reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Ciocie forumowe:
Pytanie od Lamii: chodzi o kolejny zastrzyk Clexane. Ostatni zastrzyk Lamia wzięła wczoraj o 21ej, kiedy kolejny? Już teraz czy jak zwykle po 24 godzinach?

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Mi dawali co 24godz zarowno przed porodem jak i po porodzie

Myślałam @bertha ,ze się palisz na niego chyba ,że Cię ubiegnie burczuś, albo magda . Zresztą zaraz będzie wolny brzunio od Gabiś

Pewnie ze się pale, ale może któraś jednak wcześniej przejmie :)
Generalnie mega się stresuje ze zarodki nie przetrwają... :( chyba dzisiaj zadzwonię żebyśmy transferowali w 3 dniu a nie w 5... :/

Która testuje na dniach?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@lamia78, cudowna słodzinka, gratulacje!!!!
JA nie mam pojęcia jak z klesanem.

Rwa kulszowa?? Nawet nie wiem co to jest. Mam się tym przejmować lub coś z tym robić, skoro czuję to minimalnie (trudno nawet powiedziec ze to ból)?
Rwa kulszowa czesto jest w ciazy. To przez ucisk na nerw. Niestety z tym niewiele mozna zrobic. W kazdym razie z dzieckiem ok nic mu nie grozi, Ty sie nacierpisz niestety

@lamia78 Kochan dużo zdrówka dla ciebie i małej księżniczki.
@kas90 Nie martw się kochana na zapas . Co do dalszego leczenia na razie nic nie wiem bo jak wcześniej pisałam zrezygnowałam wczoraj z wizyty po rozmowach z Paniami choć biję się z myślami czy dobrze zrobiłam . Miałam doszczepianie a za 2 tyg MRL.
@anetkruczek Dziękuję za cenne podpowiedzi.
@czarna_mala Pozdrawiam i życzę siły do dalszej walki.
@Czajak Co u ciebie.?
@Gabiś Teraz twoja kolej kochana.
@nafoczka Co uwas.?
@bertha Kochana będzie dobrze trochę wiary i głowa do góry.
Ja ten cykl odpuszczam muszę trochę ochłonąć . Szczepienie daje o sobie znać.

@lamia78 Kochan dużo zdrówka dla ciebie i małej księżniczki.
@kas90 Nie martw się kochana na zapas . Co do dalszego leczenia na razie nic nie wiem bo jak wcześniej pisałam zrezygnowałam wczoraj z wizyty po rozmowach z Paniami choć biję się z myślami czy dobrze zrobiłam . Miałam doszczepianie a za 2 tyg MRL.
@anetkruczek Dziękuję za cenne podpowiedzi.
@czarna_mala Pozdrawiam i życzę siły do dalszej walki.
@Czajak Co u ciebie.?
@Gabiś Teraz twoja kolej kochana.
@nafoczka Co uwas.?
No moja kolej, ale weź wytłumacz to mojej córce...uparta...jak urodze wpadaj do Miejskiego w odwiedziny to polulasz Małą, złapiesz fluidki i wszystko się odmieni :-) :-)

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry