mocno
Moje tsh tez tak szalało miałam 2,58 zwiekszoną dawkę eutyroxu do 75 nic to nie dało zwiekszyła o 2 dni 100, 5 dni 75 i gówienko w końcu dała 100 i moje tsh w końcu 1,32 i wizyta za 2 miesiące sama zwieksz sobie dawkę to Ci na pewno nie zaszkodzi
@nafoczka ja też lubię bardzo ten kawał
@czarna_mala kiedy wynik mrl po prostu bardzo mocno trzymam kciuki będzie 70% czuję to
Moje tsh tez tak szalało miałam 2,58 zwiekszoną dawkę eutyroxu do 75 nic to nie dało zwiekszyła o 2 dni 100, 5 dni 75 i gówienko w końcu dała 100 i moje tsh w końcu 1,32 i wizyta za 2 miesiące sama zwieksz sobie dawkę to Ci na pewno nie zaszkodzi
@nafoczka ja też lubię bardzo ten kawał
@czarna_mala kiedy wynik mrl po prostu bardzo mocno trzymam kciuki będzie 70% czuję to
reklama
marzycielka81
Dzol gratulacje.
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: