reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Hej kochane.
Czytam regularnie ale zyje w strachu.
Test z 25 dc (10 dpo)
1499684206-aaaaaa.jpeg

Z 26 dc
1499684238-aaaaaa.jpeg

Bhcg z 08.07: 5,3
A to wyniki z dzis: tsh jakas masakra [emoji33]
1499684455-aaaaaa.jpeg

termin @ na najbliższą srode.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzol! Gratulacje!!
Widać ze już w 10dpo musi być kreseczka, jak jest ciąża. Cały czas to się sprawdza.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@dżoł gratuluję i mocno zaciskam kciuki aby beta ładnie rosła [emoji8]
@burczuś, @roxie123, @magda1208 i reszta staraczek czekamy na równie dobre wieści [emoji7]
@Liluli szybkiego powrotu do pełnej sprawności, ucałuj synka od internetowych ciotek [emoji8]
@bertha przykro mi, że u ciebie ciągle pod górę, oby leki poskutkowały
@czarna_mala kiedy wyniki hamowania?

Ja dziś podeszłam do lekarza na nfz, liczyłam na skierowanie na badania, a zamiast tego dostałam skierowanie ale do poradni patologii ciąży w Krakowie. Pani doktor stwierdziła że ona nie zajmuje się problematycznymi przypadkami [emoji13] macie jakieś doświadczenia z poradnią na Kopernika?

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@bertha trzeba wierzyć do końca tak jak mówisz nie inaczej :)
@dżoł o proszę jaka niespodzianka ! super 3mam kciuki za rozwój sytuacji :) powodzenia :*
@matulkaa ja mam wielkie nadzieje na ten cykl dziękuję za kciuki :* dobrze , że doktorka była szczera , może tam bd miała lepsza opieke :)

Do góry