reklama
@burczuś, wyrazy współczucia, będzie czuwać nad tobą z nieba (*)
U nas z dziadkiem bez zmian, leży ale niestety trzeba mu przywiązywać ręce bo targa pampersy i musieli co 2 godz zmieniać posciel i już po prostu nie mają siły, bo muszą być 3 osoby, zeby go przeniesc z lozka. Ale wszystko ma przecież jakiś sens i tak trzeba o tym myśleć. Jak mu ostatnio powiedziałam, że leży zamiast mnie, to chyba do niego dotarło, bo się strasznie ucieszył i wzruszył.
U nas z dziadkiem bez zmian, leży ale niestety trzeba mu przywiązywać ręce bo targa pampersy i musieli co 2 godz zmieniać posciel i już po prostu nie mają siły, bo muszą być 3 osoby, zeby go przeniesc z lozka. Ale wszystko ma przecież jakiś sens i tak trzeba o tym myśleć. Jak mu ostatnio powiedziałam, że leży zamiast mnie, to chyba do niego dotarło, bo się strasznie ucieszył i wzruszył.
agatush
Moderatorka
Kochana szczere wyrazy współczucia :-( (*) światło dla Twojej mamy...Dzis odeszła moja mama.prosze zmówcie koronkę za nią.
Dzis odeszła moja mama.prosze zmówcie koronkę za nią.
Strasznie mi przy przykro. Przyjmij moje wyrazy współczucia. Przytulam Cię kochana. Trzymaj się
marzycielka81
Fanka BB :)
Burczus moje kondolencje. Przytulam.
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-K500n w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
bertha
Fanka BB :)
Dziewczyny zobaczcie jak kochana @kas90 spelnila moja zachcianke [emoji16][emoji4]
Czekam tylko az M wroci i mi podsmazy ,mniam[emoji5]
Dziekuje raz jeszcze Kasiu[emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Kas, jesteś wielka!!
Dzis odeszła moja mama.prosze zmówcie koronkę za nią.
Burczus, strasznie strasznie mi przykro... moje kondolencje. :*
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: