reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Zulus, o dokladnie te paski sluzyly mi do badania czy wody nie ciekna.

Alternattywa, ja robilam na nfz, ale w ktorym to az sana nie wiem. Moge jutro Ci wyslc nr tel, tylko wroce do domu :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Alternatywa ja robiłam w Poradni Genetycznej na Sterlinga - brzydki, odrapany budynek a w zasadzie kamienica. Poradnia też mała.

Alokin extra:D Czyli prawdopodobnie będziesz miała za jednym zamachem chłopca i dziewczynkę;-) Ale i tak najważniejsze że zdrowe:-)

Ja mam od paru dni skurcze, nieregularne i średnio bolesne. Powróciłam więc do brania magnezu i łykam od czasu do czasu nospę. I tak jakoś ciągnę:) Oby jeszcze 2 tygodnie wytrzymać bo mam wtedy specjalistyczne USG w Gamecie a potem idę do szpitala na sterydy na płucka dla małej to dowiem się co u niej słychać:) Póki co szaleje w brzuchu jak opętana:-)
A dzisiaj dopadła mnie dodatkowo biegunka i jest mi niedobrze....Ginka mnie ostrzegała że przy nadmiarze magnezu może wystąpić biegunka i mam nadzieję że to od tego a nie jakieś zatrucie. Miałam jechać dzisiaj do mamy do szpitala bo ma badania a jutro operację ale nie dam rady. Jeszcze jakbym miała samochód to co innego a bez samochodu to lipa.....Tłuc się w tym upale autobusem w jedną i drugą stronę, a jeszcze czuję się fatalnie:no: Mama mi wybaczy....Jutro pojadę bo nie darowałabym sobie jakby jutro mnie nie było.
Poczytałam na temat SN po porodzie CC i nadal jestem zdecydowana rodzić naturalnie chyba że znowu coś sie zacznie dziać to nie ma dyskusji. Ale spróbuję;-)A i mój mąż dostał pracę:-D

Ostatnia edycja:
eh jak ja lubie takie dobre wieści:-)
Agnieszka, Felicia gratuluję i trzymam kciuki za jak najmniej nerwów;-)
Aditko całe szcecie juz po wszystkim, dzielny Twój chłopak;-), teraz pewnie nieźle na wadze bedzie przybierał, jak ma taki apetyt;-)

Zula super że parka;-), widzisz tyle lat czekania, a masz od razu dwójke za jednym"zamachem, super:-)

Alokin jak tam lepiej juz ?, ja takie wodnste uplawy miałam dwa dni, od tamtego czasu sie nie powtórzyły, mam nadzieje że u Ciebie tez bedzie już spokój.
A nie pochwaliłas sie w koncu , czy bedzie chłopiec czy dziewczynka :) ?

Misiejekna 99% dziewczynka :-)
Miałam dziś usg i wód nie ubyło, czekam jeszcze na wynik z jakiegoś szkła i jak nie wody to jutro do domu więc czekam niecierpliwie.
Na pocieszenie byl dziś u nas specjalista od prenetalnych z Bielska i moja Pani doktor załatwiła mi 2 połówkowe trwało 45min :-)
Wszystko jest ok :-)
Zula dzięki za info o paskach ph z firmy Merck. Są dostępne tylko w 2 aptekach internetowych ale z wysyłką 100zl za 100szt a te z rossmana kupila mi dziś w aptece przyjaciółka -17zł za 2!!!!!
Te z Merck wychodzą po 1zl SZOK!!!

Ostatnia edycja:
alokin - dobre wiadomości! Jak będziesz miała chwilkę - sprawdź gdzie robiłaś te genteyczne badania.
Ja dziś zadzwoniłam do Łodzi na Pomorską do szpitala uniwersyteckiego i mają termin na 8 IX. To zaklepałam. Myślę, że chyba będzie OK - ponad miesiąc wcześniej. Już nie szukam niczego innego.
enya - ta biegunka na pewno po magnezie! Nawet nie myśl inaczej! Fajnie, że mąż dostał pracę - ja będe w takim stresie za 3 miesiące :(

Dziewczyny, dzięki:)

Alokin- nie znam Sobańskiego... A ta Włoch w Angeliusie to robi tylko echo serca maluszków- tak słyszałam... Dobrze, że Cię wypuszczą i cieszę się że wszystko ok

Karola- przyznam, że trochę mnie nastraszyłaś bo moja pani doktor powiedziała, że ta szyjka jest ok, że najważniejsze, że obustronnie zamknięta i że nie muszę leżeć tylko mogę się trochę poszlajać. A ja też mam schizę na jej punkcie szczególnie ze względu na bliźniaki... Dziewczyny jak to jest mam się martwić?

reklama
Do góry