reklama
roxie123
Fanka BB :)
@bea25ta w profamili łóżko dostosowujesz do własnych potrzeb a łazienka jest w pokoju nie trzeba chodzić daleko . Ja byłam i polecam . Wg cały czas mam wizyty w profamilii i opieka jest super.
@Liluli powoli nabierzesz sił [emoji4]ważne ze maleństwo jest zdrowe [emoji4]
Testowała któraś ??? [emoji4]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
magda1208
roxie123
@magda1208 ja chyba nie będę testować za szybko ...ostatnio cykle 29dni ale tak, ow niby czułam 15dnia , a test ow był pozytywny dopiero 16dc wieczorem ;/ więc wydaje mi się ,że nie ma sensu i najwcześniej w niedzielę ... dziś dopiero 21dc . Poza tym nie nastawiam się bo w ostatnich dniach miałam bardzo dużo nerwów i stresu to nie wiem czy fasolka chciałaby się przykleić
burczuś
Ja już niebawem. Dziś mam 22dc. chyba 9 dpo. Także ten.już tuż tuż,ale nie wiem kiedy się odważę. Narazie mam bóle cycków-ale czy to na okres czy na dodatni test, to nie wiem
roxie123
To mozesz sxybciej testowac jak ja Tak jak z nerwami przepadła moja wiara ,że się udało ... tak dzisiaj nabrałam nadziei dziewczyny ... zalewa mnie mnóstwo czysto białego śluzu dosłownie , teraz dopiero przydaje się zapas wkładek haha no i boli btzuch jakby oby wczorajsze złe samopoczucie <spałam Pol dnia nie miałam apetytu i było mi niedobrze > i dzisiejsze zaskoczenie to był dobry znak[emoji4]3majcie kciuki ... chciałabym żeby się udało , ale no wszystko zależy od tego z góry .Ja już niebawem. Dziś mam 22dc. chyba 9 dpo. Także ten.już tuż tuż,ale nie wiem kiedy się odważę. Narazie mam bóle cycków-ale czy to na okres czy na dodatni test, to nie wiem
reklama
bertha
@bea25ta w profamili łóżko dostosowujesz do własnych potrzeb a łazienka jest w pokoju nie trzeba chodzić daleko . Ja byłam i polecam . Wg cały czas mam wizyty w profamilii i opieka jest super.
Ja testowałam. Dzisiaj 10dpo, biel.
Zero jakichkolwiek objawów. Cycki nic, śluzu niet, brzuch nic, costam zakłulo z lewej w piątek chwile.
Głowa boli od nadmiaru słońca - spaliłam się jak raczek wczoraj.
No i mam to przewlekłe zapalenie na endometrium wiec raczej nawet szans na implantację nie ma, jeśliby nawet jakimś cudem jajco się zapłodnilo plemnikiem sprzed dwóch dni, podczas histeroskopii bo wtedy była owu także chyba za dużo cudów jak na jeden cykl by musiało się zebrać
Ale ja wciąż wierze! Póki krew mnie nie zaleje.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: